Erhvervslån op til
2 millioner fra Qred Bank

Fast månedsgebyr
Ansøg på få minutter
Udbetaling inden for 1 time
Ingen skjulte omkostninger

Få et uforpligtende tilbud

Hvor meget vil du gerne låne?

kr0

Jeg har forstået og accepterer, at Qred Bank behandler mine personlige oplysninger i overensstemmelse med deres fortrolighedspolitik.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Carsten, Daugbjerg kalkgruber
En god dialog med Qred gjorde, at vi kunne sparke i gang.

- Carsten, Daugbjerg kalkgruber
Takket være Qred kunne jeg holde virksomheden kørende i en hård periode.- Rudi, Genstarthjertet
Qred er en samarbejdspartner for virksomheden. - Nader, Rajissimo

Få pengene udbetalt i dag!

Ansætte flere medarbejdere

Øge eller udvikle produktionen

Sige ja til flere kunder allerede i morgen

Erhvervslån til små erhverv

Gør som over 40.000 iværksættere.
Vælg en bank der er specialiseret i erhvervslån og finansiering til erhverv.

Vi tilbyder hurtige, nemme og sikre erhvervslån i samarbejde med

E-market logo

Qred er certificeret af e-mærket for at sikre din sikkerhed

MitID logo

Vi anvender MitID for sikker identificering

Trustly payments logo

Vi samarbejder med Trustly for at sikre hurtig udbetaling

Qred Bank og finanstilsynet

Qred Bank AB er under tilsyn af det svenske finanstilsyn med tilladelse til at drive bankvirksomhed

Om Qred Bank

Vores historie

Qred Bank blev grundlagt i 2015 af iværksættere for iværksættere og er ifølge Financial Times en af Europas hurtigst voksende fintech-virksomheder. Qred har leveret profitabel vækst fra starten og er markedsleder i Norden med Danmarks mest tilfredse kunder, ifølge Trustpilot.

Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Norge, Tyskland og Brasilien har Qred udstedt hundredtusindvis af lån til små virksomheder. Med et fuldautomatisk kreditvurderingssystem har Qred Bank mulighed for at tilbyde dig en hurtig og konkurrence finansieringsmulighed.

Om Qred Bank og vores historie

Hvordan foregår det?

Ansøg på få minutter

Vi har gjort det nemt at ansøge med integration af eSkat.

1
2

Få et uforpligtende lånetilbud

Lånetilbuddet godkendes med MitID

3

Udbetaling inden for 1 time

Pengene udbetales via Trustly

4

Ingen bindingstid

Intet gebyr ved tidlig tilbagebetaling.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er renten på et lån hos Qred?

Hvad er rente?

Når du tænker på ‘lån’, tænker du sikkert også på ‘rente’. Renten er prisen, som du betaler for at låne penge. Den angives som regel i procent og svarer til en procentdel af det lånte beløb. Renten kan være enten fast eller variabel, og afhænger af faktorer som:

 • Låntagers kreditværdighed
 • Låntagers økonomi
 • Lånets løbetid
 • Det aktuelle lånemarked

Hvad er renten på et Qred lån?

Hos Qred bank opererer vi ikke med renter, men i stedet for med et fast månedsgebyr.

Månedsgebyret for et lån er meget individuelt for hver enkelt låntager og afhænger af en Q-score baseret på faktorer såsom:

 • Låntagers kreditværdighed
 • Låntagers økonomi
 • Virksomhedens omsætning
 • Lånets løbetid
 • Lånebeløbet

Månedsgebyret er den eneste omkostning ved at optage et lån til erhverv hos Qred, og den betales kun så længe lånet er aktivt.

Indfri dit lån før tid og spar penge

Måden vi fastsætter dit månedsgebyr, er ved at kigge på blandt andet de ovenstående faktorer. Herudfra udregnes et samlet beløb for, hvad det vil koste at låne pengene. Det samlede beløb fordeles derefter jævnt ud på antallet af måneder, som lånet vil løbe over.

Men siden du kun betaler et månedsgebyr for de måneder, hvor lånet er aktivt, så kan du ved en tidlig tilbagebetaling spare månedsgebyret for hver måned, som du ikke længere har dit lån.

Lad os kigge på et eksempel:

Hvis lånebeløbet er 120.000 kr. med en løbetid på 18 måneder og en samlet omkostning på lånet på 27.000 kr., svarer det til et månedsgebyr på 1.500 kr.

Indfrielse efter 18 måneder:

18 måneder x 1.500 kr. = 27.000 kr.

