Lån ansvarlig

Qred har udformet en politik for at undgå, at virksomheder sætter sig selv i en situation, hvor de ikke kan betale deres gæld. Nedenfor fortæller vi, hvordan man får det bedste ud af sit erhvervslån, hvornår man bør undgå at optage et lån, og hvad der kan ske, hvis man ikke betaler sin gæld tilbage.

Vi kombinerer hurtighed og enkelhed med ansvar

Hurtige og enkle erhvervslån er et forholdsvist nyt fænomen på det danske marked. Det betyder, at virksomhederne ikke længere behøver at gå i banken eller til venner og familie for at låne penge. Ansøgningen er simpel og tager kun et minut, og pengene udbetales normalt samme dag. Tjenesten er blevet meget populær og er til rådighed for små virksomheder, der ønsker at blive store virksomheder.

Udover at vi naturligvis overholder alle love og regler, går vi et skridt videre for at være ansvarlige långivere. For at undgå, at vores kunder befinder sig i en situation, de ikke kan håndtere, har vi etableret en politik.

Vi foretager altid en grundig kreditvurdering

Vi foretager en detaljeret kreditvurdering af alle ansøgere, som vi vurderer sammen med ekstern information fra forskellige kilder. Desuden ser vi på tidligere låne- og betalingshistorik. Det betyder, at vi kan lave en bedre vurdering af låntager, som derved undgår at komme i vanskelige situationer.

Vi låner kun penge ud til virksomheder

Vi henvender os kun til virksomheder og ikke til private. Vi kræver ingen sikkerhed fra selskabet, men vi kræver at ejeren eller ejerne hæfter personligt for lånet som selvskyldnerkautionist.

Vi sætter et rimeligt låneloft

Vi sætter individuelle grænser for, hvor meget den enkelte virksomhed kan låne. Afhængigt af hvordan din virksomhed udvikler sig, og afhængigt af hvordan du styrer dine betalinger, kan låneloftet ændre sig.

Vi beder dig tænke dig om, inden du låner penge

Qred har etik i højsædet, og vi tager vores ansvar som långiver meget alvorligt. Tænk dig om en ekstra gang inden du ansøger om et lån. Uanset om det handler om et lille virksomhedslån fra Qred eller et større lån fra en bank. Der kan være mange gode grunde til at tage et erhvervslån, men der er også situationer, hvor du bør undgå at tage et nyt lån. Hvis du følger disse enkle regler, kan du undgå mange problemer:

  • Lån ikke hvis du allerede skylder for meget.
  • Lån ikke hvis du ved, du får svært ved at betale tilbage.
  • Lån ikke for at foretage risikofyldte investeringe.

Heading