Hurtig lån til virksomheder

Er hurtig lån negativt for virksomheder?

Hvad er et hurtig lån til virksomheder?

Når man hører ordet hurtig lån til virksomheder, er der mange som tænker på SMS-lån til privatpersoner. Hos Qred har vi fokus på små virksomheder. Vi synes ikke selv, at vi arbejder særlig hurtigt. Vi gør jo bare det, som vi skal uden at efterlade ting på skrivebordet, før vi går på weekend. Vi mener, at alle som ikke håndterer en låneansøgning med det samme, burde kaldes for langsom lån.

Hos os får du normalt svar på din låneansøgning indenfor en time (i kontortid). Vi udbetaler pengene samme dag, selvom det grundet bankernes åbningstid kan ske, at pengene først er på din konto dagen efter. Er det hurtigt? Ja, det afhænger af, hvad du sammenligner med…

Er hurtig lån farligt?

Det vigtigste er, at du som låntager har tænkt grundigt over, hvorfor du behøver et lån, og hvordan lånet skal betales tilbage.

Vi mener ikke, vores lån er farligere end almindelige banklån. Tværtimod!

  • Vi har skjulte omkostninger. Bankernes lån kan ganske vist se billige ud, men når regningen kommer, har de ofte lagt en del afgifter oven i lånet, som man ikke lige havde regnet med. For eksempel et oprettelsesgebyr.
  • Vi har ingen bindingstid. Hvis du ikke længere har brug for dit lån eller ikke skulle være tilfreds med os, så betaler du bare det tilbage, det som stadig er tilbage af lånet. Du betaler kun for de måneder, du har haft lånet.
  • Vi har faste omkostninger. Vores afgifter er de samme hver måned. Du ved præcis, hvad det kommer til at koste. Vi har ingen renter, som går op og og ned, og dermed ingen overraskelser.

Er et hurtig lån dyrt?

Vi har faste priser og igen skjulte afgifter. Vi fortæller præcist, hvor meget lånet koster. Og vi binder aldrig dig op som kunde. Du kan til hver en tid betale lånet tilbage. Det er op til dig at afgøre, om det er billigt eller dyrt.

Det er ikke bare renten erhvervslån, som er en omkostning. Vær opmærksom på virksomheder, der har skjulte gebyrer eller binder dig som virksomhedsejer op til at betale gebyrer på lånet. Ring til os for at få mere af vide!

Hvordan kan jeg få et hurtig lån til min virksomhed?

Hurtig lån til virksomheder

Det er enkelt og nemt at ansøge om et lån hos os. Alt du behøver at gøre er at udfylde det beløb, du ønsker at låne, virksomhedens CVR-nummer og dine kontaktoplysninger. Vi lover at vende tilbage hurtigt med svar på din låneansøgning.

Det er gratis at ansøge om vores lån, og det er naturligvis ikke bindende. Du får et tilbud på din e-mail og kan i ro og mag selv vælge, om du vil gå videre.

Heading