Kundefortælling: Nordic Food Service

Da pandemien ramte Danmark måtte Morten og Simon være omstillingsparate, for at holde en status quo. Denne omstilling krævede finansiel støtte, som de valgte at få hos Qred.

Nordic Food Service

Nordic Food Service er en catering virksomhed i Vejle, drevet af ejerne Simon og Morten. Virksomheden har en stab på 16 medarbejdere og stiller sulten for omkring 800 mennesker hver dag.

Virksomheden blev grundlagt af Simon i 2021 med fokus på den nordiske madkultur.

Ejerne, Morten og Simon, havde et venskab før de valgte at starte og drive en virksomhed sammen, og deres samarbejde har tilladt dem at udnytte deres styrker i hvert sit ansvarsområde. Simon har en baggrund inden for restaurationsbranchen, som han kan udnytte til fulde i køkkenet, som han driver med overblik og passion for nordisk mad. Morten bidrager med sine erfaringer inden for projekthåndtering i store virksomheder, hvilket han kan bruge i den daglige administration.

Pandemien

Pandemien var hård på for alle, men særligt selvstændige erhvervsdrivende var under pres, og mange endte med at måtte dreje nøglen om. For Nordic Food Service var det dog muligt at holde status quo.

Da pandemien slap sit hårde tag i Danmark, og folk begyndte at komme tilbage til sine arbejdspladser, mærkedes en øget interesse og et større behov for froskostordninger. Simon og Morten var omstillingsparate og valgte derfor at agere på efterspørgslen. De lavede et skift fra catering til private kunder, til frokostordninger i de store virksomheder. Men denne omstilling krævede en investering.

Det var i forbindelsen med jagten på finansiel støtte at Simon og Morten valgte at bruge Qred. Prisen for et lån var, for dem, helt rimelig, med tanke på, hvor meget større deres omsætning blev.

De som påstår at virksomhedsdrift er rent sjov, lyver

Både Simon og Morten mener, at de der påstår at virksomhedsdrift kun er sjovt, lyver. Begge to har kone og børn, og de døjer begge med dårlig samvittighed, når de indimellem må prioritere virksomheden for tid med familien. Til gengæld er de begge enige i, at livet som selvstændige erhvervsdrivende kommer med en fleksibilitet, som er rar at have.

Desuden er ingen af dem særligt interesserede i at stå i køkkenet, efter timer i virksomhedens køkken og levering af frokost til virksomhedernes ansatte. Imens Simon ikke er bleg for at indrømme at han gerne tyer til take-away, så er Morten stor fan af måltidskasser.

Fremtiden 

I dag er Nordic Food Service ed at nå sin maks kapacitet for, hvor mange de kan hjælpe med at stille sulten ved froskosttid. Til dagligt har de 4 biler der fast kører ud med mad, og de har allerede nået til erkendelsen, at der er brug for én til. De gør brug af en ekstern kølecontainer, til opbevaring af råvarer og mad.

I fremtiden er der et ønske om at kunne flytte til større lokaler med større kølerum og opbevaringsmuligheder.

Mangler penge til cashflow eller højsæsonen?

Ansøge i dag og få pengene allerede i morgen.

Står du stadig og overvejer, om et lån er den rigtige løsning for dig, er du velkommen til at kontakte os på support@qred.dk eller 89 87 10 06.

Del denne artikel

Related posts