Feedback og klager

Jeg har feedback og idéer til hvordan I kan forbedre jeres service. 

Qred værdsætter vores kunders mening, da vi altid bestræber os på at udvikle og forbedre vores services og kunderelation. Vi ønsker at høre hvad du tænker og sætter pris på feedback om din oplevelse med vores produkter, service og kunderelation. Din feedback vil blive kigget på og evalueret af den afdeling der  er ansvarlig for vores produkt og service. Venligst kontakt vores kundeservice for kontaktoplysninger. 

Jeg er utilfreds - Hvordan kan jeg lave en klage?

Alle har ret til at forvente en god service, og få rettet op på tingene hvis der sket en fejl. 

Hvis du er utilfreds, venligst kontakt Qreds kundeservice i første omgang, på kontaktoplysningerne. De ønsker at løse problemer eller misforståelser, der er opstået. Vi tilstræber at behandle alle klager hurtigt, effektivt og på en positiv måde. Vi vil også sikre, at de bekymringer, du rejste hos os, også bruges som en mulighed for at forbedre vores produkter og tjenester. 

Hvor det er muligt, vil vi forsøge at løse sagen under din første kontakt med os. Hvis dette ikke er muligt, eller hvis du forbliver utilfreds med det tilbudte resultat, skal du fortsætte til nedenstående afsnit.

Jeg har kontaktet Qreds kundeservice, men er fortsat utilfreds. Hvad skal jeg gøre for at komme videre?

Hvis du er utilfreds med det svar, du har modtaget fra os, anbefaler vi, at du sender en formel klage til Qreds klageadministrator ved at bruge formularen her eller ved at sende en mail til complaints@qred.com. Klageadministratoren vil derefter på en upartisk, korrekt og effektiv måde gennemgå sagen og foretage en ny vurdering. 

Din sag vil blive behandlet via internt eskalering på din anmodning, eller direkte ved at du følger formlen eller skrive til mail adressen ovenfor.

Den skriftlige anmodning skal indeholde fuldstændige oplysninger om sagen for at vi kan viderbehandle den. Klageadministratoren skal vide, hvad der skete i dine tidligere kontakter med os, en beskrivelse af hvorfor du ikke er tilfreds, og hvordan du vil have os til at løse din sag. 

Du modtager svar, så snart en endelig beslutning er truffet, og senest 14 arbejdsdage fra indgivelsen af din formelle klage. Hvis vi ikke kan løse din sag inden for denne frist, kontakter vi dig indenfor de 14 arbejdsdage med oplysninger om, hvorfor det tager længere tid end forventet, hvornår et svar kan forventes, og hvordan vi fortsætter med din klage. I sådan en situation, en endelig beslutning vil blive formidlet indenfor 35 arbejdsdage, fra den dato vi har modtaget din klage.

Du vil altid modtage dit svar på skrift, med undtagelse hvis du og Qred har aftalt andet.

Hvis din klage er blevet afvist af Qred af en årsag, eller hvis Qred ikke har kunnet tilfredsstille din forespørgsel, har du mulighed for at indstille din sag for retten.

Klager er behandlet i overensstemmelse med gældende lovgivning og reguleringer og guidelines udstedt af den svenske finansielle institution samt europæisk bank autoritet.

Du kan finde formlen til at indgive en klage her!

Whistleblower ordning

Såfremt du har informationer på, eller begrundet mistanke om et brud på lov i relation til Qred, kan du anmelde en rapport for det her. Du vil modtage besked på modtagelse fra Qred indenfor 7 dage. Dem udpegede upartiske sagsbehandler vil derefter samle en grundig undersøgelse og kontakte dig med resultatet af denne undersøgelse inden 90 dage fra modtagelse af anmeldelsen. Whistleblower anmeldelser er fortrolige og behandles i overensstemmelse med EU whistleblower direktiver.

Find anmeldelsesformularen her!

Heading