Qred fordobler lånegrænsen til 2.000.000 kr.

København
21/3/2022

København 21. marts 2022 - Qred, en fintech-långiver til selvstændige og mindre virksomheder hæver øjeblikkeligt grænsen for erhvervslån til 2.000.000 kr. Dette er en fordobling af den tidligere maksimale lånekapacitet Qred tilbyder. 

Valget om at øge lånegrænsen fra 1.000.000 kr. til 2.000.000 kr. Er et resultat af en stigende efterspørgsel på de større lån fra danske små og mellemstore virksomheder, kombineret med Qreds ambition om at tilbyde alle små og mellemstore virksomheder en chance for en finansiering der passer den enkelte virksomhed. 

Qred: “Ved denne stigning i lånestørrelse giver det en ekstra mulighed for at hjælpe på de mere kapitalkrævende investeringer. Dette kan være overtagelse af nye forretningslokaler eller dyrt erhvervsudstyr.”

Der er det eneste år kommet flere og flere tilbud som alternativer til de helt store banker, for erhvervsdrivende, alligevel ser Qred en stigning af ansøgninger for den hurtigere likviditets løsning. 

For iværksættere små som store betyder denne nye lånegrænse fra Qred, at der nu kan søges om lån op til 2.000.000 kr; med samme fordele som altidi: ingen opstarts gebyr, ingen bindende løbetid og udbetaling inden for 24 timer. 

Qred: “Hastighed og personlig service er vores vigtigste egenskaber, og disse er fortsat udgangspunktet for vores team. Det er de færreste iværksætter eller mindre virksomheder der har den luksus at kunne vente uger på penge, hvis en stor mulighed byder sig i dag. Vi overfører derfor altid pengene fra lånet samme dag, fordsat at kontrakten er underskrevet inden kl. 17, så kan virksomheden hurtigt handle på muligheder. Vi opfordre smaå og mellemstore virksomheder til at have store ambitioner og derfor er vi stolte over, at vi nu kan tilbyde lån op til 2.000.000 kr.”

Author

Sanne Holmvang
Marketing Manager, Danmark
sanne.holmvang@qred.com

Navigation