Lær at håndtere travlhed og stress

Netflix dokumentaren, I’m Not Your Guru, følger Tony Robbins, som tager seerne gennem alle forberedelserne op til hans populære workshops. Her deler han sine erfaringer og tips til at holde hovedet koldt i stressede situationer. 

Hvem er Tony Robbins?

Amerikanske Tony Robbins er forfatter og livscoach og anses for at være en af verdens førende inden for coaching. Med udgangspunkt i sine evner til at finde løsninger og sin uddannelse inden for neurolingvistisk programmering (NLP) når han ud til omkring tre millioner mennesker om året gennem sine foredrag, shows, bøger og tv-udsendelser. 

I’m Not Your Guru

Netflix dokumentaren tager seerne med bag om kulisserne, og giver indblik i presset og anstrengelserne forbundet med forberedelserne til hans populære workshops. Som den iværksætter han er, benytter han lejligheden til at dele tips og råd til, hvordan man kan lære at håndtere travlhed og stress, i kaotiske situationer. 

Overtro og pseudovidenskab

Med en stor rækkevidde følger der også kritik. Hans kritikere beskriver hans popularitet som et udslag af overtro, og hans kommunikations- og behandlingsteori, der grunder i NLP, betragtes af kritikerne som pseudovidenskab. 

Når iværksætterlivet bliver kaotiske

Uanset om man er til Tony Robbins eller ej, kan man stadig benytte af de erfaringer og værktøjer, som deles ud i dokumentaren. Livet som iværksætter kan byde på bunker af arbejde, langhårede regnskaber og økonomisk pressede perioder, og her kan det være godt med nogle strategier til at holde hovedet koldt, i kaotiske tider.

Del denne artikel

Related posts

Læs også