Vi holder lukket henover påsken, men vender tilbage tirsdag d. 11 med et svar på din låneansøgning

Grundet tekniske problemer med vores telefonsystem kan vi i øjeblikket kun kontaktes på tlf: +45 89 87 37 04, email: support@qred.dk eller på hjemmesidens chat. Vi beklager ulejligheden!

Natten mellem den 22. og 23. august, opdaterer vi vores systemer. Det kan forkomme, at man ikke kan sende ansøgninger.  Opdatering er skemalagt at vare fra kl 23.00 til kl 02.00. Hvis i oplever dette bedes i forsøge igen efter dette tidsrum.

Qred partnerskab

Qred hjælper dine kunder med finansiering

Hjælp dine kunder med at investere og vokse ved at tilbyde dem fleksibel finansiering - bliv partner med Qred i dag! Med Qred som partner kan du hjælpe dine kunder med at investere og vokse takket være en hurtig og fleksibel finansiering. Samtidig har du mulighed for at øge din indtægt via vores partner provision.
Bliv partner!

Hvad indebærer et Qred partnerskab?

At være partner med Qred indebærer at du belønnes for at hjælpe andre virksomhedsejere til at finde en hurtig og fleksibel finansiering til deres virksomheds behov. Vi tilbyder fleksible erhvervslån uden start gebyr eller skjulte omkostninger, hjælper iværksættere med at bygge deres fremtid med den rigtige finansiering. Vores partner hjælper os med at nå flere virksomhedsejere med direkte løsning til et finansierings behov. Det kan være så simpelt som et supplerende udbetalingslån til leasing af en firmabil, indkøb af varelager eller til indkøb af værktøj eller service. Uanset hvad dit finansieringsbehov er, tilbyder Qred værktøjerne til at gøre din virksomhed bedre, ved at muliggøre financieringen for dine kunder som en supplerende service. Plus vi belønner dig - vores partner - med en provision for hver succesful henvisning (accepteret lån), at lave et partnerskab med Qred er det smarte valg for dig og dine kunder.

Kom igang i dag

Det er lige så let at blive partner med Qred som det er at ansøge om et erhvervslån ved Qred. Kontakt vores partnerskabsteam her for at finde mere om de fordelagtige muligheder der er for dig og dine kunder

Helena Rissel

Head of Partnerships
helena.rissel@qred.com

Get started

Fördelar med ett partnerskap med Qred:

 • Registreer je als
  partner van Qeld

  Vul je gegevens in en stuur ons een aanvraag om partner van Qeld te worden. We beloven om snel terug te komen met een antwoord.

 • Begin direct met het doorverwijzen van klanten

  Het verzenden van tips over nieuwe klanten is heel eenvoudig. We behandelen alle doorverwijzingen snel en vakkundig.
 • Ontvang rewards voor succesvolle leads

  Sluit de klant die je hebt doorverwezen een lening bij ons af? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor aanvullende rewards en incentives.
  • Det bedste ved et partnerskab med Qred er det gensidige ønske om at få ting til at ske. Jeg anbefaler at kontakte Qred hvis du ønsker en supplerende indtjening. Som partner er de yderst fleksible.

   Qred partner
   Salgs bureau
  • Typisk kræver markedsføring en større investering for bedre resultater. Med Qred, mine kunder splitte omkostningen for investeringen op over flere måneder, hvilket gør beslutningen om investeringen nemmere for dem. På den måde kan vi starte hurtigere og hurtigere begynde at få resultater.
   Qred Partner
   Marketing bureau

  Fordele ved et partnerskab med Qred:

  • Mulighed for at sælge flere produkter/services  til andre virksomheder.  
  • Mindre forstyrrelse og flere succesfulde aftaler i din salgspipeline.
  • Ingen omkostninger, inden forpligtelser ingen anstrengelser - kun givende muligheder.
  • Provision for hver succesfuld henvisning (accepteret lån).
  • Qred er fuldt ansvarlig for den finansielle risiko.

  Who can become a partner

  • Company brokers and intermediaries
  • Retailers and suppliers
  • Accounting and auditing firms
  • Business advisers and consultants
  • Debt collection, credit and finance companies
  • Programming and IT providers

  Get started

  Hvordan ønsker du at dine kunder skal starte deres ansøgningsproces?

  We offer partners two ways of onboarding customers into Qred:
  Ansøgnings form
  Tilføj Qred widget script til din side. Du kan også tilpasse med eget logo og udtryk hvis dette er ønsket.
  En ansøgning vil automatisk blive genereret for dig.
  eller
  API
  Integrere din software med Qred API.
  Din service vil kunne interegere direkte med Qred API  til at sende dine kunder igennem.

  Behøver du yderligere hjælp?

  Landingsside
  Vi kan bygge og hoste en landingsside der alene har din personlige ansøgnings form.
  eller
  Partner portal
  Få adgang til vores partner portal, her vil du kunne tilføje kunder direkte via en internetside.

  Hvordan fungere det?

