Qred Bank Partnerskab

Løs dine kunders finansielle problemer

Det kan være, at din kunde står og mangler penge til at vækste, men er blevet afvist af sin egen bank. Her kan du være løsningen på deres problem ved at tilbyde enkle og fleksible virksomhedslån uden startgebyr eller skjulte omkostninger.

Hvad indebærer et Qred partnerskab?

Med et partnerskab med Qred Bank kan du tilbyde dine kunder erhvervslån til finansiering af alt fra leasing af bil, indkøb af værktøjer og påfyldning af varelager. Oven i købet belønnes du med provision for hver succesfuld henvisning.

Bliv partner i dag!

Det er hurtigt og enkelt at blive partner. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at få mere at vide om, hvilke fordele DU får ved et Qred partnerskab, er du altid velkommen til at kontakte os!

Filip Tornakull

Partnerships Manager
filip.tornakull@qred.com

Hvordan ønsker du at dine kunder skal starte deres ansøgningsproces?

We offer partners two ways of onboarding customers into Qred:
API
Integrere din software med Qred API. Din service vil kunne interegere direkte med Qred API  til at sende dine kunder igennem.
Landingsside
Vi kan bygge og hoste en landingsside der alene har din personlige ansøgnings form.
Partner portal
Få adgang til vores partner portal, her vil du kunne tilføje kunder direkte via en internetside.

Med et Qred partnerskab får du

  • Kunder med større kapital til at investere i dine tjenester
  • Endnu en løsning på dine kunders udfordringer
  • Provision for hver succesfuld henvisning

Ofte stillede spørgsmål

Hvad får jeg ud af et partnerskab med Qred?

Som partner med Qred kan du nyde godt af flere muligheder. For det første vil du modtage provision for hver succesfuld henvisning (accepteret lånetilbud). For det andet, vil et partnerskab med Qred give dig mulighed for at udvide din kundebase. For eksempel sælger du varer og services som firmabiler eller IT-løsninger? Så vil et partnerskab med Qred hjælpe med at dine kunder kan finde hurtig pålidelig finansiering til at købe dit product. Vores partnerskab hjælper din virksomhed med at vokse, investere og udvikle, samtidig med at du modtager en belønning for det: Det er en win-win for os alle. 


Fordelene ved et partnerskab: 

  • Provision for hver succesfuld henvisning (accepteret lånetilbud)
  • Attraktiv vækstmuligheder i et konkurrencefyldt marked
  • Hjælp dine kunder med hurtig finansiering af dit produkt/service 
  • Udvide din kundebase
  • Qred er fuldt ansvarlig for den økonomisk risiko: Du har ingen ansvar eller risiko
  • Bliv samarbejdspartner med den 8. hurtigst voksende virksomhed i Europa
  • Udnyt fordelen af erfaring om hvordan du får mest ud af dit partner potentiale.

Hvem kan blive partner?

Virksomheder der sælger varer og/eller services til andre virksomheder, for eksempel leasingfirmaer, IT-leverandører, inventar og udstyr, erhvervsrengøring, finansiel rådgivning, osv, er mulige samarbejdspartner i et partnerskab med Qred. Hvis du eller din virksomhed henvender sig til erhvervslivet, og ikke privat forbruger, kan du blive en Qred partner og hjælpe andre virksomheder med at finde den rigtige finansiering til dit produkt.

Hvordan bliver jeg en partner?

At registrere dig som partner er lige så enkelt som at ansøge om et erhvervslån! Du kan simpelt angive din interesse i et partnerskab på vores Partner side ved at klikke ‘Bliv partner’ og oplys os om dine virksomhedsoplysninger og kontaktinformation. Vores partner ansvarlig vil derefter tage din ansøgning i betragtning og kontakte dig for en snak om de yderligere muligheder.

Hvordan virker et partnerskab med Qred?

Et partnerskab med Qred er den ideelle mulighed for at blive belønnet for at hjælpe andre virksomheder (og dine kunder). Konceptet er enkelt: kender du til en iværksætter der har brug for et erhvervslån? Henvis dem til Qred og opfordre dem til at sende en ikke uforpligtende og gratis låne ansøgning. Hvis Qred sender dem et tilbud som de acceptere, vil du - som refererene partner - modtage en provision. Det vil altså sige at du kan hjælpe andre virksomheder med at finde hurtig finansiering til at opnå dit produkt eller service, udvide din kundebase mens du bliver belønnet i processen.

Hvilke omkostninger er der forbundet med Qreds Lån?

Qred har ikke en fast rente, i stedet laver vi en individuel kreditvurdering for hver enkelt virksomhed - tilbyder dem en personlig løsning for at passe bedst muligt til deres behov. Qred tilbyder fuld gennemsigtighed og enkelt-at-forstå lånebetingelser. For eksempel, vi har ingen opstarts gebyr, ingen skjulte omkostninger og arbejder ikke med en bindingsperiode. I stedet får den enkelte kunde mulighed for selv at bestemme indfri lånet til enhver tid, dette giver iværksættere muligheden for fuld kontrol over deres økonomi. 

Hvad betaler vores kunder månedligt? Vi opkræver et standard service gebyr for vores lån (baseret på løbetid, individuel kreditvurdering og lånebeløb), sammen med et standard afdrag. 

Sammensæt de to (servicegebyr + afdrag) og du har den faste månedlige ydelse, uden overraskelser. Enkelt, nemt og gennemsigtigt: det er grunden til at iværksætter vælger Qred til erhvervslån og finansiering.

Hvem er Qred?

Qred er ekspert i erhvervslån og virksomhedsfinansiering. Siden grundlæggelsen i 2015, har det været Qreds mission at finansiere iværksættere og hjælper virksomheder med at vokse, investere og udvikle. Vi tilbyder fleksible erhvervslån uden oprettelsesgebyr og skjulte gebyr: præcis som erhvervslån burde være.