Fortrolighedspolitik

 Qred forstår vigtigheden af din integritet og privatliv. Formålet med denne Privatlivspolitik er at beskrive hvordan Qred indsamler og opbevarer dine personlige oplysninger, samt hvorfor Qred gør det. I forlængelse her af, vil dette dokument også beskrive dine rettigheder i forhold til dine data og hvordan du kan få indsigt heri.

For at kunne tilbyde vores service og erhvervslån, har vi behov for at kunne behandle og opbevare personlige oplysninger som beskrevet i denne Privatlivspolitik. 

”Vi”, ”vores” og ”os” betyder Qred Bank AB (org. no. 559008-9800) og alle andre virksomheder indenfor Qred Group – Qred Holding AB (publ) (org. no. 559031-0685) og Qred Factoring AB (org. no. 559221-0180) registreret i det svenske virksomhedsregister og med vores hovedkontor placeret på Drottninggatan 98, 111 60 Stockholm. Hvad angår EU informations regulativer, vi er dataansvarlige i respekt for de personlige data vi modtager fra dig, eller på anden måde indsamler om dig, og vi er ansvarlige for at sikre, at vi bruger dine personlige data i overensstemmelse med gældende databeskyttelsesforordning (EU-forordning 2016/679).

Ved at besøge vores hjemmeside godkender du behandlingen af de beskrevne personoplysninger i denne politik.

1 Hvilken form for personlige oplysninger behandler vi?

Information du udleverer til os. Dette omfatter personlige oplysninger du udleverer til os, som en del af kreditansøgningen. Det omfatter også personlige oplysninger som navn, adresse, e-mail, telefonnummer og nationalt ID-nummer (CPR). Også information omkring din virksomhed, som forretningsplan, informationer om bankudskrifter og betalingshistorik som du kan blive spurgt efter.

Information vi indsamler om dig. Som del af kreditvurderings processen, behøver vi at indsamle visse oplysninger om dig og din virksomhed. Dette gør vi for at være i stand til at kunne tilbyde dig det bedst mulige kredittilbud, samt overholde vores juridiske under KYC, hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme regler. Vi indsamler også informationer fra tredje part, som kreditvurdering agenturer og andre offentligt tilgængelige informationskilder. Denne information kan inkludere følgende:

Identifikation- og kontakt information: navn, fødselsdag, ID-nummer (CPR), adresse, telefonnummer, nationalitet osv.

 • Finansiel information: information indsamlede fra tredjepart, som indkomst og andre kreditinformation.  
 • Kredit historik: information hentede fra tredje part, som finansiel historik, negative betalingsanmærkninger og tidligere betalings- og kreditaftaler.
 • Information om hvordan du benytter vores service og kommunikere med os: hvordan du bruger vores service, inkludere information om udestående og historisk gæld og din tilbagebetalingshistorik med Qred; tekniske data såsom side svartider, download fejl, personlige præferencer; dine interaktioner med Qred kundeteam osv.
 • Device information: information om IP-adresse, sprog indstillinger, browser indstilling, styresystem platform og skærm løsning.
 • Geografisk information: information om din geografiske placering.
 • Information fra eksterne sanktionslister og PEP lister: vi screener muligvis dine oplysninger mod lister over personer, der er underlagt sanktioner, og lister over personer, der er såkaldte politiske udsatte personer.
 • Særlige kategorier af personlige oplysninger: du kan, fuldstændig frivilligt, vælge at give os information der kan klassificeres som ”særlige kategorier” af information i henhold til EU-forordning 2016/679, hvilket inkludere information der er omhandler din religion, politisk eller filosofisk overbevisning, fagforening, eller information om sundhed, sexliv eller seksuel orientering. Vi vil aldrig spørge om oplysningerne for at kunne tilbyde vores service. Hvis du oplyser om disse informationer, vil det skal betragtes som helt frivilligt og baseret på dit udtrykkelige samtykke. Hvis du ønsker at vide mere om samtykke og hvordan du tilbagekalder det, se samtykke afsnittet længere nede.
 • Service specifikke informationer: for at kunne tilbyde dig nogen af vores servicer, indsamler og behandler vi muligvis yderligere personlige oplysninger som ikke er omfattet af ovenstående kategorier.

