Hvad betyder e-mærket

Hvad betyder e-mærket

Sanne Holmvang

Marketing Manager, Danmark
14/3/2022
3
minutter

Qred har fået e-mærket og det er vi stolte af! 

Med E-mærket bakker op om vores fokus på gennemsigtighed. Vi vil her komme igennem hvad du som bruger af Qred får ud af at vi nu er e-mærke certificeret. 

Om e-mærket

E-mærket blev stiftet i 2000 med henblik på at skabe mere sikkerhed i den stigende brug af internethandel. I dag er mere end 2.500 medlemmer blevet certificeret, hvilket har været med til at gøre e-mærket til den mest anerkendte certificeringsordning når det kommer til internethandel i Danmark. 

E-mærket for medlemmer

I processen er Qreds hjemmeside samt ansøgnings flow og underskrift proces blevet tjekket grundigt igennem af e-mærkets jurister. Denne gennemgang har betydet mindre ændringer, på hjemmesiden samt i underskrift processen, alt sammen med fokus på at gøre det endnu tydeligere hvornår og hvordan vi kan kontaktes. 

For dig som bruger 

For dig som kunde hos Qred eller en anden virksomhed der er certificeret med e-mærket, er der en række ting du kan forvente. 

Hvem du handler med

Det skal fremgå tydeligt på hjemmesiden hvem der står bag, samt hvordan de kan kontaktes. I forlængelse heraf, er også hvor lang en svar tid du kan forvente. 

Sikkerhed

Køber du fysiske varer på en hjemmeside der er e-mærke certificeret er din handel automatisk sikret på til 10.000 kr i år. 

Juridisk hjælp

Du har mulighed for at få vejledning fra e-mærkets jurister angående dine rettigheder, uden beregning. 

Persondatapolitik

Med E-mærket er bruger og kunder også sikret at virksomhedens persondatapolitik og handelsbetingelser er let tilgengængelig. Det vil sige at du som bruger let kan læse hvordan dine oplysninger bliver behandlet, samt hvordan virksomheden operere. 

Løbende kontrol

For at sikre at vilkårene for e-mærkets certificering fortsat er gældende, gennemgår e-mærkets jurister løbende alle de forskellige sider der har den pågældende certificering. 

Reklamationsret 

Inden du underskriver eller betaler får du klare oplysninger om de gældende fortrydelsesregler. Ligeledes vil de også tydeligt fremgå i din ordrebekræftelse
Qred gør opmærksom på at da vi alene tilbyder lån til erhverv, er der ikke gældende fortrydelsesret. Betales det fulde lån tilbage samme dag kan vi dog snakke om at ignorer aftalen. 

Gennemskueligt flow 

Hele aftale flowet er gennemskueligt, hvilket betyder at oplysningerne er synligt præsenteret. Herunder menes leveringstid, den fulde pris inkl eventuelle leveringsomkostninger samt andre omkostninger. Du skal ligeledes aktivt godkende virksomhedens handelsbetingelser inden du kan godkende købet. 


Visionen bag e-mærket

E-mærket blev skabt for at komme e-handels kriminalitet til livs. Og er i konstant udvikling. E-mærket ønsker at hjælper kunder såvel som webshops, og alle virksomheder kan ansøge om at blive e-mærke medlem. 

For dette kan der læses meget mere på emaerket.dk


Related posts

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil