Lån til virksomhed med betalingsanmærkninger?

Intet problem. Hos Qred dømmer vi ikke på forhånd.

Har din virksomhed en eller flere betalingsanmærkninger? Sådan gør du for at redde situationen.

Arbejd benhårdt med likviditeten. Ring til kunder, og få dem til at betale eventuelle for sent betalte regninger, skær ned på omkostningerne, bé om udsættelse hos leverandører, får lavet nye afdrag- og afbetalingsordninger med dine kreditorer. Sørg fremfor alt for at have styr på virksomheden, pg mist ikke grebet, så din virksomhed ikke for alvor kommer i vanskeligheder.

Hvad er en betalningsanmærkning?

En betalningsanmærkning angiver, at du har regninger, du ikke har betalt. Det kan eksempelvis medføre, at du ikke får et lån, en lejlighed eller et telefonabonnement.

Ordet betalingsanmærkning er kreditoplysningsvirksomhedernes fælles betegnelse på forskellige informationer, som de samler ind. Når en virksomhed eller en privatperson ikke betaler sine regninger til tiden. Du vil først modtage skriftlige advarsler fra din kreditor og senere inkassoselskabet. Såfremt du stadig ikke betaler, vil du blive indberettet til RKI-registeret og Debitor Registeret, som er registrer over dårlige betaler.

Sådan gør du, hvis din virksomhed har betalingsanmærkninger

Indebærer betalingsanmærkningen automatisk, at virksomheden aldrig mere kan optage et erhvervslån? Nej – ikke nødvendigvis.

En betalingsanmærkning skader virksomhedens kreditværdighed samt mulighed for at få et erhvervslån eller en erhvervskredit, og i mange tilfælde vil det betyde, at du får et afslag på din ansøgning om et erhvervslån. Hos Qred forsøger vi at se på det store billede, og ikke partout afvise en virksomhed, hvis den har en betalingsanmærkning. Vi foretager således en helhedsbedømmelse af virksomheden og dens situation. I enkelte tilfælde kan vi alligevel bevilge et erhvervslån. Det kan for eksempel være, hvis virksomheden kan finde en kautionist, der vil kautionere for lånet.

Lån til virksomhed med betalingsanmærkninger?

Heading