2 Hvad bruger vi oplysningerne til?

Tilbyde og forbedre vores service. Vi behandler personlige oplysninger for at yde vores service og tilbyde erhvervslån til små- og mellemstore virksomheder. Som en del af denne proces, indsamler vi også personlige oplysninger til at forbedre vores service. Nedenfor er der en oversigt for hvordan vi håndter personlige oplysninger og den juridiske praksis for processen:

Behandling af personlig oplysning Formålet med processen Juridisk grundlag for processen
Kontakt- og identifikationsinformation, betalingsinformation, økonomisk information, enhedsinformation, og service-specificerede information. For bekræftelse af identittet af kunden i fjernforholdet og for at bekræfte kundens kontaktoplysninger. Udfør vores kontraktlige forpligtelser, enten når vi er i gang med indgåelse af en aftale med dig, eller når vi har indgået en aftale med kunden. Vi skal derfor indsamle relevante personlige oplysninger for at udfører vores kontraktlige forpligtelser med dig. Vi har også en juridisk forpligtelse til at opfylde KYC-krav og fastslå vores kunders identitet.
Kontrakt- og identifikationsinformation, betalingsinformation, information om produkter/tjenester, økonomisk information, information om interaktioner mellem kunden og Qred, enheds information, information fra eksterne sanktionslister og PEP lister og service-specificerede information. Til at administrere servicen, for eksempel ved at foretage en kreditvurdering og en kend din kunde vurdering (KYC). Udfør vores kontraktlige forpligtelser, enten i processen hvor vi er ved at indgå en aftale med kunden eller når vi har indgået en aftale med kunden. Vi skal derfor samle relevant personlig information til at udføre vores kontraktlige forpligtelser til at tilfredsstille KYC krav og fastslå vores kunders identitet.
Kontrakt- og identitets information, betalingsinformation, information om produkter/tjenester, økonomisk information, enheds oplysninger, information om interaktioner mellem Qred og kunden, og service-specifik information. Til at administrere servicen. Udfører vores kontraktlige forpligtelser, enten ved indgåelsen af vores aftale eller når aftalen er indgået. Vi skal derfor indsamle relevante personlige oplysninger til at opfylde vores kontraktlige forpligtelser overfor kunden. Vi har også juridiske forpligtelser til at opfylde KYC krav.
Kontrakt- og identitets information, betalingsinformation, information om produkter/tjenester, økonomisk information, enheds oplysninger, information om interaktioner mellem Qred og kunden. Til forebyggelse af svindel og risiko håndtering. For at overholde love, der kræver, at Qred indsamler visse oplysninger om vores kunder. Vi har også en legitim interesse for at forhindre svindel. Vi sikrer at behandlingen udført for dette formål er nødvendigt for at opfylde vores legitime interesse, og at vores interesse opvejer din interesse i ikke at have dine personlige dat behandlet til dette formål.
Kontrakt- og identifikationsinformation, betalingsinformation, information om produkter/tjenester, økonomisk information, information om interaktioner mellem kunden og Qred, enheds information, information fra eksterne sanktionslister og PEP lister og service-specificerede information. For at overholde love, såsom AML-regulering og bogholderihandlinger. For at overholde love der kræver at Qred indsamler visse informationer om kunderne.
Kontrakt- og identitets information, betalingsinformation, information om produkter/tjenester, økonomisk information, enheds oplysninger, information om interaktioner mellem Qred og kunden. For at forbedre vores tjeneste, for eksempel ved at forbedre vores kredit moduler og minimere svindelrisikoer. Qred har en legitim interesse i at styre interne risikoer, især risikoer forbundet med svig. Vi sikrer, at behandling udført for dette formål er nødvendigt for at opfylde vores legitime interesse, og at vores interesse opvejer din interesse i ikke at have dine personlige oplysninger behandlet til dette formål.
Kontrakt- og identifikationsinformation, betalingsinformation, information om produkter/tjenester, økonomisk information, information om interaktioner mellem kunden og Qred, enheds information, information fra eksterne sanktionslister og PEP lister og service-specificerede information. For internt formål som dataanalyse, testning og statistisk formål. Qred har en legitim interesse for at administrere dataanalyse, test og statistikker. Vi sikrer behandlingen udført for dette formål er nødvendigt for t opfylde vores legitime interesse, og at vores interesse opvejer din interesse i ikke at have dine personlige oplysninger behandlet til dette formål.
