Vi holder lukket henover påsken, men vender tilbage tirsdag d. 11 med et svar på din låneansøgning

Grundet tekniske problemer med vores telefonsystem kan vi i øjeblikket kun kontaktes på tlf: +45 89 87 37 04, email: support@qred.dk eller på hjemmesidens chat. Vi beklager ulejligheden!

Natten mellem den 22. og 23. august, opdaterer vi vores systemer. Det kan forkomme, at man ikke kan sende ansøgninger.  Opdatering er skemalagt at vare fra kl 23.00 til kl 02.00. Hvis i oplever dette bedes i forsøge igen efter dette tidsrum.

Har du hørt om Iværksætterugen?

Har du hørt om Iværksætterugen?

Sille Larsen

Marketing Lead Danmark
Qred
8/11/2022
3
minutter

Hvad er GEW ugen?

Iværksætter ugen, på engelsk kaldt Global Entrepreneurship Week (GEW), er en global kampagne for at fejre og styrke iværksættere. Hver november bliver der afholdt et stort internationalt event, hvor virksomheder, politikere, iværksætter og rollemodeller verden over deltager med oplæg og diskussioner. Det er stedet til at skabe nye kontakter i dit netværk og få friske ideer til din virksomhed.

Vi skrive til jer om GEW for at skabe opmærksomhed på den essentielle drivkraft i vores samfund, som er iværksættere. Iværksættere står for den største del af nye arbejdspladser og er en af grundstene til innovativ og kreativ udvikling. Særligt i disse tider, hvor der forekommer krise efter krise, er det vigtigt at kunne finde på nye løsninger og drive processen fremad. Så vi vil fortælle jer lidt om hvad der blandt andet kommer til at ske Danmark i anledning af dette initiativ. 

Fredag den 11. November vil Region Hovedstaden starte ud med at fejre innovation ved iværksætter festen i København. Her vil der være fokus på at samle politikere, iværksættere og erhvervsfolk til at finde løsninger på de mange udfordringer Danmark og verdenen står overfor. Som alt andet vil det være præget af de kriser vi befinder os i, som dialogen vil handle om de dykkende etablerings rater og stigende konkurser, og hvad man bør gøre for at klare sig med denne nye normal. 

På Sjælland invitere Nykøbing Falster Hospital til konference for at diskutere fremtiden af sundhedsvæsenet. Her skal der diskuteres hvilke løsninger der skal til for at bane vejen for sektorens udvikling. Nykøbing Falster Hospital bliver det første sygehus i Danmark som vil være verdens målssygehus. De vil tage initiativ til en udvikling, som ikke er sket i Danmark før. Derfor kalder alle de kreative sind til samling for at finde løsninger til denne udvikling.

I Horsens holder, vores partnere, Startup Central netværksmøde for iværksættere. De inviterer på kaffe og nye forbindelse, som de samler iværksættere til at dele oplevelser og erfaringer, fra de gode succeshistorier til den store udfordringer iværksættere oplever.   

I Ringkøbing inviterer Baking Sins by Lea til en SoMe workshop. Her bliver der sat tid af til hjælp og sparring, for iværksættere der prøver kræfter med de sociale medier. Med et kort oplæg og interaktive smartphone opgaver, vil Lea vise hvilke slags værktøj blandt andet Instagram kan være.

Odense byder på coaching i salg med Martin, Ann Louise og Preben, som alle er bakket op af mere end 20 års erfaring indenfor salgstræning. De har siden 2001 hjulpet adskillige iværksættere og virksomheder som investorer, konsulenter og undervisere. 

LinkedIn, som man kender som en netværks base for den professionelle verden, er sjældent set som et salgsværktøj, men i Kolding inviterer Business Kolding til kursus i LinkedIn som salgskanal, hvor der vil blive taget et kig på hvilket slags content der kan fungere på på den sociale platform. 

Var det alt?

Dette er kun er en håndfuld af de begivenheder der kommer til at blive holdt i løbet af iværksætter ugen. For at se hvad der sker i jeres område specifikt, skal I besøge iværksætterugens egen hjemmeside www.gew.dk . Her kan I også læse hvordan i tilmelder jer de forskellige events

Related posts

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil