Qred udpeger Caroline Farberger som nyt bestyrelsesmedlem

2/5/2023
Qred, det hurtigst voksende fintech-selskab i Sverige ifølge Financial Times, er den førende finansieringsplatform for mindre virksomheder på seks markeder i Norden og Benelux. I 2023 blev Caroline valgt ind som bestyrelsesmedlem af Qred.

“Carolines stærke kompetencer inden for finansbranchen, hendes brede erfaring med bestyrelsesarbejde og hendes strategiske og værdiskabende lederstil gør hende til en meget værdifuld tilføjelse til Qreds bestyrelse. Jeg ser frem til vores samarbejde og glæder mig over at have hende med på Qreds vækstrejse.” sagde Emil Sunvisson, VD for Qred, i foråret 2023. 

Caroline Farberger har mere end 25 års erfaring fra finansbranchen. Udover dette har hun erfaring som CEO for ICA Forsäkring, som bestyrelsesmedlem i virksomheder som Svensk Fastighetsförmedling og som konsulent ved McKinsey. 

“Jeg er meget imponeret over den hurtige vækstrejse, som Qred har gennemført ved hjælp af AI i kreditprocessen. Fremkomsten af nye specialiserede virksomheder, der udfordrer de traditionelle banker, er en tydelig trend, som Qred er unikt positioneret til. Jeg er glad for den tillid, de har vist mig, og ser frem til at bidrage til den fortsatte vækstrejse”, siger Caroline Farberger. 

Caroline er desuden en fremtrædende fortaler for mangfoldighed og inkluderende lederskab, hvilket er egenskaber, som Qred værdsætter højt. 

Om Qred Bank AB

Qred er en bank for iværksættere af iværksættere. Stiftet i 2015 er Qred den nyeste bank i Europa, der fire år i træk er blevet kåret som en af Europas hurtigst voksende fintech-virksomheder i Norden. Med aktiviteter i Sverige, Finland, Danmark, Holland, Brasilien, Belgien og Norge er Qred førende på markedet for erhvervslån til små- og mellemstore virksomheder og har i dag udstedt erhvervslån til tusindvis af entreprenører. Med et egenudviklet automatiseret kreditvurderingssystem tilbyder Qred en hurtig ansøgningsproces og konkurrencedygtig finansiering til virksomhedsejere. Læs mere på www.qred.dk

Author

Sille Larsen
Marketing Lead Danmark
Qred
sille.larsen@qred.com

Navigation