Qred har fået e-mærke

18/3/2022

Qred opnår e-mærke certificeringen 


18. Marts 2022 - Qred fortsætter sin rejse mod at skabe lige muligheder for alle erhvervsdrivende i Danmark. 

Qred har som den første finansielle fintech virksomhed til erhvervsdrivende opnået e-mærke certificering. 

Som bruger af en online webshop der er e-mærke certificeret er du sikret en gennemskuelig hjemmeside og handelsforløb. Med det menes at handelsbetingelser samt persondatapolitikken er let tilgængelig. Ligeledes fremgår det tydeligt hvordan du kommer i kontakt med virksomheden, samt hvor lang en svartid du kan forvente.

“Vi går hver dag på arbejde med et ønske om at hjælpe erhvervsdrivende, og som en af vores kerneværdier ønsker vi at være transparente i vores forretningsmodel, og her passer E-mærket godt ind” siger grundlægger og ejer Emil Sunvisson.

Qred arbejder hele tiden på at forbedre servicen til Danmarks små og mellemstore virksomheder. Og det sker via let forståelighed og hurtig sagsbehandling. Og med henblik på dette har E-mærket gennemgået hjemmesiden og hele forløbet for at modtage et erhvervslån.

“Mange af vores kunder er nystartet virksomheder, og de er vant til at handle som privat forbruger. E-mærket vil hjælpe med at skabe den samme tryghed når de bevæger sig ind på finansieringsmuligheder som erhvervsdrivende” fortsætter Emil Sunvisson

Find certificeringen her!

Læs meget mere om hvad E-mærket betyder for brugerne af hjemmesiden her.


Om Qred

Grundlagt i 2015 af iværksættere til iværksættere, Qred er nu Sveriges hurtigst voksende fintech virksomhed ifølge Financial TImes. Qred er markedsleder i norden, og har Sveriges mest tilfredse kunder i følge Trustpilot. Med aktivitet i Sverige, Finland, Danmark, Holland, Brasilien, Belgien og Norge, har Qred hjulpet mere end 25.000 virksomheder. Qreds automatiske kredit scoringssystem tillader Qred hurtigt og konkurrencedygtigt tilbyde virksomhedsejere den styrke de behøver til at vokse. For mere information, besøg: Om Qred


Author

Sanne Holmvang
Marketing Manager, Danmark
sanne.holmvang@qred.com

Navigation