Feedback og klager

Jeg har feedback og idéer til hvordan I kan forbedre jeres service. 

Qred værdsætter vores kunders mening, da vi altid bestræber os på at udvikle og forbedre vores services. Vi ønsker at høre hvad du tænker og sætter pris på feedback om din oplevelse med vores produkter og service. Din feedback vil blive kigget på og evalueret af den afdeling der  er ansvarlig for vores produkt og service. Venligst kontakt vores kundeservice for kontaktoplysninger. 

Jeg er utilfreds - Hvordan kan jeg lave en klage?

Alle har ret til at forvente en god service, og få rettet op på tingene hvis der sket en fejl. 

Hvis du er utilfreds, venligst kontakt Qreds kundeservice i første omgang, på kontaktoplysningerne her. De ønsker at løs problemer eller misforståelser, der er opstået, og de kan også tage dine synspunkter videre. Vi tilstræber at behandle alle klager hurtigt, effektivt og på en positiv måde. Vi vil også sikre, at de bekymringer, du rejste hos os, også bruges som en mulighed for at forbedre vores tjenester og produkter. 

Hvor det er muligt, vil vi forsøge at løse sagen under din første kontakt med os. Hvis dette ikke er muligt, eller hvis du forbliver utilfreds med det tilbudte resultat, skal du fortsætte til nedenstående afsnit.

Hvad sker der hvis jeg forbliver utilfreds efter jeg har modtaget et endeligt svar?

Hvis du er utilfreds med det svar, du har modtaget fra os, anbefaler vi, at du sender en formel klage til Qreds klageadministrator ved at bruge formularen her. Klageadministratoren vil derefter på en upartisk måde gennemgå sagen grundigt og foretage en ny vurdering. 

Den skriftlige anmodning skal indeholde fuldstændige oplysninger om sagen. Klageadministratoren skal vide, hvad der skete i dine tidligere kontakter med os, en beskrivelse af hvorfor du ikke er tilfreds, og hvordan du vil have os til at løse din sag. 

Du modtager svar, så snart en endelig beslutning er truffet, og senest 15 arbejdsdage fra indgivelsen af din formelle klage. Hvis vi ikke kan løse din sag inden for denne frist, kontakter vi dig med oplysninger om, hvorfor det tager længere tid, og hvordan vi fortsætter med din klage. 

Husk, at vores klageadministrator kun gennemgår sager, der tidligere er behandlet af Qreds knudeservice. Hvis det er første gang du kontakter os om din sag, beder vi dig om at henvende dig til vores kundeserviceteam i stedet. Klager håndteres i overensstemmelse med PSD2-retningslinjerne og vejledningen fra det svenske finanstilsyn. 

Du kan finde formlen til at indgive en klage her!

Whistleblower ordning

Såfremt du har informationer på, eller begrundet mistanke om et brud på lov i relation til Qred, kan du anmelde en rapport for det her. Du vil modtage besked på modtagelse fra Qred indenfor 7 dage. Dem udpegede upartiske sagsbehandler vil derefter samle en grundig undersøgelse og kontakte dig med resultatet af denne undersøgelse inden 90 dage fra modtagelse af anmeldelsen. Whistleblower anmeldelser er fortrolige og behandles i overensstemmelse med EU whistleblower direktiver.

Find anmeldelsesformularen her!

Heading

Newsletter

By submitting my data, I agree to Qred’s processing of personal data. You can read more in our privacy policy.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil