Qred styrker ledelsesteamet med to nye talenter

Stockholm, Sverige
4/3/2024

Qred udvider sit seniorledelsesteam med to talenter, Dhanush Raja Lakshmanmurthy som den nye CMO, og Amanda Gormaz som CHRO.

Dhanush har tidligere arbejdet som Brand Marketing Manager på Zettle by PayPal og begyndte sin rejse på Qred som Head of Digital Marketing. I oktober 2023 tiltrådte han stillingen som midlertidig Chief Marketing Officer, hvilket nu er blevet hans permanente rolle. 

“Jeg er begejstret for at starte i rollen som CMO hos Qred. At arbejde sammen med så dygtige kolleger i dette tempofyldte miljø er utroligt spændende. Vores mission om at levere finansiering til tusindvis af små virksomheder i Europa driver mig, og jeg er ivrig efter at udvikle en fuldstændig markedsføringsstrategi der genererer nye leads og samtidig styrker vores brand,”  - Dhanush

Amanda har siddet i rollen som HR-chef siden 2021. Som Chief Human Resources Officer kommer hun til at overvåge al personaleledelse og sikre, at Qred fortsat vil tiltrække, bevare og udvikle de bedste talenter, gennem en medarbejder oplevelse af høj kvalitet. 

"Jeg ser frem til at fortsætte vores samarbejde med fokus på den uvurderlige hjørnesten i vores virksomhed: vores strålende og inspirerende team, hvis dedikation har formet Qred til den virksomhed den er i dag. En virksomhed, der styrker iværksættere på en effektiv og serviceminded måde. Jeg er også begejstret for at videreudvikle vores HR-strategier og hjælpe vores medarbejdere med at opnå deres fulde potentiale,” – Amanda 

"Jeg er stolt over at Dhanush og Amanda har sluttet sig til Qreds senior ledelsesteam som vores nye CMO og CHRO. De har begge vist et ekstraordinært lederskab, og jeg er overbevist om, at de vil fortsætte med at bidrage til at nå Qreds langsigtede mål." siger Emil Sunvisson, CEO.

Om Qred

Stiftet i 2015 er Qred den nyeste bank i Europa, der fire år i træk er blevet kåret som en af Europas hurtigst voksende fintech-virksomheder i Norden. Med aktiviteter i Belgien, Danmark, Holland, Finland, Norge og Sverige, er Qred førende på markedet for erhvervslån til små- og mellemstore virksomheder og har i dag udstedt erhvervslån til tusindvis af entreprenører. 

Author

Sille Larsen
Marketing Lead Danmark
Qred
sille.larsen@qred.com

Navigation