Qred udvider til Tyskland og rapporterer om fortsat profitabel vækst

30/11/2023

Som Europas nyeste bank og det hurtigst voksende fintech-selskab i Sverige, træder Qred nu ind på det tyske marked med lanceringen af opsparingskonti for privatpersoner. Qred positionerer sig til at reducere kapitalomkostninger og samtidig udvide sin støtte til små virksomheder over hele Europa, ved at udnytte sin nyligt aktiverede banklicens. Alt dette, mens der fortsat rapporteres stærke væksttal i den nyligt offentliggjorte kvartalsrapport. 

Qreds opsparingskonti for privatpersoner er nu tilgængelige gennem Raisin Bank på den tyske platform Weltsparen og har genereret indskud på over 500 millioner svenske kroner i oktober.

"Den nyligt opnåede banklicens giver os mulighed for at udvide vores virksomhed til endnu flere små virksomhedsejere i hele EU. Tyskland er et stort og interessant marked for os med mange små virksomheder og relativt lav konkurrence i Qreds segment. Ved at tilbyde fordelagtige renter for individuel opsparing har vi mulighed for at hjælpe endnu flere iværksættere," siger Emil Sunvisson, administrerende direktør i Qred.

Samtidig med at Qred tager dette betydelige skridt fremad, offentliggør virksomheden sin kvartalsrapport for Q3 2023. Driftsresultatet steg med 28% sammenlignet med samme periode i 2022 og nåede 186,6 millioner svenske kroner. Antallet af aktive brugere på Qreds platform steg med 19% sammenlignet med året før og er nu oppe på 19.428 brugere.

"Vi har investeret betydelige ressourcer i at transformere Qred til en bank. Jeg vil gerne understrege, at vores team har gjort en ekstraordinær indsats med et enestående engagement, samtidig med at vi fortsætter med at vokse rentabelt. Selvom Qred nu formelt set er en bank, forbliver vores værdier uændrede, og det samme gælder vores engagement i at støtte små virksomheder i hele Europa," tilføjer Sunvisson.

Author

Sille Larsen
Marketing Lead Danmark
Qred
sille.larsen@qred.com

Navigation