Indfrielse efter 12 måneder:

12 måneder x 1.500 kr. = 18.000 kr

Ved indfrielse af lånet før tid, har du derved sparet 9.000 kr.

Hvad er forskellen på de traditionelle banker og Qred?

Der findes et væld af muligheder, når du skal ud på lånemarkedet. Derfor er det godt at vide, hvad forskellene er, når du skal vælge en långiver.

De traditionelle banker

De traditionelle banker har ofte mulighed for at tilbyde fordelagtige renter på dine lån, og det kan være rart at tage et lån hos en bank, hvor du i forvejen har en relation. Til gengæld kan det være svært for små- og mellemstore virksomheder at blive godkendt til et lån, og hvis man har held med at få banken i tale, er ansøgningsprocessen ofte en langtrukken affære. Dette skyldes blandt andet at de traditionelle banker er underlagt strenge krav og retningslinjer, som skal opfyldes, for at de kan godkende et lån.

Processen kan være en tabubelagt og nedslående oplevelse for særligt nye og små virksomheder, som er særligt sårbare overfor økonomiske udfordringer.

Qred bank

Qred Bank er en alternativ låneudbyder, der på trods af at have en banklicens ikke er underlagt lige så stramme retningslinjer og krav som de traditionelle banker. Det betyder, at der generelt er en større omkostning ved at optage et lån. Til gengæld er ansøgningsprocessen kort, hvilket kan være afgørende for om en virksomhed kan tage imod nye kunder, øge sin omsætning eller måske bare få lov til at eksistere.

Qreds kundeservice er specialiseret i lån til små- og mellemstore virksomheder, hvilket betyder at vi kan møde vores ansøgere og kunder med en helt anden forståelse og vejledning.

Kort sagt kan et lån hos Qred Bank være en afgørende faktor for en virksomheds eksistens.

Hvis du ønsker at vide mere, kan du læse vores FAQ.

Mangler du penge til cashflow eller højsæsonen, kan du ansøge i dag og have pengene allerede i morgen.

Hvis du stadig overvejer, om et lån er den rigtige løsning for dig, er du velkommen til at kontakte os på support@qred.dk eller 89 87 10 06.

Hvad sker der, hvis ikke jeg kan tilbagebetale lånet?

Du vil først modtage en venlig påmindelse om, at vi mangler din betaling. Løbende vil du modtage flere rykkere. Vi opfordre dig til at kontakter os, så snart du kan se, du har problemer med en betaling, således vi i fællesskab kan finde en løsning der passer begge parter.

Såfremt der ikke indgås en aftale, vil vi være nødsaget til at overdrage sagen til inkasso via vores advokatforbindelse.

Hvordan adskiller Qred sig fra andre erhvervslån?

Qred tilbyder en alternativ og fleksibel løsning til erhvervslivet. Ved hjælp af moderne teknologi og algoritmer kan vi analysere data fra hundredvis af kilder, og på den baggrund foretage en solid vurdering af ansøgerens virksomhed. Hurtigt og effektivt. For de danske virksomheder betyder det, at det nu kun tager ét minut at ansøge om et erhvervslån, og at pengene udbetales hurtigt efter underskrift. Ingen anden virksomhed bevilger og udbetaler erhvervslån hurtigere end Qred. Derudover tilbyder Qred en ny tilbagebetalingsløsning, som betyder, at man kun betaler for lånet i den tid, man rent faktisk har det. Du er altså aldrig bundet af et lån hos os, og kan til enhver tid indfri lånet uden ekstra omkostninger.

Hvem kan ansøge om et lån?

Alle danske aktieselskaber, anpartsselskaber, enkeltmandsvirksomheder, personligt ejede mindre virksomheder og interessentselskaber kan ansøge om et lån. Det har ingen betydning, om din virksomhed er ny eller gammel, stor eller lille - for vi har hjulpet virksomheder i alle brancher. Vi foretager en individuel kreditvurdering af alle virksomheder. Det vigtigste for os er, at der findes et godt og sundt forretningskoncept og dygtige iværksættere bag virksomheden.

Flere spørgsmål? Find svarene her!

Hurtig og enkel finansiering!

Qred Bank hjælper dig med at vækste din virksomhed

Hurtigt
Enkelt
Fleksibelt

Har du spørgsmål?

Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig alle hverdage
kl. 08:00 - 16:00
Telefon
89 87 10 06

Hvad er erhvervslån?

