Erhvervslån uden sikkerhed

Ingen bindingsperiode

Det er gratis og uforpligtende at ansøge

Ingen skjulte kostnader eller deltakeravgifter

Få et uforpligtende tilbud

Hvor meget vil du gerne låne?

kr0

Jeg har forstået og accepterer, at Qred Bank behandler mine personlige oplysninger i overensstemmelse med deres fortrolighedspolitik.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Qred kræver en personlig garanti for erhvervslån

Det er meget usædvanligt at have erhvervslån uden krav om personlig garanti eller sikkerhedsstillelse.

Ansøgningen tager kun 1 minut, du får besked inden for 1 time, og pengene bliver udbetalt samme dag. Fantastisk, ikke?

Hvordan får jeg et erhvervslån til min virksomhed?

Det er ganske enkelt! Du laver en gratis og uforpligtende ansøgning hos os i Qred. Det er sådan, det fungerer:

  1. Ansøgningen tager 1 minut
  2. Du får besked inden for 1 time
  3. Pengene bliver udbetalt samme dag

Lånet har også...

  • Ingen bindingsperiode
  • Ingen opstartsgebyrer
  • Ingen skjulte omkostninger

De fleste virksomhedsejere har oplevet at stå i en situation, hvor man har brug for ekstra kapital for at holde driften kørende. Det kan være du har brug for nyt udstyr, ansætte personale eller investere i markedsføring. Men især for virksomhedsejere af små eller nyoprettede virksomheder kan det være svært at få et lån i banken. Især hvis du ikke kan stille sikkerhed for lånet.

Hos Qred fokuserer vi på små danske virksomheder. De er rygraden af det danske erhvervsliv, og de vil vil gerne hjælpe dem med at vokse. Hos Qred kan du låne penge uden krav om sikkerhed. Vi kræver dog, at du hæfter personligt for lånet som selvskyldnerkautionist.

Et erhvervslån eller en erhvervskredit kræver egentlig ikke nogen form for sikkerhed eller pant. Det er dog noget, som næsten alle långivere kræver for at udstede en kredit, især når det drejer sig om små og mellemstore virksomheder. Der findes en række forskellige typer af garantier, men i dette indlæg vil vi kun gennemgå personlige garantier. Så du kan forstå, hvad usikrede erhvervslån betyder i enkle vendinger.

Personlig garanti for erhvervslån

Når du stiller en personlig garanti for et lån med en god rentesats, betyder det, at du står inde for virksomheden. Du påtager dig simpelthen at betale, hvis virksomheden ikke er i stand til at tilbagebetale erhvervslånet. Det kaldes personlig hæftelse og betyder, at kreditor, dvs. långiveren, kan være sikker på at få sine penge tilbage, selv om virksomheden går konkurs. Med andre ord er usikrede erhvervslån ret sjældne.

Krav til kautionister for erhvervslån

Almindelige krav til kautionister er:

  • At personen skal være svensk statsborger
  • Have en organiseret økonomi
  • Fri for betalingsanmærkninger
  • Ingen gældssaldo

Långiveren kontrollerer den person, der er angivet som personlig kautionist, og selvom nogle tolererer betalingsanmærkninger, accepterer kun få en personlig kautionist med en gældssaldo. Det er derfor vigtigt, at både du som personlig kautionist og enhver person, der fungerer som kautionist for din virksomhed, er klar over din økonomiske situation. Både privat- og virksomhedsøkonomi.

Fordelen ved en personlig garanti

En stor fordel ved at bruge en personlig garanti til et erhvervslån er, at du kan få bedre betingelser, enten i forbindelse med lånebeløbet, omkostningerne eller løbetiden. Hvis du ansøger om et større erhvervslån eller ønsker at få endnu bedre vilkår, kan du få flere personer til at kautionere personligt. Det spreder risikoen for långiveren.

Ulempen ved en personlig kaution

Det handler simpelthen om, at du som privatperson garanterer for lånet og virksomhedens evne til at betale. Din privatøkonomi kan blive påvirket negativt, hvis virksomheden har svært ved at tilbagebetale lån, fakturaer og gæld. Tænk derfor over, om der er noget, du kan gøre, og om du skal indgå en aftale med eventuelle partnere eller samarbejdspartnere.

Sikkerhedsstillelse er den mest almindelige form for garanti.

Når det drejer sig om erhvervslån, er ejendomsgarantien den mest almindelige form for kaution. Denne type er den eneste, hvor det er tilladt at have flere kautionister som sikkerhed. Det, der kan virke hårdt, er, at långiveren kan vælge at opkræve hvem som helst for gælden. Med andre ord behøver de ikke at tage andre hensyn end moralske hensyn til de forskellige personers økonomiske situation.

En simpel garanti er den mest almindelige garanti for lån til små virksomheder.

Hvis du og din virksomhed optager et lån til en lille virksomhed, vil nogle långivere acceptere en simpel garanti som sikkerhed. Processen for en simpel garanti er, at långiveren skal indsende gælden til Kronofogden, så de kan undersøge virksomhedens evne til at tilbagebetale lånet. Hvis Kronofogden ikke mener, at virksomheden kan tilbagebetale gælden i form af penge, ejendom eller andet, kan långiveren kræve, at kautionisten betaler en del af eller hele gælden.

Det er derfor meget usædvanligt at få et erhvervslån uden en garanti. En eller anden form for sikkerhed kræves ofte af banker og långivere. Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvad det betyder for din virksomhed i forbindelse med et erhvervslån.

Hvorfor er det nødvendigt at hæfte personligt?

Den, der låner penge ud vil være sikker på, at den person, der lånte pengene, rent faktisk betaler lånet tilbage. Hvis virksomheden ikke kan stille sikkerhed, er det næsten altid påkrævet, at ejeren hæfter personligt for gælden.

Kræver Qred, at man hæfter personligt?

Qred stiller vi ikke krav om sikkerhed til vores låntagere. Men vi kræver altid, at man hæfter personligt for lånet som selvskyldnerkautionist. For os er iværksætteren bag virksomheden mindst lige så vigtig som virksomheden, og en dygtig iværksætter er vores bedste garanti for at få pengene tilbage.

Om Qred Bank

Vores historie

Qred Bank blev grundlagt i 2015 af iværksættere for iværksættere og er ifølge Financial Times en af Europas hurtigst voksende fintech-virksomheder. Qred har leveret profitabel vækst fra starten og er markedsleder i Norden med Danmarks mest tilfredse kunder, ifølge Trustpilot.

Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Norge, Tyskland og Brasilien har Qred udstedt hundredtusindvis af lån til små virksomheder. Med et fuldautomatisk kreditvurderingssystem har Qred Bank mulighed for at tilbyde dig en hurtig og konkurrence finansieringsmulighed.

Om Qred Bank og vores historie

Har du spørgsmål?

Tag en snak med os om dine muligheder.
Alle hverdage kl. 8–17