Kontrakt- og identifikationsinformation, betalingsinformation, information om produkter/tjeneste, økonomisk information, information om interaktioner mellem kunden og Qred, information om hvordan du interagerer på Qreds platform – enheds information. Tilbyde dig marketing og personlige tilbud vedrørende vores tjenester. Du er fri til at afmelde dette når som helst ved at kontakte os, se Qreds kontakt info længere nede. Qred har en legitim interesse i at tilbyde marketing og personlige tilbud vedrørende vores tjenester. Vi sikrer behandling udført for dette formål er nødvendigt for at opfylde vores legitime interesse, og at vores interesse opvejer din interesse i ikke at have dine personlige data behandlet til dette formål.
Kontrakt- og identifikationsinformation, betalingsinformation, information om produkter/tjenester, økonomisk information, information om interaktioner mellem kunden og Qred, enheds information, information fra eksterne sanktionslister og PEP lister og service-specificerede information. Til dataanalyse for produktudvikling og produkttestning (dvs. forbedre vores risiko- og kredit moduler). Qred har en legitim interesse i at udføre dataanalyse for produktudvikling og produkt testning. Vi gsikrer at behandling udført for dette formål er nødvendigt for at opfylde vores legitime interesse, og at vores interesse opvejer din interesse i ikke at have dine personlige oplysninger behandlet til dette formål.
Optaget telefonsamtale. Forbedre vores tjeneste, træning og kvalitetssikring, såvel som dokumenterer hvad der er blevet diskuteret og aftalt mellem kunde og Qreds kundeservice. Qred har en legitim interesse i at forbedre vores tjenester ved at vurdere kvaliteten af vores tjenester og indsamle hvad der er blevet diskuteret og besluttet mellem kunden og Qreds kundeservice. Vi sikrer behandling udført for dette formål er nødvendigt for at opfylde vores legitime interesse, og at vores interesse opvejer din interesse i ikke at have dine personlige data behandlet til dette formål. Qred har i kapaciteten som betalingsinstitut, en juridisk forpligtelse til at dokumentere og indsamle nødvendige personoplysninger for Qred.
Kontakt- og identifikationsinformation, betalings information, oplysninger om produkter/tjenester, økonomisk information, oplysninger om interaktion mellem kunden og Qred. Udfør en kreditværdi vurdering før kreditansøgningen er godkendt. Udfør vores kontraktlige forpligtelser med hensyn til dig, når vi er i proces til at indgå en aftale med kunden. Vi skal derfor indsamle relevant information til opfylde vores kontraktlige forpligtelse.
Kontakt- og identifikationsinformation, betalingshistorik information, oplysninger om produkter/tjenester, økonomisk information, oplysninger om interaktion mellem kunden og Qred. Forretningsforbedring; Udfører kundetilfredshedsundersøgelser vedrørende vores tjenester, via mail, sms, telefon og gennem andre midler. Qred har en legitim interesse for at kunne kontakte dig i en effektiv måde. Vi sikrer, at behandlingen udført for dette formål er nødvendigt for at opfylde vores legitime interesse, og at vores interesse opvejer din interesse i ikke at have dine personlige oplysninger behandlet til dette formål.
Kontakt- og identifikationsinformation, økonomiske informationer (hvis vi har sådan tilgængelig) og information om, hvordan du interagerer med Qred. At bestemme hvilken måde er bedst at kommunikere med kunden og at komme i kontakt med kunden angående udestående gæld. Qred har en legitim interesse for at kunne kontakte dig i en effektiv måde. Vi sikrer, at behandlingen udført for dette formål er nødvendigt for at opfylde vores legitime interesse, og at vores interesse opvejer din interesse i ikke at have dine personlige oplysninger behandlet til dette formål.
Kontakt- og identifikationsinformation, oplysninger om produkter/tjenester, oplysninger om hvordan du interagerer med Qred, enhedsoplysninger og servicespecifik information. At bestemme hvilken slags markedsføring der skal gives til kunden. Denne behandling af oplysninger stopper, hvis du vælger at opsige abonnement. Dette kan involvere profilering (venligst se nedenfor for mere information). Qred har en legitim interesse at bestemme hvilken markedsføring kunden modtager. Vi sikrer at behandlingen af data i henhold til dette formål er nødvendigt for at opfylde vores legitime interesse, og at vores interesse opvejer din interesse i ikke at have dine personlige oplysninger behandlet til dette formål.
Kontakt- og identifikationsinformation, betalingsinformation, information om produkter/tjenester, økonomisk information, informaion om, hvordan du interagere med Qred, enhedsoplysninger, information fra eksterne sanktionslister og PEP lister, og service-specifik information. Beskyt Qred fra lovligt krav og håndhæve Qreds juridiske rettigheder. Overholde love. Qred har en legitim interesse i at beskytte sig selv fra juridiske krav og i håndhævelsen af dets juridiske rettigheder. Vi sikrer, at behandling udført til dette formål er nødvendig for at opfylde vores legitime interesse, og at vores interesse opvejer din interesse i at have dine personlige oplysninger behandlet til dette formål.