  • 1. Register din virksomhed
   Indsend dine oplysninger - og vi garantere at vende tilbage med en videre proces snarest!
  • 2. Send henvisninger
   Det er enkelt og let at sende potentielle nye kunder. Vi behandler dine kontakter professionelt og fair!
  • 3. bliv betalt direkte
   For hver af dine henvisninger der bliver til et nyt lån, vil du modtage en provision!

  Almindelige svar

  Hvad får jeg ud af et partnerskab med Qred?

  Som partner med Qred kan du nyde godt af flere muligheder. For det første vil du modtage provision for hver succesfuld henvisning (accepteret lånetilbud). For det andet, vil et partnerskab med Qred give dig mulighed for at udvide din kundebase. For eksempel sælger du varer og services som firmabiler eller IT-løsninger? Så vil et partnerskab med Qred hjælpe med at dine kunder kan finde hurtig pålidelig finansiering til at købe dit product. Vores partnerskab hjælper din virksomhed med at vokse, investere og udvikle, samtidig med at du modtager en belønning for det: Det er en win-win for os alle. 


  Fordelene ved et partnerskab: 

  • Provision for hver succesfuld henvisning (accepteret lånetilbud)
  • Attraktiv vækstmuligheder i et konkurrencefyldt marked
  • Hjælp dine kunder med hurtig finansiering af dit produkt/service 
  • Udvide din kundebase
  • Qred er fuldt ansvarlig for den økonomisk risiko: Du har ingen ansvar eller risiko
  • Bliv samarbejdspartner med den 8. hurtigst voksende virksomhed i Europa
  • Udnyt fordelen af erfaring om hvordan du får mest ud af dit partner potentiale.

  Hvem kan blive partner?

  Virksomheder der sælger varer og/eller services til andre virksomheder, for eksempel leasingfirmaer, IT-leverandører, inventar og udstyr, erhvervsrengøring, finansiel rådgivning, osv, er mulige samarbejdspartner i et partnerskab med Qred. Hvis du eller din virksomhed henvender sig til erhvervslivet, og ikke privat forbruger, kan du blive en Qred partner og hjælpe andre virksomheder med at finde den rigtige finansiering til dit produkt.

  Hvordan bliver jeg en partner?

  At registrere dig som partner er lige så enkelt som at ansøge om et lån! Du kan simpelt angive din interesse i et partnerskab på vores Partner side ved at klikke ‘Bliv partner’ og oplys os om dine virksomhedsoplysninger og kontaktinformation. Vores partner ansvarlig vil derefter tage din ansøgning i betragtning og kontakte dig for en snak om de yderligere muligheder.

  Hvordan virker et partnerskab med Qred?

  Et partnerskab med Qred er den ideelle mulighed for at blive belønnet for at hjælpe andre virksomheder (og dine kunder). Konceptet er enkelt: kender du til en iværksætter der har brug for et erhvervslån? Henvis dem til Qred og opfordre dem til at sende en ikke uforpligtende og gratis låne ansøgning. Hvis Qred sender dem et tilbud som de acceptere, vil du - som refererene partner - modtage en provision. Det vil altså sige at du kan hjælpe andre virksomheder med at finde hurtig finansiering til at opnå dit produkt eller service, udvide din kundebase mens du bliver belønnet i processen.

  Hvilke omkostninger er der forbundet med Qreds Lån?

  Qred har ikke en fast rente, i stedet laver vi en individuel kreditvurdering for hver enkelt virksomhed - tilbyder dem en personlig løsning for at passe bedst muligt til deres behov. Qred tilbyder fuld gennemsigtighed og enkelt-at-forstå lånebetingelser. For eksempel, vi har ingen opstarts gebyr, ingen skjulte omkostninger og arbejder ikke med en bindingsperiode. I stedet får den enkelte kunde mulighed for selv at bestemme indfri lånet til enhver tid, dette giver iværksættere muligheden for fuld kontrol over deres økonomi. 

  Hvad betaler vores kunder månedligt? Vi opkræver et standard service gebyr for vores lån (baseret på løbetid, individuel kreditvurdering og lånebeløb), sammen med et standard afdrag. 

  Sammensæt de to (servicegebyr + afdrag) og du har den faste månedlige ydelse, uden overraskelser. Enkelt, nemt og gennemsigtigt: det er grunden til at iværksætter vælger Qred til erhvervslån og finansiering.


  Hvem er Qred?

  Qred er ekspert i erhvervslån og virksomhedsfinansiering. Siden grundlæggelsen i 2015, har det været Qreds mission at finansiere iværksættere og hjælper virksomheder med at vokse, investere og udvikle. Vi tilbyder fleksible erhvervslån uden oprettelsesgebyr og skjulte gebyr: præcis som erhvervslån burde være.

  Get started

  🇸🇪 Sverige
  🇳🇱 Nederland
  🇫🇮 Suomi
  🇩🇰 Danmark
  🇳🇴 Norge
  🇧🇷 Brazil