Qred kommer til Norge

23/2/2022

Qred udvider til Norge - første fintech virksomhed på tværs af norden indenfor finansiering til mindre virksomheder.

Qred fortsætter med at udvide og lancerer sin populære finansierings platform til mere end 400.000 norske SMV’er

Stockholm, 23. februar 2022 - Sveriges hurtigst voksende fintech virksomhed, Qred, fortsætter med at udvide sin forretning og starter nu op i Norge. Præcis som på mange andre markeder, kæmper norske mindre virksomheder med at opnå tilstrækkelig støtte fra bankerne. Hvor mange traditionelle banker fejler, hjælper Qred mindre virksomheder med finansiering når de har brug det, med simpel, tilgængelige og overkommelige løsninger. 

“De store banker i Norge har fejlet med at hjælpe de små virksomheder. Som vi har set gang på gang, har små virksomhedsejere ingen, eller få muligheder når det kommer til finansiering til brug for vækst og udvikling af virksomheden. Vores mission er at hjælpe disse iværksættere med at finde den nødvendige finansiering og hjælp de behøver for at vokse virksomheden, via simple og moderne værktøjer” siger Emil Sunvisson, CEO hos Qred.
Qred har en historik af succesfulde udvidelser på tværs af landegrænser. Ved at tilføje den norske udvidelse til Sverige, Finland og Danmark, udvider Qred sin nordiske dækning. 

Om Qred 

Grundlagt i 2015 af iværksættere til iværksættere, Qred er nu Sveriges hurtigst voksende fintech virksomhed i fælge Financial TImes. Qred er markedsleder i norden, og har Sveriges mest tilfredse kunder i følge Trustpilot. Med aktivitet i Sverige, Finland, Danmark, Holland, Brasilien, Belgien og Norge, har Qred hjulpet mere end 25.000 virksomheder. Qreds automatiske kredit scorings system tillader Qred hurtigt og konkurrencedygtigt tilbyde virksomhedsejere den styrke de behøver til at vokse. For mere information, besøg: Om Qred

Qred er en finansiel formidler på vegne af Nordiska Finansielle Partner AS

Author

Sanne Holmvang
Marketing Manager, Danmark
sanne.holmvang@qred.com

Navigation