Qred er nu klar til at Danmark går over til at bruge MitID

København
2/5/2022

København 02. maj 2022 - Qred er nu klar til at Danmark går over til at bruge MitID.

 

Qred: “Som et led i at sikre os at det altid er ejer der skriver under på vores lånetilbud, er vi nu klar til at også at tage imod underskrifter med MitID.” 

Som led i at teknologien ændrer sig, og alle bliver mere og mere opmærksomme på at passe på sine personlige oplysninger, er NEMid netop nu ved at blive skiftet ud med det mere sikre MitID. Qred har fra starten i Danmark i 2017 prioriteret en simpel og nem adgang samt proces, og som en del af den proces, skal det også være nemt og sikkert for virksomhedsejere og tegningsberettiget, at underskrive sine dokumenter. 

Qred: “I en teknologisk verden hvor processer og procedure jævnligt opdateres og fornyes har MitID derfor også været en prioritet, vi har derfor fra start fulgt med den løbende information, således at vi var klar i det øjeblik vores kunder begyndte at modtage deres MitID”.

Indtil NEMid er udfaset helt i Danmark, vil der være mulighed for den enkelte kunde selv at vælge om de vil underskrive lånekontrakten med NEMid eller MitID.

Author

Sanne Holmvang
Marketing Manager, Danmark
sanne.holmvang@qred.com

Navigation