Din grønne finansieringspartner

Lavere klimaaftryk til en lavere pris
Fra 10.000 kr. op til 2.000.000 kr.
Udbetaling inden for 1 time

Få et uforpligtende tilbud

Hvor meget vil du gerne låne?

kr0

Jeg har forstået og accepterer, at Qred behandler mine personlige oplysninger i overensstemmelse med deres fortrolighedspolitik.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hurtigt
Enkelt
Fleksibelt

Grønne lån fra Qred

Qred bestræber sig på at skabe flere grønne og bæredygtige løsninger.

Går du også med drømmen om at skabe flere bæredygtige løsninger, vil vi gerne hjælpe med at skubbe din virksomhed i retningen af de miljøvenlige tiltag. Derfor har vi nu lanceret de Grønne lån.

Hvad kan Grønne lån bruges til?

Hos Qred tilbyder vi Grønne lån, således virksomheder kan investere i bl.a. solceller, overgang til elbil eller energi optimerende processor.

Fokuset for de Grønne lån er at skabe og give virksomheder bedre løsninger, som gavner miljøet og klimaet.

Med de stigende energipriser bliver de bæredygtige tiltag endnu mere relevant. Ved at tænke bæredygtighed ind i form af selvforsynende energikilde, bliver virksomheden mindre sårbar, overfor udefrakommende faktorer.

Hvordan kvalificeres man til Grønne lån?

Grønne lån er et nyt produkt fra Qred.

For at Qred kan tilbyde et Grønt lån skal der være aktive tiltag hen imod en grønnere investering. Det kan feks. være en faktura på en udbetaling til elbil, tilbud på solceller eller ordrebekræftelse.

Lånet, som Qred tilbyder, skal stemme overens med de allerede eksisterende processer, hvor vi bl.a. ser på virksomhedens omsætning og vurdere om virksomheden kan bære lånet.

Sammen rykker vi verdenen

At hjælpe danske virksomheder er noget, vi gør hver dag hos Qred . Ved at engagere os i virksomheder og tilbyde dem finansiering, får iværksættere mulighed for at skabe vækst i deres virksomheder. Dette skaber rum, så de kan fokusere på det, de gør bedst, nemlig at drive forretning. Det er vores passion, og lige nu har vi hjulpet mere end 3.000 danske virksomheder med at vokse og udvikle sig. Og samlet set har Qred været med til hjælpe 12.000 virksomheder på tværs af vores markeder. Det har bidraget til 10 nye job om dagen, 7 dage i ugen.

Vi hjælper også mod de globale udfordringer

Der er i Danmark blevet udbetalt mere end 19 milioner til de store virksomheders miljøforbedrende investeringer, i mens kæmper flere af de små og mellemstore virksomheder med at få opbakning fra bankerne til at komme igang. Dette vil Qred være med til at ændre på.

Gennem Qreds Grønne lån tager vi nu et yderligere skridt i retning af de 17 verdensmål.

De Grønne lån tilbyder vi til de miljøforbedrende investeringer, som en virksomhed ønsker at foretage sig. Nedenstående er en liste med forskellige tiltag, men den er ikke udtømmelig:

  • Udbetaling til elbil
  • Udbetaling til solcelleanlæg
  • Varmepumpe
  • Energiforbedrende renoveringer

Hvordan fungerer grønne lån

Hos Qred tilbyder vi altid en individuel kreditvurdering af hver enkelt virksomhed, når vi modtager en låneansøgning. I den proces beder vi om dokumentation for omsætning samt ejerens personlige årsopgørelse. For vores Grønne lån vil vi i tilføjelse til de tidligere nævnte dokumenter bede om dokumentation, som specificerer hvad den grønne investering eller anskaffelse omhandler. Stemmer vores kreditvurdering og din dokumentation overens, kan vi tilbyde et lån, hvor vi nedsætter den månedlige pris yderligere. Rabatten og den lavere pris er givet på baggrund af den enkelte kreditvurdering.

Med de Grønne lån mister man ikke retten til at indfri lånet før tid. Lånet bliver fortsat udbetalt hurtigt og der er heller ingen skjulte gebyrer.

Vi forbeholder os retten til at følge op på den given investering, således vi får en fornemmelse af, hvordan vores Grønne lån er med til at drive den grønne omstilling i Danmark.

Vores samarbejdspartnere

Qred er certificeret af e-mærket for at sikre din sikkerhed

Vi anvender MitID for sikker identificering

Vi samarbejder med Trustly for at sikre hurtig udbetaling

Qred Bank AB er under tilsyn af det svenske finanstilsyn med tilladelse til at drive bankvirksomhed

Om Qred

Vores historie

Qred blev grundlagt i 2015 af iværksættere for iværksættere og er ifølge Financial Times en af Europas hurtigst voksende fintech-virksomheder. Qred har leveret profitabel vækst fra starten og er markedsleder i Norden med Danmarks mest tilfredse kunder, ifølge Trustpilot.

Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Norge, Tyskland og Brasilien har Qred udstedt hundredtusindvis af lån til små virksomheder. Med et fuldautomatisk kreditvurderingssystem har Qred Bank mulighed for at tilbyde dig en hurtig og konkurrence finansieringsmulighed.

Man som håller i ett stort Qred VISA

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar alle hverdage
kl. 08:00 - 16:00
Telefon
89 87 10 06