Et erhvervslån er en finansiel løsning for virksomheder, der har brug for kapital (penge) til at dække forskellige behov.

Typer af erhvervslån

Der findes forskellige typer af erhvervslån. Afhængigt af din virksomhed og behov kan forskellige typer af erhvervslån fungere bedre eller dårligere.

Erhvervslån online

Hos Qred tilbyder vi erhvervslån online. Du behøver altså ikke at tage til et fysisk bankkontor for at møde nogen på et bestemt tidspunkt. Alt du skal gøre er at ansøge på vores hjemmeside, og så får du et svar inden for en time. Pengene udbetales samme dag som du underskriver tilbuddet - helt digitalt!

Traditionelle storbanker

De traditionelle storbanker har stadig lokale bankkontorer, hvor man skal booke en tid for at møde en rådgiver. Derefter kan det tage flere dage eller endda uger før man får svar, og ansøgningsprocessen er ofte også meget tidskrævende.

Fordele ved erhvervslån fra Qred

Udover at du får en personlig service i verdensklasse, kan du gøre alt fra at ansøge til at få pengene på kontoen helt digitalt - inden for få timer!

 • Ingen opstartsgebyr
 • Ingen bindingsperiode
 • Gratis og uforpligtende ansøgning

Hvornår bør man overveje et erhvervslån?

Der er flere forskellige situationer, hvor man kan tage et erhvervslån. Det kan være for at klare en midlertidig nedgang eller for at investere i noget og skabe vækst i sin virksomhed. Uanset hvilken grund du som virksomhedsejer har, er Qred her for dig.

Hvordan fungerer ansøgningsprocessen for erhvervslån?

Hos os på Qred fungerer det lige så nemt som at bestille en bog online. Udfyld dine oplysninger som ønsket lånebeløb, kontaktoplysninger osv. Det tager kun få minutter. Inden for en time vil en sagsbehandler kontakte dig med nogle opfølgningsspørgsmål eller et tilbud. Pengene udbetales samme dag som du underskriver tilbuddet. Klart!

Krav for at ansøge om erhvervslån

Du skal være dansk statsborger, have en dansk bankkonto og være bosiddende i Danmark.

Dokumentation der kræves for erhvervslånet

Når du har sendt en ansøgning til os, foretager vi kreditoplysninger og begynder at indhente dokumentation automatisk. Du kan dog altid vælge at vedhæfte det, du har direkte i ansøgningen, eller vælge at sende det manuelt på et senere tidspunkt.

Erhvervslånets renter og gebyrer

Hos Qred ønsker vi at gøre det så enkelt som muligt. Derfor har vi valgt at have en fast månedsgebyr som omkostning for lånet. Du ved altså præcis, hvad du skal betale hver måned. Vi har desuden ingen opstartsgebyrer eller andre skjulte gebyrer for tidlig indfrielse eller lignende. Vi opfordrer faktisk dig til at betale tilbage i forvejen! Det er derfor vores lån mangler bindingsperiode.

Almindelige rentetyper for erhvervslån

Andre almindelige rentetyper og omkostninger for erhvervslån kan være oprettelsesgebyrer i begyndelsen af låneperioden, administrationsgebyrer og andre typer af renter eller skjulte omkostninger, som kan være gode at være opmærksom på.

Alternativer til erhvervslån

Der findes flere forskellige alternativer til erhvervslån. Det afhænger helt og holdent af, hvad du og din virksomhed har brug for. Hvis du har mange mindre og daglige udgifter, kan et erhvervskort være et godt alternativ. Er det mere et spørgsmål om likviditet, kan factoring og at sælge fakturaer være en vej at gå. Der findes også nogle banker og långivere, der tilbyder kassekredit. Det kan være godt, hvis du ønsker en sikkerhed, som du kan bruge ved behov.

Hvordan finder man det bedste erhvervslån?

Oftest har man en "husbank", oftest en af de traditionelle storbanker, til sin private økonomi som boliglån, konto osv. Mange synes, det er rart at adskille privatøkonomien fra virksomhedens økonomi. Her kan vi på Qred tilbyde en personlig service i verdensklasse!

Hvad man bør sammenligne, når man vælger erhvervslån

Der er mange ting, man bør overveje, når man skal tage et erhvervslån.

 • Lån ikke, hvis du allerede har for mange gældsposter.
 • Lån ikke, hvis du ved, at du vil have svært ved at betale tilbage.
 • Lån ikke for at foretage risikable investeringer.

Læs mere
Hurtig proces
Personlig service
Ingen skjulte omkostninger