Qred Bank har integreret eSkat

Med eSkat integrationen på qred.dk, har det aldrig været nemmere eller hurtigere for danske iværksættere at ansøge om et erhvervslån. 

Hvilke fordele er der med eSkat integrationen?

Integrationen af eSkat gør, at hele ansøgningsprocessen er gjort helt enkelt. Det betyder nemlig at du kan dele din årsopgørelse fra skat med Qred helt digitalt.  Qred modtager på en sikker måde den private årsopgørelse og kan være sikker at det hele er gemt i sikkerhed. 

Ansøg på mobilen

Langt de fleste vælger computeren, når der skal udfyldes felter og uploades dokumenter. Men med integrationen af eSkat og MitID, er det nu lige så nemt at ansøge om et lån til erhverv via mobilen.  Du skal ikke logge på Skats hjemmeside for at downloade din årsopgørelse for så at sende os en mail. Du skal blot give samtykke til at Qred selv kan hente den. 

Hvor sikkert er det at låne hos Qred?

Integrationen af eSkat er en direkte forbindelse mellem vores kreditvurderingssystem og Skattestyrelsen. I stedet for at sende fortrolige dokumenter via e-mail, kan du via et sikkert link, give samtykke til at Skattestyrelsen deler visse dokumenter med Qred. Dette kan kun lade sig gøre, fordi vi er kontrolleret og reguleret af Finanstilsynet, som en finansiel virksomhed med banklicens. 

Samtykke

Når du giver samtykke til at Skattestyrelsen på at dele nogle af dine dokumenter, er det gældende i 24 timer fra at du har givet samtykke. Delingen kan kun bruges i forbindelse med en enkelt låneansøgning. Ønsker du at søge igen eller på ny og Qred har behov for opdaterede dokumenter, skal du give nyt samtykke til deling af dine dokumenter.  Qred kan altså IKKE bruge den samme samtykke mere end engang og kan ikke efterfølgende trække nye dokumenter.

Mangler du finansiering til din virksomhed?

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om et erhvervslån. Ansøg her og få svar inden for 24 timer. 

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00. Skriv til os på support@qred.dk eller ring til os på telefon 89 87 10 06. 

Du kan også nå os på chat funktionen via vores hjemmeside www.qred.dk.

Del denne artikel

Related posts