3 Qreds kredit tjenester

Følgende tjenester indebærer, at Qred giver dig en kredit:

 • Qred-erhvervslån
 • Qred Factoring – fctoring-forretning (køb af fakturaer)

 Dine personlige oplysninger deles med virksomheder, der foretager en kreditvurdering og andre leverandører for at foretage en kreditværdighedskontrol, når du ansøger om et erhvervslån (Qred-lån) Qred Factoring-tjenesten.

 For at kunne tilbyde vores tjenester foretager vi en kreditvurdering af dig (kreditværdighedskontrol). Kreditvurderingen er baseret på kontakt- og identifikationsinformation, information om hvordan du interagerer med Qred og anden økonomisk information. Finansiel information inkluderer information, der gives eksternt af virksomheder, der foretager kreditvurderinger baseret på f.eks. indkomst og betalingsstandarder.

 Kreditvurderingen er baseret på kontakt- og identifikationsoplysninger og oplysninger om hvordan du interagere med Qred. Dette inkluderer hvordan du interagerer og kommunikere med os, men også økonomiske oplysninger, som du giver os til eksempel transaktionsposter, bankkontoudtog og eksterne oplysninger fra kreditvurderingsselskaber.

4 Marketing og kommunikation

Vi kan komme til at bruge dine kontaktoplysninger for at kommunikere med dig. Vi kan gøre dette enten ved at udfører kundeundersøgelser eller sende tilbud vedrørende vores produkter/tjenester baseret på vores forhold til dig. Hvis du vælger ikke at modtage sådan kommunikation/information kan du når som helst kontakte os på privacy@qred.com.

For at kunne give dig tilpassede tilbud og rabatter osv. ser vi på information om hvordan du interagere med Qred, dine kontakt- og identifikationsoplysninger, oplysninger om produkter/tjenester og din brug af disse tjenester. Denne behandling kan udgøre profilering (se uddrag 6 for mere information). Den information er grundlaget for Qreds markedsførings- og kundeanalyse og udvikling af statistisk information. Vi tilpasser vores tilbud, hvor vi bruger kontakt- og identifikationsoplysninger, oplysninger om betalingsmønstre og din interaktion med Qred for at forbedre vores tjenester og forbedre vores tilbud. Vi kan bruge oplysninger til at præsentere personlige tilbud via mail, mail, tekstbeskeder eller digitale kanaler.

 Du kan afmelde dine personlige tilbud enten ved at klikke på linet i den digitale kommunikation eller ved at kontakte os direkte (se kontaktoplysninger nedenfor). 

5 Samtykke

I de tilfælde hvor Qred behandler dine oplysninger baseret på dine samtykke eller udtrykkeligt samtykke (for eksempel når du giver os en fuldmagt for at tredjepart kan få adgang til dine oplysninger eller give os yderligere oplysninger, der udgør følsomme data). Du kan når som helst tilbagekalde dette samtykke ved at kontakte os. At tilbagekalde dit samtykke vil ikke føre til nogen mindre version af vores service, da vi ikke har brug for disse oplysninger for at tilbyde vores tjenester.

6 Profilering og automatiseret beslutningstagning

”Profilering” betyder automatisk behandling af personoplysninger for at evaluere visse personlige aspekter relateret til dig, for eksempel for at analysere eller forudsige aspekter af din økonomiske situation eller dine præferencer

Vi bruger profilering baseret på de personlige data, vi har om dig for at tage individuelle eller automatiserede beslutninger om dig til følgende formål:

 • Forudsigelse af hvilket marketingsindhold der vil være af interesse for dig. Du kan modsætte dig dette og afmelde dig fra markedsføringen og denne profilering, ved at kontakte ps. For yderligere information om vores behandling af personlige oplysninger til markedsførings formål, se afsnit 4 ovenfor;
 • Beslutning om, hvilke tilbud der måske passer dig;
 • Beslutning om den bedst egnede måde at kontakte dig angående udestående gæld;

 Derudover bruger nogle af vores tjenester profilering for at levere den gældende service til dig, for eksempel til at levere relevant økonomisk indsigt til dig eller at vælge hvilke tilbud vi skal tilbyde dig i overensstemmelse med vilkårene for den relevante service. 

