Hvad kan vi hjælpe med?

Kig gerne igennem vores database over typisk stillede spørgsmål!
Her kan du finde forskellige dokumenter relateret til dit erhvervslån.

Hvad er renten på et erhvervslån?

Lånet er rentefrit. Du betaler et fast månedsgebyr hver måned, og der kommer ingen øvrige gebyr oven i.

Månedsgebyret er individuel og baseres på en kreditvurdering. Virksomhedens kreditvurdering baseres på flere forskellige parametre, og vi foretager en individuel vurdering og analyse af hver eneste ansøgning.

Vores erhvervslån er uden bindingstid og kan når som helst tilbagebetales, uden yderligere omkostninger. For hver påbegyndt måned betaler du et månedsgebyr. Jo hurtigere lånet afbetales, desto billigere bliver lånet.

Skal jeg betale et gebyr for at modtage en faktura?

Nej. Du betaler ikke et gebyr for at modtage en faktura som PDF-fil på din e-mailadresse. Hvis du ønsker at modtage en faktura med posten, koster det 45 kr.

Hvad sker der, hvis ikke jeg kan tilbagebetale lånet?

Så vil vi først sende en venlig påmindelse om, at vi mangler din betaling. Løbende vil du modtage flere rykkere. Såfremt der ikke afbetales på lånet, vil vi være nødsaget til at overdrage sagen til inkasso via vores advokatforbindelse.

Hvordan adskiller Qred sig fra andre erhvervslån?

Qred tilbyder en alternativ og fleksibel løsning til erhvervslivet. Ved hjælp af moderne teknologi og algoritmer kan vi analysere data fra hundredvis af kilder, og på den baggrund foretage en solid vurdering af ansøgerens virksomhed. Hurtigt og effektivt. For de danske virksomheder betyder det, at det nu kun tager ét minut, at ansøge om et erhvervslån, og at pengene udbetales hurtigt efter underskrift. Ingen anden virksomhed bevilger og udbetaler erhvervslån hurtigere end Qred. Derudover tilbyder Qred en ny tilbagebetalingsløsning, som betyder, at man kun betaler for lånet i den tid, man rent faktisk har det. Du er altså aldrig bundet af et lån hos os, og kan til enhver tid indfri lånet uden ekstra omkostninger.

Hvem kan ansøge om et lån?

Alle danske aktieselskaber, anpartsselskaber, enkeltmandsvirksomheder, personligt ejede mindre virksomheder og interessentselskaber kan ansøge om et lån. Det har ingen betydning, om din virksomhed er ny eller gammel, stor eller lille - og vi har hjulpet virksomheder i alle brancher. Vi foretager en individuel vurdering af alle virksomheder. Det vigtigste for os er, at der findes et godt og sundt forretningskoncept og dygtige iværksættere bag virksomheden.

Se alle spørgsmål

Hvad er en afdragsfri måned?

Ved en afdragsfri måned betaler du kun månedsgebyret.

Det vil skubbe dit lån en måned, i sidste ende betyder det således at lånet bliver et månedsgebyr dyrere end den oprindelige aftale. Medmindre du selvfølgelig betaler mere ind de andre måneder og indhenter det igen.

Hvornår får jeg svar?

Når du har indsendt din ansøgning, vil vi kontakte dig snarest, vi bestræber os på at kontakte dig indenfor en time. Herefter vil du få tilsendt et tilbud, der skal signeres med NemID. Vi udbetaler pengene hurtigt efter underskrift, såfremt der er underskrevet før klokken 17 i hverdagene.  Bankernes overførelses tid kan variere og dermed påvirke hvornår udbetalingen går igennem til kontoen.

Hvad koster det at optage et erhvervslån?

Sammen med at vi ingen rente har, har vi heller ingen startsomkostninger. Når du underskriver et lån vil første betaling falde 30 dage efter. Her betaler du et afdrag og et månedsgebyr for den måned du har haft lånet. Dette vil fortsætte indtil hele lånet er betalt retur.

Skal jeg betale moms?

Nej. Månedsgebyret er fritaget for moms.

Hvad sker der, hvis jeg ikke overholder betalingsfristerne?

