Vi holder lukket henover påsken, men vender tilbage tirsdag d. 11 med et svar på din låneansøgning

Grundet tekniske problemer med vores telefonsystem kan vi i øjeblikket kun kontaktes på tlf: +45 89 87 37 04, email: support@qred.dk eller på hjemmesidens chat. Vi beklager ulejligheden!

Natten mellem den 22. og 23. august, opdaterer vi vores systemer. Det kan forkomme, at man ikke kan sende ansøgninger.  Opdatering er skemalagt at vare fra kl 23.00 til kl 02.00. Hvis i oplever dette bedes i forsøge igen efter dette tidsrum.

Qred udnævner Therese Reuterswärd som ny CMO

13/3/2023

København, 13. marts 2023 - Qred, den hurtigst voksende fintech-virksomhed i Sverige ifølge Financial Times, har udnævnt Therese Reuterswärd som ny Chief Marketing Officer (CMO). Therese har senest arbejdet som CMO hos Mentimeter.

"Jeg er stolt over at kunne meddele, at Therese Reuterswärd er blevet en del af Qreds ledelsesteam som vores nye Chief Marketing Officer. Therese har en bred marketingekspertise og en stærk track record fra at lede højtydende marketingteams. Jeg er sikker på, at Therese vil hjælpe Qred med at nå vores langsigtede mål om at blive den førende europæiske udbyder af finansiering til små virksomheder", siger Emil Sunvisson, CEO i Qred. 

Therese har over 16 års erfaring inden for marketing og har også en baggrund som produktchef hos Mathem, som digital chef hos Arla Foods og som nordisk chef for e-handel hos Nestlé Nespresso.

"Jeg glæder mig til at bringe min erfaring med til Qred, mens vi forfølger vores ambition om at fjerne smerten ved finansiering for titusindvis af Europas små virksomheder. Jeg ser frem til at opbygge marketingstrukturer, der fortsat vil drive brand recognition og forstærke kundeværdien", siger Therese Reuterswärd, ny CMO hos Qred.

Author

Sanne Holmvang
Marketing Manager, Danmark
sanne.holmvang@qred.com

Navigation

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil