Lån til restaurant og café

Investering i nyt udstyr, personale eller markedsføring?

Hvordan kan jeg låne til min restaurant?

Normalt er traditionelle banker ofte skeptiske til at låne penge til små restauranter. De anses som risikofyldte investeringer, især hvis de er startet for nyligt. Men selv hvis restauranten har gode kundeanmeldelser, har en lang historie og er uden kredithistorie, vil mange restauranter desværre få en afvisning af traditionelle banker.

Hos Qred ønsker vi at hjælpe dig med komme uden om besværet med banken ved at give dig et erhvervslån. Vores erhvervslån er målrettet små virksomheder og passer perfekt til fx restauranter, caféer og pizzeriaer. Ansøg nu, og få svaret på din låneansøgning allerede indenfor en time. Pengene udbetales samme dag.

Er der i dag ikke nogen, der tager sig af jer?

At drive en restaurant er ikke let. Det kræver, at du samtidig styrer kunder, leverandører, markedsføring, personale og fødevarer. Og Danmark er fuld af gode virksomheder i restaurationsbranchen.

Der er mange grunde til, at Qred er så populær blandt restauratører. Ofte varierer pengestrømme for eksempel afhængig af sæsonen. Der kan også være nødvendigt med ekstra kapital, når du skal renovere, ansætte personale eller reklamere for din restaurant. I sådanne tilfælde kan et erhvervslån være med til at udvikle og drive din restaurant.

Lån til restaurant og café

Hvad kan jeg bruge et erhvervslån til?

Vores lån passer til mange forskellige behov og hjælper dig med at drive og udvikle din restaurant

  • Renovering og ombygning
  • Indkøb af nyt køkkenudstyr
  • Lager og inventar
  • Investere i ny markedsføring
  • Ansætte og udvikle personalet

Hos Qred er vi stolte over at kunne hjælpe alle små virksomheder!

Heading