eSkat - Sikkert lån til erhverv

Med eSkat integrationen på qred.dk, har det aldrig været nemmere eller hurtigere at ansøge om et lån til erhverv. 

Hvilke fordele er der med eSkat integrationen?

Integrationen af eSkat gør, at hele ansøgningsprocessen er gjort helt enkelt. Det betyder nemlig at du kan dele din årsopgørelse, bankudskrifter og andre nødvendige dokumenter, for en hurtig behandling af din ansøgning. 

Det er faktisk så smart, at hvis du angiver alle de efterspurgte oplysninger i din ansøgning, at du kan blive godkendt automatisk, og have pengene inden for en time. 

Ansøg på mobilen

Langt de fleste vælger computeren, når der skal udfyldes felter og uploades dokumenter. Men med integrationen af eSkat og MitID, er det nu lige så nemt at ansøge om et lån til erhverv via mobilen. 

Hvor sikkert er det? 

Integrationen af eSkat er en direkte forbindelse mellem vores kreditvurderingssystem og Skattestyrelsen. I stedet for at sende fortrolige dokumenter via e-mail, kan du via et sikkert link, give samtykke til at Skattestyrelsen deler visse dokumenter med Qred. Dette kan kun lade sig gøre, fordi vi er kontrolleret og reguleret af Finanstilsynet, som en finansiel virksomhed med banklicens. 

Begrænset adgang

Når du giver tilladelse til at Skattestyrelsen kan dele visse dokumenter med Qred, er det udelukkende de aktuelle dokumenter som du vælger at dele. Qred har hverken adgang til flere dokumenter end du har tilladt, eller senere adgang til dine dokumenter. 

Samtykke

Når du giver samtykke til at Skattestyrelsen på at dele nogle af dine dokumenter, er det gældende i 24 timer fra at du har givet samtykke. Delingen kan kun bruges i forbindelse med en enkelt låneansøgning. Ønsker du at søge igen eller på ny, skal du give nyt samtykke til deling af dine dokumenter. 

Har du brug for hjælp med finansieringen?

Qred Bank hjælper små- og mellemstore virksomheder med finansiering af alt fra daglig drift, nyt udstyr, cashflow og meget andet. Ansøg i dag og få pengene udbetalt inden for en time.

Del denne artikel

Related posts

Læs også