Erhvervslån op til
2 millioner

Ingen bindingsperiode
Ingen skjulte omkostninger
Udbetaling indenfor få minutter
Fast månedsgebyr

Få et uforpligtende tilbud

Hvor meget vil du gerne låne?

kr0

Jeg har forstået, at Qred behandler mine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores fortrolighedserklæring.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
En god dialog med Qred gjorde, at vi kunne sparke i gang.

- Carsten, Daugbjerg kalkgruber
Takket være Qred kunne jeg holde virksomheden kørende i en hård periode.- Rudi, Genstarthjertet
Qred er en samarbejdspartner for virksomheden. - Nader, Rajissimo

Hvad står du og mangler penge til?

Uanset hvad, hjælper vi dig og din virksomhed!

Ansætte flere hænder

Øge eller udvikle produktionen

Sige ja til flere kunder allerede i morgen

Erhvervslån op til 2 millioner

Til dig, der er klar til at udvikle din forretning i dag!
Ansøg og få udbetalt pengene inden for få minutter.

Hvordan foregår det?

Udfyld ansøgningen

Jo flere oplysninger du angiver, desto hurtigere får du svar.

1
2

Få et uforpligtende tilbud

Lånetilbuddet vurderes ud fra en helhedsvurdering af din økonomi.
Hvis vi har brug for flere oplysninger, kontakter vi dig.

3

Hurtig udbetaling

Når du har godkendt lånetilbuddet med MitID, udbetales pengene inden for få minutter.

4

Enkelt og fleksibelt

Du kan indfri lånet når som helst uden ekstra omkostninger.

Jeg ønsker et uforpligtende tilbud!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er renten på et erhvervslån?

Erhvervslånet er rentefrit. Du betaler et fast månedsgebyr for de måneder, du bruger lånet. Det vil sige du for hver påbegyndt måned, betaler et månedsgebyr. Der kommer ikke yderligere gebyr oveni.

Månedsgebyret baseres på en individuel kreditvurdering af virksomheden samt virksomhedens ejere. Virksomhedens kreditvurdering baseres på flere forskellige parametre, og vi foretager en vurdering og analyse af hver enkel ansøgning.

Hvad sker der, hvis ikke jeg kan tilbagebetale lånet?

Du vil først modtage en venlig påmindelse om, at vi mangler din betaling. Løbende vil du modtage flere rykkere. Vi opfordre dig til at kontakter os, så snart du kan se, du har problemer med en betaling, således vi i fællesskab kan finde en løsning der passer begge parter.

Såfremt der ikke indgås en aftale, vil vi være nødsaget til at overdrage sagen til inkasso via vores advokatforbindelse.

Hvordan adskiller Qred sig fra andre erhvervslån?

Qred tilbyder en alternativ og fleksibel løsning til erhvervslivet. Ved hjælp af moderne teknologi og algoritmer kan vi analysere data fra hundredvis af kilder, og på den baggrund foretage en solid vurdering af ansøgerens virksomhed. Hurtigt og effektivt. For de danske virksomheder betyder det, at det nu kun tager ét minut at ansøge om et erhvervslån, og at pengene udbetales hurtigt efter underskrift. Ingen anden virksomhed bevilger og udbetaler erhvervslån hurtigere end Qred. Derudover tilbyder Qred en ny tilbagebetalingsløsning, som betyder, at man kun betaler for lånet i den tid, man rent faktisk har det. Du er altså aldrig bundet af et lån hos os, og kan til enhver tid indfri lånet uden ekstra omkostninger.

Hvem kan ansøge om et lån?

Alle danske aktieselskaber, anpartsselskaber, enkeltmandsvirksomheder, personligt ejede mindre virksomheder og interessentselskaber kan ansøge om et lån. Det har ingen betydning, om din virksomhed er ny eller gammel, stor eller lille - for vi har hjulpet virksomheder i alle brancher. Vi foretager en individuel kreditvurdering af alle virksomheder. Det vigtigste for os er, at der findes et godt og sundt forretningskoncept og dygtige iværksættere bag virksomheden.

Vi har gjort det enkelt

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om et virksomhedslån hos Qred. Du slipper for skjulte gebyrer og uventede omkostninger ved at nøjes med at betale en fast månedsafgift. Beregn din estimerede månedsafgift ved at udfylde en ansøgning, her.

Enkelt og fleksibelt
Personlig service
Hurtig udbetaling

Har du spørgsmål?

Tag en snak med os om, hvad du har brug for.
08:00 - 17:00 (man-fre)
Telefon
89 87 10 06

E-mail
support@qred.dk

Chat
Skriv til os

Det har aldrig været nemmere at få et erhvervslån!

Hos Qred foregår alt digitalt, og det tager ikke mere end et par minutter at udfylde en ansøgning, uanset branche eller størrelsen på din virksomhed.

Hurtig ansøgningsproces

Det tager få minutter at udfylde en ansøgning, og gør du det inden for åbningstid, vender vi tilbage inden for en time. Hvis alt ser fint ud, modtager du et tilbud med det samme. Så snart du har underskrevet lånetilbuddet med MitID, udbetales pengene inden for 24 timer.

Fleksibelt

Der er ingen grund til at trække tingene i langdrag, så har du mulighed for at indfri lånet før tid, er det intet problem!

Trygt

Vi opfylder de samme sikkerhedskrav som alle andre banker.

