Erhvervslån til enkeltmandsvirksomhed

Ansøg på få minutter

Udbetaling inden for 1 time

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Få et uforpligtende tilbud på erhvervslån fra Qred Bank

Hvor meget vil du gerne låne?

kr0

Jeg har forstået og accepterer, at Qred Bank behandler mine personlige oplysninger i overensstemmelse med deres fortrolighedspolitik.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lån til enkeltmandsvirksomhed

Ansøgningen tager kun 1 minut, du får besked inden for 1 time, og pengene bliver udbetalt samme dag. Fantastisk, ikke?

Hvordan får jeg et erhvervslån til min enkeltmandsvirksomhed?

Det er ganske enkelt! Du laver en gratis og uforpligtende ansøgning hos os i Qred. Det er sådan, det fungerer:

  1. Ansøgningen tager 1 minut
  2. Du får besked inden for 1 time
  3. Pengene bliver udbetalt samme dag

Lånet har også...

  • Ingen bindingsperiode
  • Ingen opstartsgebyrer
  • Ingen skjulte omkostninger

Kort sammenfatning

Enkeltmandsvirksomhed er den mest almindelige virksomhedsform i Danmark og kendetegnes ved at have én ejer, der hæfter personligt for virksomhedens forpligtelser. Hos Qred arbejder vi med mange enkeltmandsvirksomheder og tilbyder hurtige og gratis ansøgninger om erhvervslån, som kan udbetales samme dag. Vi låner penge til virksomheder i alle brancher, uanset hvor længe de har været etableret, så længe de har en pengestrøm, der gør det muligt at tilbagebetale lånet.

Enkeltmandsvirksomhed er den mest almindelige virksomhedstyp. En stor del af vores kunder er enkeltmandsvirksomheder.

Hvad er en enkeltmandsvirksomhed?

Enkeltmandsvirksomheder er blandt de mest almindelige former for virksomheder i Danmark.

En enkeltmandsvirksomhed skal registreres, hvis den har pligter i form af for eksempel moms, lønsumsafgift og ansatte. Det er gratis at registrere sin enkeltmandsvirksomhed.

En enkeltmandsvirksomhed er kendetegnet ved, at den kun har én ejer, og at ejeren hæfter personligt for, at virksomheden opfylder sine forpligtelser.

Hvordan finder jeg finansiering til en enkeltmandsvirksomhed?

Som eneejer har du andre typer af udfordringer end dem, der er ansat eller driver for eksempel et aktieselskab. Du hæfter personligt for virksomheden og dens aktiviteter. Behovet for finansiering opstår i de fleste virksomheder. Især i et nyt selskab, eller når virksomheden vokser.

Hos Qred elsker vi at arbejde med dygtige iværksættere i alle brancher. Mange af disse er enkeltmandsvirksomheder. Når der opstår behov for midlertidig finansiering, er det godt, at vi er her. Det tager nemlig et minut til at ansøge om vores erhvervslån, og du kan have pengene på din konto samme dag. Ansøgning om lån er også helt gratis og naturligvis ikke bindende.

Hvor længe skal jeg have haft min virksomhed for at ansøge om lån?

Det spiller ingen rolle, hvor længe du har haft din virksomhed. Vi låner også penge til nyoprettede virksomheder. Det vigtige er, at virksomheden har en pengestrøm, som gør det muligt for dig at tilbagebetale lånet. Optag aldrig et større lån, end du kan betale tilbage, og tænk grundigt over, hvordan pengene skal bruges.

Hvilke brancher kan få et erhvervslån?

Vi låner penge til virksomheder i alle brancher. For eksempel har vi lånt penge til restauranter, tømrere, frisører, tandlæger, advokater, fitnesskonsulenter, cafeer, butikker, musikere, fotografer, cykelforhandlere, piloter, massører, it-eksperter og meget mere. Ring til os, og fortæl os, hvad din virksomhed laver!

Om Qred Bank

Vores historie

Qred Bank blev grundlagt i 2015 af iværksættere for iværksættere og er ifølge Financial Times en af Europas hurtigst voksende fintech-virksomheder. Qred har leveret profitabel vækst fra starten og er markedsleder i Norden med Danmarks mest tilfredse kunder, ifølge Trustpilot.

Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Norge, Tyskland og Brasilien har Qred udstedt hundredtusindvis af lån til små virksomheder. Med et fuldautomatisk kreditvurderingssystem har Qred Bank mulighed for at tilbyde dig en hurtig og konkurrence finansieringsmulighed.

Om Qred Bank og vores historie

Har du spørgsmål?

Tag en snak med os om dine muligheder.
Alle hverdage kl. 8–17