Financial Times udråber Qred til en af de hurtigst voksende virksomheder i Europa - fjerde år i træk

2/3/2023
Endnu en gang Europas førende erhvervslåns udbyder til små virksomheder, Qred, er placeret på Financial Times’ liste over de 1.000 hurtigst voksende virksomheder i Europa. Dette gør det til fjerde år i træk for fintech virksomheden, noget som ingen anden svensk-grundlagt virksomhed har opnået tidligere. 

København, 2. marts 2023 - Da Financial Times i dag offentliggøre sin liste over Europas 1.000 hurtigst voksende virksomheder kom Qred, den førende finansieringsvirksomhed for små virksomheder i Norden og Benelux, på listen for fjerde år i træk. Qred rankseres som nummer 1 i Sverige indenfor fintech-branchen og som nummer 10 i europa blandt alle brancher. Fintech-virksomheden er også den første svenske virksomhed nogensinde til at komme på listen fire år i træk, hvilket viser en enorm vækst. 

“Da vi startede Qred for otte år siden, satte vi os for at støtte et segment, der ikke havde nok banker. Vores vision er at blive nummer et i Europa inden for finansiering af små virksomheder online, og med denne vækstrate er vi godt på vej. Vi er meget stolte over at være kommet på Financial Times’ liste endnu et år. Og vi har på ingen måde sat farten ned i løbet af det seneste år; vi har skaleret vores digitale platform til Norge, fortsat vores vækst og udvidet vores produktportefølje”, siger EMill Sunvisson, CEO i Qred. 

I går blev Qreds årsrapport for 2022 offentliggjort, den viser fortsat stærk vækst og lønsomhed. I løbet af det seneste år øgede virksomheden sin driftsindtjening med 49 %, og antallet af månedlige aktive brugere oversteg 16.500, hvilket indikerer en stigning på 23 %. Derudover fortsatte Qred også med at udvide teamet til 180 personer. I februar 2022 blev den online finansieringsplatform lanceret på det norske marked, hvilket gør Qred til den første finansieringsplatform for SMV’er med tilstedeværelse i hele Norden. 

“Hos Qred forstår vi virkelig de små virksomheders ønsker og behov - vi har selv stået i deres situation. Vi har derfor været i stand til at vokse og skalere med rekordhøj hastighed - noget, der sjældent er set i fintech-branchen”, fortsætter Emil Sunvisson

Om Qred 

Grundlagt i 2015 af iværksætter for iværksættere, Qred er nu Sveriges hurtigst voksende fintech virksomhed ifølge the Financial Times. Qred er markedsleder i de nordiske lande og har Danmarks mest tilfredse kunder ifølge trustpilot. Med forretning i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Brasilien, Belgien og Norge. Qred har hjulpet mere end 25.000 virksomheder. Qreds automatiseret kreditscorings system gør det muligt for Qred, hurtigt og konkurrence dygtigt at tilbyde virksomhedsejere hvad de behøver for at vokse.

Author

Sanne Holmvang
Marketing Manager, Danmark
sanne.holmvang@qred.com

Navigation