Vi holder lukket henover påsken, men vender tilbage tirsdag d. 11 med et svar på din låneansøgning

Grundet tekniske problemer med vores telefonsystem kan vi i øjeblikket kun kontaktes på tlf: +45 89 87 37 04, email: support@qred.dk eller på hjemmesidens chat. Vi beklager ulejligheden!

Natten mellem den 22. og 23. august, opdaterer vi vores systemer. Det kan forkomme, at man ikke kan sende ansøgninger.  Opdatering er skemalagt at vare fra kl 23.00 til kl 02.00. Hvis i oplever dette bedes i forsøge igen efter dette tidsrum.

Sikkerhed

Vi tilbyder et trygt og sikkert erhvervslån

Med Qred kan du føle dig tryg. Der er ingen uventede overraskelser med en fast månedsafgift.

Højeste sikkerhed

Vi tager integritet og sikkerhed meget alvorligt. Vi garanterer, at dine data altid er sikkert opbevarede, og at ingen uautoriserede får adgang til dine oplysninger.

Bankstandard

Qred anvender samme sikkerhedsløsninger, som traditionelle banker og sikkerhedsvirksomheder. Al data er krypteret ved brug af avanceret teknologi for at forhindre uautoriseret adgang. Ved at anvende ny og moderne teknologi behøver vi ikke gå på kompromis med sikkerheden.

Kontinuerlig opfølgning

Vi arbejder sammen med førende sikkerhedsvirksomheder og myndigheder for at modarbejde bedrageri og hacking. Derfor kan du føle dig helt tryg hos, og du behøver ikke være urolig for sikkerheden.

Vi gemmer ingen adgangskoder

Hverken vi eller vores partnere har adgang til dine loginoplysninger og kan ikke ændre oplysninger eller gennemføre transaktioner fra din bankkonto.

Verificeret sikkerhed

Al kommunikation mellem Qred og din browser er krypteret med 256-bit SSL verificeret af GeoTrust, en af verdens førende inden for online sikkerhed. Du kan føle dig tryg, når du bruger Qred.

Heading

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil