Vi holder lukket henover påsken, men vender tilbage tirsdag d. 11 med et svar på din låneansøgning

Grundet tekniske problemer med vores telefonsystem kan vi i øjeblikket kun kontaktes på tlf: +45 89 87 37 04, email: support@qred.dk eller på hjemmesidens chat. Vi beklager ulejligheden!

Natten mellem den 22. og 23. august, opdaterer vi vores systemer. Det kan forkomme, at man ikke kan sende ansøgninger.  Opdatering er skemalagt at vare fra kl 23.00 til kl 02.00. Hvis i oplever dette bedes i forsøge igen efter dette tidsrum.

Grønne lån

Samme hurtige service
Mindre klimaaftryk til en lavere pris
Invester op til 2.000.000 kr.
Ansøg nu

Grønne lån fra Qred

Qred bestræber sig på at skabe flere grønne og bæredygtige løsninger.

Går du også med drømmen om at skabe flere bæredygtige løsninger, vil vi gerne hjælpe med at skubbe din virksomhed i retningen af de miljøvenlige tiltag. Derfor har vi nu lanceret de Grønne lån.

Hvad kan Grønne lån bruges til?

Hos Qred tilbyder vi Grønne lån, således virksomheder kan investere i bl.a. solceller, overgang til elbil eller energi optimerende processor.

Fokuset for de Grønne lån er at skabe og give virksomheder bedre løsninger, som gavner miljøet og klimaet.

Med de stigende energipriser bliver de bæredygtige tiltag endnu mere relevant. Ved at tænke bæredygtighed ind i form af selvforsynende energikilde, bliver virksomheden mindre sårbar, overfor udefrakommende faktorer.

Hvordan kvalificeres man til Grønne lån?

Grønne lån er et nyt produkt fra Qred.

For at Qred kan tilbyde et Grønt lån skal der være aktive tiltag hen imod en grønnere investering. Det kan feks. være en faktura på en udbetaling til elbil, tilbud på solceller eller ordrebekræftelse.

Lånet, som Qred tilbyder, skal stemme overens med de allerede eksisterende processer, hvor vi bl.a. ser på virksomhedens omsætning og vurdere om virksomheden kan bære lånet.

Ansøg om et Grønt lån

Sammen rykker vi verdenen

At hjælpe danske virksomheder er noget, vi gør hver dag hos Qred . Ved at engagere os i virksomheder og tilbyde dem finansiering, får iværksættere mulighed for at skabe vækst i deres virksomheder. Dette skaber rum, så de kan fokusere på det, de gør bedst, nemlig at drive forretning. Det er vores passion, og lige nu har vi hjulpet mere end 3.000 danske virksomheder med at vokse og udvikle sig. Og samlet set har Qred været med til hjælpe 12.000 virksomheder på tværs af vores markeder. Det har bidraget til 10 nye job om dagen, 7 dage i ugen.

Vi hjælper også mod de globale udfordringer

Der er i Danmark blevet udbetalt mere end 19 milioner til de store virksomheders miljøforbedrende investeringer, i mens kæmper flere af de små og mellemstore virksomheder med at få opbakning fra bankerne til at komme igang. Dette vil Qred være med til at ændre på.

Gennem Qreds Grønne lån tager vi nu et yderligere skridt i retning af de 17 verdensmål.

De Grønne lån tilbyder vi til de miljøforbedrende investeringer, som en virksomhed ønsker at foretage sig. Nedenstående er en liste med forskellige tiltag, men den er ikke udtømmelig:

  • Udbetaling til elbil
  • Udbetaling til solcelleanlæg
  • Varmepumpe
  • Energiforbedrende renoveringer

Hvordan Qreds Grønne lån fungerer

Hos Qred tilbyder vi altid en individuel kreditvurdering af hver enkelt virksomhed, når vi modtager en låneansøgning. I den proces beder vi om dokumentation for omsætning samt ejerens personlige årsopgørelse. For vores Grønne lån vil vi i tilføjelse til de tidligere nævnte dokumenter bede om dokumentation, som specificerer hvad den grønne investering eller anskaffelse omhandler. Stemmer vores kreditvurdering og din dokumentation overens, kan vi tilbyde et lån, hvor vi nedsætter den månedlige pris yderligere. Rabatten og den lavere pris er givet på baggrund af den enkelte kreditvurdering.

Med de Grønne lån mister man ikke retten til at indfri lånet før tid. Lånet bliver fortsat udbetalt hurtigt og der er heller ingen skjulte gebyrer.

Vi forbeholder os retten til at følge op på den given investering, således vi får en fornemmelse af, hvordan vores Grønne lån er med til at drive den grønne omstilling i Danmark.

Kontakt os

Vi elsker små virksomheder. Kontakt os og fortæl hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.
08:00 - 17:00 (man-fre)
Vi svarer på mail inden for en arbejdsdag