Afgørelser med juridisk eller tilsvarende væsentlig virkning

Automatiseret beslutningstagning med juridiske virkninger eller automatiserede beslutninger med tilsvarende signifikant effekt betyder, at nogle beslutninger i vores tjenester udelukkende er baseret på automatiske midler uden nogen interaktion fra nogen af vores medarbejdere og har en betydelig indvirkning på dig som forbruger af dem. Ved at gøre sådan beslutninger på en automatisk måde øger Qred objektivitet og gennemsigtighed i beslutningerne, når du tilbyder disse tjenester.

 Vi bruger denne type automatiseret beslutningstagning, når vi:

 • Beslutter at godkende din ansøgning om at bruge en kredittjeneste;
 • Beslutter ikke at godkende din ansøgning om at bruge en kredittjeneste;
 • Beslutter om du udgør en risiko for svig eller hvidvaskning af penge, hvis vores behandling afslører, at du viser adfærd i overensstemmelse med penge hvidvaskning eller svigagtig adfærd er i modstrid med din tidligere brug af vores tjenester, eller om du ser ud til at have bevidst skjult din sande identitet. I relevante tilfælde kontrollerer Qred også, om det er tilfældet en bestemt kunde er opført på en såkaldt sanktionsliste.

Du har altid ret til at anfægte en automatiseret beslutning, der bærer en juridisk eller tilsvarende signifikant virkning (sammen med den profilering, der er knyttet til den), kontakt os ved hjælp af mailadressen privacy@qred.com, vil en Qred-medarbejder fra kundeteamet se på din sag.

7 Parter vi må dele dine personlige oplysninger med

Leverandører eller underleverandører. Vi kan potentielt dele personlige oplysninger med leverandører og underleverandører, vi bruger for at kunne tilbyde vores tjenester til dig. Vi har for eksempel flere software-leverandører og forretningskonsulenter. De behandler de personlige oplysninger, der er modtaget fra os på vores vegne. Vi kan også komme ud for at dele personlige oplysninger med andre finansielle leverandører, som vi har et forretningsforhold med. Vi træffer rimelige, juridiske, tekniske og organisatoriske foranstaltninger i sikre, at personoplysninger deles sikkert.

 Kreditvurderingsselskaber. Dine personlige oplysninger deles med kreditvurderingsfirmaer og andre lignende leverandører for at sikre denne kreditvurdering foretages, når du ansøger om et lån.

 Myndigheder. Vi har en juridisk forpligtelse til at forhindre hvidvaskning af penge og finansiering terrorisme og at følge andre lovmæssige krav. Qred kan dele din personoplysninger med myndigheder (såsom politiet eller skattebureauet), når det er tilfældet, anses for nødvendigt for at opfylde en juridisk forpligtelse.

 Inkassofirmaer. Qred kan dele personlige oplysninger, når vi sælger eller bestil et inkassofirm til at opkræve en gæld. Deling af personlige oplysninger i denne henseende er baseret på vores legitime interesse i at sælge og indsamle gæld. Inkassofirmaerne behandler personoplysningerne enten i overensstemmelse med deres egen Privatlivspolitik eller på vegne af Qred. Inkassovirksomheder kan også rapportere din ubetalte gæld til kreditvurderingsselskaber eller til håndhævelsesmyndighederne, som kan påvirke din kreditværdighed og dine udsigter til at ansøge om fremtidige kreditter.

 Frasalg. I tilfælde af at Qred sælger eller køber krav, forretninger eller aktiver, Qred kan videregive dine personlige oplysninger til den potentielle sælger eller køber af sådanne fordringer, forretning eller aktiver. Hvis Qred eller i det væsentlige alle dets aktiver erhverves af en tredjepart, kan personlige oplysninger om Qreds kunder videregives og deles.

 Socile medier. I disse tilfælde du kontakter os via sociale medier på nogen måde, for eksempel Facebook, Twitter eller Instagram, dine personlige oplysninger vil blive behandlet, selv for platformen i overensstemmelse med den respektive platforms privatlivspolitik.