Al kommunikation er krypteret af Geotrust, som er førende inden for cybersikkerhed på nettet. Du kan læse mere om vores sikkerhedspolitik længere nede på siden, og hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad kan jeg bruge et erhvervslån til?

Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge pengene til. Vi hjælper dig med at slukke brande, lige så vel som vi hjælper dig med at vækste og opnå dine drømme og ambitioner. Vi har blandt andet hjulpet andre virksomheder med at:

 • Fylde varelageret op til højsæson
 • Købe værktøj og materialer
 • Investere i lokaler eller firmabiler
 • Renovere
 • Betale regninger
 • Uddanne personale
 • Booste markedsføringen

Kan jeg forhøje mit eksisterende lån?

Ja, det kan du sagtens! Du kan enten ansøge via hjemmesiden eller give os et kald, for en snak om den bedste løsning for dig og din virksomhed. Det koster ikke noget at forhøje lånet og du låner på samme vilkår som dit eksisterende lån.

Hvilke krav er der til forhøjelse af lånet?

Vi skal gerne kunne se, at du har overholdt forfaldsdatoerne på dine tilbagebetalinger. Derudover kan du tilføje en kautionist for at øge dine muligheder for at få bevilget en forhøjelse af dit erhvervslån.

Skal jeg så til at holde styr på to lån?

Nej, vi slår de to lån sammen, så du kun behøver at holde styr på ét erhvervslån. Vi vil gøre dig opmærksom på, at når du søger om forhøjelse, så udbetales differencen mellem dit nuværende lån og beløbet på din forhøjelse. Har du for eksempel et resterende lån på 30.000 kr. og søger om en forhøjelse på 100.000 kr., så får du udbetalt 70.000 kr.

Kan jeg indfri mit lån før tid?

Ja da! Det vil endda spare dig penge! Du kan til enhver tid indfri dit lån uden ekstra omkostninger. Hvis du indfrier dit erhvervslån før tid, sparer du den faste månedsafgift, som ellers ville blive opkrævet i den resterende løbetid.

Afdragsfrihed

Visse perioder er udgifterne ekstra høje. Derfor har vi ofte mulighed for at tilbyde afdragsfrihed i en begrænset periode. I de afdragsfrie måneder nøjes du med at betale den faste månedsafgift.

Kan jeg ansøge om erhvervslån, selvom jeg er registreret i RKI?

Nej, så længe du står i RKI går det desværre ikke at tage et virksomhedslån hos os. Når du ikke længere er registreret i RKI, er du altid velkommen til at sende os en uforpligtende ansøgning. Svaret på din ansøgning bestemmes ud fra en helhedsvurdering af din økonomi.

Hvilke overvejelser skal jeg gøre mig, inden jeg ansøger?

Det er altid klogt at gøre dig nogle overvejelser, inden du ansøger om et erhvervslån. Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som er vigtige at stille dig selv:

 • Er det nu den rette tid at investere i min virksomhed?
 • Er min forretning moden til at vækste?
 • Er der plads i mit budget til tilbagebetaling?

Som virksomhedsejer er der mange parametre at holde styr på. Ikke mindst når det kommer til økonomien. Alt fra tidsfrister for indberetning og indbetaling af skat, moms, ATP, Feriekonto til indtægter og udgifter.

Har du til gengæld styr på økonomien, er du også bedre i stand til at vurdere om der er plads i budgettet til at investere, udvide eller satse på nye produkter og markeder.

Når du ansøger om et lån, er det derfor vigtigt at overveje på forhånd, hvor meget du egentlig har brug for, og hvad du eventuelt har til rådighed fra egen kapital.

Uanset om det drejer sig om at fylde varelageret op til højsæson, skrue op for markedsføringen eller at investere i flere kvadratmeter, er du nødt til at have et overblik over, hvordan din økonomiske fremtid vil se ud.

Desto flere overvejelser du har gjort dig om, hvad pengene skal bruges til, jo bedre kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

3 konkrete  ting at have styr på, inden du ansøger om et erhvervslån:

 1. Hvad skal pengene bruges til?
  Vil det øge min omsætning med det samme eller vil der gå noget tid, før jeg kan høste fortjeneste af investeringen?  
 2. Hvordan påvirker tilbagebetalingen af lånet mit budget?
  Lav en realistisk plan for, hvor lang tid du har brug for at indfri dit lån. Sæt hellere beløbet lidt for lavt og tilbagebetalingsperioden lidt for højt, så du ikke ender i en situation, hvor du ikke kan betale dine regninger. Hvis du får mulighed for at indfri lånet før tid, kan du gøre det helt uden ekstra omkostninger.

 3. Har jeg mulighed for selv at spare op til en del af beløbet?
  Det er altid bedst at være på forkant, så hvis du allerede har projekter på tegnebrættet, er det selvfølgelig en god idé at begynde at spare op allerede nu. Det giver dig bedre forudsætninger for at skaffe det beløb, du får brug for, forhåbentlig med et mindre lån.

Skulle uheldet være ude?

Hvis du får problemer med at betale i en måned eller to, så giv lyd! Det er meget nemmere at kigge på en løsning, end at skulle døje med rykkere og truslen om RKI og inkasso. Vi har ofte mulighed for at justere i betalingsperioden, og vi ønsker frem for alt at være en støtte og ikke endnu en stressfaktor for dig.

Læs mere
Hurtig proces
Transparent
Ingen startomkostninger