Qred indleder samarbejde med Startinfo.dk

Stockholm
25/1/2022

Qred starter 2022 ud med at indlede endnu et partnerskab. Det nye partnerskab med Startinfo.dk vil give alle med en iværksætter i maven et endnu bedre billede af hvilke muligheder der er som nystartet virksomhed. 


Hele vejen igennem 2021 har Qred fået flere og flere samarbejdspartner. Og året blev sluttet med endnu en, som er gået live her i januar. Startinfo.dk tilbyder information og vejledning inden og i begyndelsen af iværksætter eventyret.

“Vi ønsker at støtte op om iværksættere hele vejen igennem processen, derfor giver det god mening med en partner som Startinfo.dk som netop har til formål at vejlede og informere alle der drømmer om at være selvstændig” siger Melisa Melin, country manager for Danmark om det nye partnerskab. 

Det er Hans Peter Wolsing der igennem hele sit professionelle virke har arbejdet med iværksættere, der står bag startinfo.dk. Med mere end 20 års erfaring indenfor det at hjælpe iværksættere i gang med deres egen virksomhed, er vi hos Qred glade for at have fået en stærk partner der har fokus på det at starte en sund virksomhed op lokalt såvel som nationalt. 

“Mange iværksætter oplever det at skaffe finansiering til deres nye virksomhed som en meget stor udfordring. De traditionelle pengeinstitutter er ikke altid så risikovillige som iværksætterne kunne ønske. Og sagsbehandlingen virker ofte uoverskuelig og langsommelig, når man bare brænder for at komme i gang. Startinfo håber samarbejdet med Qred kan hjælpe flere iværksættere på markedet og skaffe den nødvendige finansiering på en meget hurtigere måde” siger Hans Peter Wolsing, ejer og grundlægger af Startinfo.dk

Om Startinfo.dk

Startinfo.dk er en gratis iværksætterportal, der tilbyder letlæselige tekster og gode råd samlet i en IværksætterGuide. Udover Guiden er de 98 kommuner i Danmark kortlagt med hensyn til rådgivningsmuligheder, iværksætter arrangementer, tilskud, kontorfællesskaber, netværk og meget mere. Portalen er skrevet på dansk i et jordnært sprog og uden alle de mystiske fremmedord, der ofte kendetegner det danske iværksættermiljø.  Målgruppen er almindelige iværksætter, altså alle dem der ikke skal i Løvens Hule eller til Scilicon Vally, men blot har en god idé, skal have et CVR nummer og låne lidt til at komme i gang. For at læse mere besøg startinfo.dk

Om Qred
Qred blev grundlagt i Stockholm i 2015, af iværksættere til iværksættere. Qred er et af Europas hurtigst voksende virksomheder, og har i dag virksomhed i Sverige, Finland, Danmark, Holland, Brasilien og Belgien. På tværs af landene har Qred hjulpet 25.000 virksomheder med let finansiering til at fortsætte væksten. 

For at læse mere, besøg qred.dk


Author

Sanne Holmvang
Marketing Manager, Danmark
sanne.holmvang@qred.com

Navigation