8 Hvor behandler vi personoplysninger?

Vi arbejder hen imod behandling af alle personligoplysninger inden for EU/EES. I nogle tilfælde er oplysninger kan overføres til og behandles i lande uden for EU/EES af en anden leverandør. Qred sikrer, at rimelig juridisk, teknisk og de der træffes organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at alle data administreres sikkert vej. Vi sikrer, at et passende beskyttelsesniveau opretholdes, og at passende sikkerhedsforanstaltninger vedtages i overensstemmelse med gældende regulering.

9 Hvor længe behandler vi dine personoplysninger?

Vi behandler dine personoplysninger i den periode, der er nødvendig for at opfylde respektive formål med vores behandling, såsom kontraktlig forpligtelse. Disse formål er beskrevet i denne Privatlivspolitik. Det betyder, at selvom vi stopper med at behandle dine personlige oplysninger til ét formål, kan det være nødvendigt, at vi stadig opbevarer dem dine personlige oplysninger, hvis oplysningerne er nødvendige til et andet formål, for eksempel på grund af en juridisk forpligtelse.

10 Din ret til adgang, rettelse og sletning

Ret til at blive informeret. Du har ret til at blive informeret om, hvordan vi behandler din information. Vi gør dette gennem denne fortrolighedsmeddelelse, andre oplysninger om vores websted og ved at besvare spørgsmål sendt til os.

Ret til at få adgang til dine oplysninger. Du kan anmode om en kopi af dine oplysninger, hvis du ønsker det vide, hvilke personlige oplysninger vi behandler om dig. Denne kopi om dine personlige oplysninger kan også transmitteres i et maskinlæsbart format (dvs. ”dataportabilitet”).

 Ret til berigtigelse. Du har ret til at rette unøjagtige eller ufuldstændige oplysninger om dig selv.

 Ret til sletning. Du har ret til at anmode om sletning af dine personlige oplysninger for eksempel når det ikke længere er nødvendigt for os at behandle oplysningerne til formålet det blev indsamlet, eller når du har trukket dit samtykke tilbage. Imidlertid er vi i nogle tilfælde forpligtet til at opbevare oplysningerne på grund af en lovbestemt forpligtelse ved lov.

 Ret til at begrænse behandlingen af dine oplysninger eller gøre indsigelse mod vores behandling. Hvis du tror dine oplysninger er forkerte, eller du mener, at vi bruger dine oplysninger ulovligt, har du retten til at bede os om at stoppe behandlingen. Du kan også gøre indsigelse mod vores behandling hvor du mener, at der er omstændigheder, der kan gøre sådan behandling ulovlig. Desuden kan du altid gøre indsigelse mod, at vi bruger dine oplysninger til direkte markedsføring.

 Ret til at trække samtykke tilbage. Hvor vi behandler dine oplysninger baseret på samtykke, kan du når som helst trække dette samtykke tilbage.

 Ret til at indgive en klage. Du hr ret til at indgive en klage til din nationale tilsynsmyndighed for databeskyttelse eller ved at kontakte os, se kontakt oplysninger længere nede. 

11 Vores cookiepolitik

Vi bruger cookies og lignende teknologi, når du bruger vores hjemmeside for bedre at kunne forbedre kundeoplevelsen. Vi bruger cookies til at indsamle statistiske data om, hvordan vores hjemmeside fungerer og bruges med det formål at forbedre vores systemer og websted. For bedre at forbedre en skræddersyet oplevelse, bruger Qred cookies og sporingsteknologier i vores grænseflader, såsom vores hjemmeside. Du kan finde oplysninger om sporing af cookies og hvordan du accepterer eller afvis det i vores online grænseflader.

12 Kontakt os

Qred er registreret hos det svenske selskabsregistreringskontor og har registreringsnummer 559008-9800.

Virksomhedens hovedkvarter er beliggende på Drottninggatan 98, 111 60 Stockholm. Hvis du har spørgsmål om denne Privatlivspolitik, eller hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på privacy@qred.com.

 Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål vedrørende personlige oplysningsbeskyttelse og fortrolighedsbeskyttelse. Se også vores hjemmeside for yderligere oplysninger om os.

13 Diverse

Opdatering af vores privatlivspolitik. Qred kan opdatere og foretage ændringer i denne Privatlivspolitik, når Qred finder det passende. Meddelelse om  sådanne kan blive offentliggjort på vores hjemmeside.

Heading