Vi holder lukket henover påsken, men vender tilbage tirsdag d. 11 med et svar på din låneansøgning

Grundet tekniske problemer med vores telefonsystem kan vi i øjeblikket kun kontaktes på tlf: +45 89 87 37 04, email: support@qred.dk eller på hjemmesidens chat. Vi beklager ulejligheden!

Natten mellem den 22. og 23. august, opdaterer vi vores systemer. Det kan forkomme, at man ikke kan sende ansøgninger.  Opdatering er skemalagt at vare fra kl 23.00 til kl 02.00. Hvis i oplever dette bedes i forsøge igen efter dette tidsrum.

Er din virksomhed en Impact Startup?

Er din virksomhed en Impact Startup?

Sanne Holmvang

Marketing Manager, Danmark
16/6/2022
2
minutter

Er din virksomhed en Impact Startup? 

Den sociale kapitalfond og Industriens Fond er gået sammen om at skabe et forløb til startups virksomheder der ønsker at tage del i de sociale udfordringer via bæredygtige løsninger til vores velfærdssystem. 

Det gør de ved at matche impact startups med førende eksperter indenfor det gældende område samt offentlige samarbejdspartnere. 

Læs meget mere om deres koncept her.

Yderligere tiltag

Til efteråret skydes et nyt accelerator forløb i gang på tværs af de nordiske lande, Danmark, Finland, Sverige og Norge. 

Tanken er her et 6 måneders digitalt forløb af netværk med andre impact startups, eksperter og offentlige samarbejdspartnere på tværs af norden.

For at blive kategoriseret til Impact Startup og kvalificere dig til dette forløb skal din etableret virksomhed arbejde med en løsning indenfor et af følgende områder: 

  • Eksklusion. Forbedring indenfor livschancerne for mennesker med eller i risiko for bl.a. arbejdsløshed, hjemløshed, stofmisbrug, kriminalitet eller anden ulighed.
  • Mental sundhed. Forbedring af trivsel og livschancer for folk med neuropsykiatrisk diagnose, depression og angst, spiseforstyrrelse eller normbrydende adfærd.
  • Folkesundhed. Forbedring af sundhedsresultater og livschancer for personer med eller i risiko for diabetes, fedme hjerte-kar-sygdomme, tandsundhed eller at være ofre for kriminalitet.
  • Handicap og rehabilitering. Forbedring af sundhedsresultater og livschancer for mennesker, der lever med eller kommer sig efter fysiske handicap (arvet eller erhvervet), alvorlig og invaliderende sygdom (dvs. kræftoverlevende) eller PTSD/traumer. 
  • Værdig aldring. Forbedring af mentale og fysiske sundhedsresultater for ældre, rettet mod depression, angst, ensomhed, fysisk aktivitet, sikkerhed, værdighed og ulykker
  • Uddannelse. Forbedring af livschancerne gennem uddannelse for børn med NPF eller indlæringsvanskeligheder, børn med sociale udfordringer, unge i fare for skolesvigt eller udstødelse eller voksne med behov for genopdragelse eller sprogundervisning.  

Information før deltagelse 

For at deltage skal der være en ambition om at skalere og skabe vækst i virksomheden, indenfor en social bæredygtig tankegang. Samt mulighed for at deltage på de events der er planlagt.

Ansøgningsfrist: 1. august 2022.

Varighed: 6 måneder med start 25. august 2022. 

Få yderligere information om tiltaget her.

Ansøgning er åben, og der kan ansøges her.

Andre Impact Startup virksomheder 

Nuna: En app baseret virksomhed der via kunstig intelligens og kognitiv behavioristisk terapi tilbyder guides og coaching.

Weuse: Et lukket netværk hvor medlemmer kan dele/udleje ressourcer og på den måde blive mere bæredygtige og bevidste om deres brug.

Legacy: Tilbyder vejledning og udregning af virksomheders CO2 brug, så ledes at det er lettere at skære ned på det.

Så hele listen af virksomheder her

Related posts

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil