Qred lanceres i Danmark

Danmark
19/7/2017

Den svenske fintech-virksomhed, Qred, tilbyder nu enkle og fleksible erhvervslån til små- og mellemstore virksomheder i Danmark. 

I fremtiden vil Qred tilbyde erhvervslån uden oprettelsesgebyr eller bindingstid med missionen om at hjælpe danske entreprenører med enkle, fleksible og transparente finansieringsløsninger. 

Qred blev stiftet i 2015 og lancerede allerede i 2016 i Finland med stor succes. Dette gør Danmark til det tredje marked, som Qred indtager.

Qred forventer at kunne tilbyde det første erhvervslån i Danmark i tredje kvartal i 2017. 

"At træde ind på det danske marked virker som en naturlig forlængelse af vores eksisterende markeder. Danmark har et solidt grundlag for iværksættere, men der mangler finansieringsløsninger, som er rettet mod nystartede virksomheder." 

-  Emil Sunvisson, CEO for Qred. 

For at sikre at lanceringen og de danske kunder møder den bedste service, er der allerede samlet et dansk team med viden om lånemarkedet for små- og mellemstore virksomheder i Danmark.

Qred vil betyde finansiering på det danske marked i form af erhvervslån fra 10.000 kr. og op til 500.000 kr. uden oprettelsesgebyr, skjulte omkostninger eller besværlige processer. Erhvervslån fra Qred er fleksible og enkle, præcis som de danske iværksættere har brug for til at skabe yderligere vækst i virksomheden. 

Om Qred Bank AB

Qred er en bank for iværksættere af iværksættere. Stiftet i 2015 er Qred den nyeste bank i Europa, der fire år i træk er blevet kåret som en af Europas hurtigst voksende fintech-virksomheder i Norden. Med aktiviteter i Sverige, Finland, Danmark, Holland, Brasilien, Belgien og Norge er Qred førende på markedet for erhvervslån til små- og mellemstore virksomheder og har i dag udstedt erhvervslån til tusindvis af entreprenører. Med et egenudviklet automatiseret kreditvurderingssystem tilbyder Qred en hurtig ansøgningsproces og konkurrencedygtig finansiering til virksomhedsejere. Læs mere på www.qred.dk

Author

Sanne Holmvang
Marketing Manager, Danmark
sanne.holmvang@qred.com

Navigation