Erhvervslån til virksomhed

Virksomhedsejere har tidligere været afhængige af de traditionelle banker for at få et erhvervslån, men i dag har virksomheder langt flere alternativer til de traditionelle erhvervslån. Her kan du læse om Qred, hvordan det fungerer, og hvad det koster.

Om Qred

Økonomien er ofte en af de største udfordringer for de danske virksomheder. Og særligt for de mindre danske virksomheder, der for alvor har mærket, hvordan bankerne har strammet kreditvilkårene. Det er ærgerligt, for de små og mindre virksomheder er rygraden i dansk økonomi. I følge en tidligere undersøgelse fra EU skaber små virksomheder 85 procent af de nye arbejdspladser. Derfor fokuserer Qred udelukkende på hjælpe små og mellemstore virksomheder med at vækste ved at tilbyde den finansiering, de har brug for.

Sådan fungerer et erhvervslån til din virksomhed hos Qred

Sådan søger du

Vi har en ambition om at gøre det simpelt og nemt at ansøge om et erhvervslån. Alt du skal gøre for at sende os din ansøgning er: Indtast dit CVR-nummer samt kontaktoplysninger på vores hjemmeside. Herefter vil du blive kontaktet af din personlige sagsbehandler, så vi kan blive klogere på din virksomhed, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kreditvurdering

Vores kreditvurdering beror på en række forskellige faktorer. Blandt andet skeler vi til din driftshistorik, virksomhedens omsætning, betalingshistorik etc.

Udbetaling

Når vi har godkendt virksomheden til et lån, udbetaler vi pengene samme dag inden for normal kontortid.

Hvad koster det at låne penge til sin virksomhed?

Prisen afhænger af kreditvurderingen og virksomhedens risikoprofil, hvorfor man ikke kan give et entydigt svar på, hvad et erhvervslån vil koste dig. Men det er altid uforpligtende at få få et lånetilbud fra os. Heri får du oplyst præcist, hvad det vil koste dig at optage et erhvervslån hos os. Er du ikke interesseret i tilbuddet, behøver du ikke foretage dig noget. Tilbuddet vil automatisk udløbe efter en uge.

Tilbagebetaling

Vi tilbyder et erhvervslån med en løbetid på op til seks måneder. Du har altid mulighed for at indfri lånet før tid – uden det koster dig ekstra. Og du betaler kun månedsafgiften de måneder, du har lånet. Det betyder, at hvis du betaler lånet tilbage før tid, bliver det billigere for dig.

Heading