I så fald sender vi en venlig påmindelse om, at vi ikke har modtaget betalingen til tiden. Sørg venligst for, at vi modtager betalingen på forfaldsdatoen for at undgå unødvendige rykkergebyrer, og at din sag overdrages til inkasso.

Hvornår skal lånet være tilbagebetalt?

Du betaler en gang pr. måned. Hvis du for eksempel har taget lånet den 10. i en måned, så skal den første betaling være os i hænde den 10. den efterfølgende måned. Vi sender en faktura ca. ti dage før forfaldsdato.

Kan du indbetale mere end en almindelig faktura, vil du altid have mulighed for at tilbage betale lånet hurtigere, og dermed indfri lånet før tid.

Hvordan kontakter jeg Qred?

Du kan ringe til os på telefon 89871006 eller sende en mail til support@qred.dk. Du er også velkommen til at kontakte os på chatten i hverdage mellem klokken 08:00 og 17:00

Hvem kontrollerer Qred?

Qred er registreret hos Finanstilsynet i henhold til Lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask og terrorfinansiering, ligesom vores aktiviteter gennemgås af en autoriseret revisor.

Opbevarer I mine adgangskoder?

For at opnå højest mulige grad af sikkerhed, gemmer vi adgangskoder i krypteret format. Derfor er du nødt til at lave en ny adgangskode, hvis du har glemt din gamle. Det er vigtigt du selv vælger en adgangskode, som ingen andre kender til. Gør gerne brug af både bogstaver, tal og specialtegn i din adgangskode.

Findes der skjulte afgifter eller gebyr?

Nej. Hos Qred er gennemsigtighed en af vores kerneværdier. Vi sætter en ære i, at vores ydelser og betingelser er letforståelige for alle. Du kan læse mere om vores vilkår og betingelser her.

Hvad er Qred?

Qred er en ny måde at låne penge på. Alle danske virksomheder kan ansøge om at låne op til 2.000.000 kroner hos Qred, uden om banken. Normalt får du besked allerede inden en time, og vi udbetaler pengene samme dag. Du betaler et fast beløb hver måned og der er ingen skjulte gebyrer eller uforståelige afgifter. Du kan når som helst tilbagebetale hele beløbet uden yderligere omkostninger. Hos Qred betaler du kun for lånet, i de måneder du rent faktisk har det. Månedsgebyret er individuel og beror på din kreditvurdering. Efter hver påbegyndte måned betaler du månedsgebyr samt afdrag på selve hovedstolen. Der er ingen renter eller gebyrer.

Hvad kræves der for at få et erhvervslån?

Vi foretager en helhedsvurdering af hver eneste ansøgning. Det absolut vigtigste kriterium er, virksomhedens evne til at håndtere fremtidige betalinger, samt at lånebeløbet er rimeligt i forhold til virksomhedens størrelse og omsætning. Desværre er der enkelte tilfælde, hvor vi ikke kan godkende en låneansøgning. Det kan for eksempel være tilfældet, hvis virksomhedens ejere ikke har forvaltet virksomhedens økonomi på fornuftig vis eller har for megen gæld eller for mange betalingsanmærkninger. Vi kræver desuden altid, at at ejeren eller ejerne af virksomheden hæfter personligt for lånet som selvskyldnerkautionist.

Hvad betyder Qred?

Qred (udtales Krædt) er en ordleg mellem ordet kredit og den engelske frase “to give someone credit for something”, som kan sammenlignes med at give nogen pondus, eller at man anerkender nogen for noget.

Hvordan udbetales pengene?

Lånet udbetales igennem Trustly, der giver os mulighed for at overføre lånebeløbet indenfor få minutter efter underskrift af kontrakt. Dette betyder at du vil have pengene på din bankkonto inden for en time.

Hvordan ansøger jeg om et erhvervslån?

Det er nemt at ansøge om et erhvervslån. Sådan gør du: Udfyld ansøgningen på Qred.dk (ønsket beløb, CVR nummer, e-mail og mobilnummer). Ansøgningen er gratis og ikke-bindende. Send eventuelle yderligere oplysninger. Du får som oftest svar på din ansøgning inden for en time i normal kontortid. Du vælger selv, om du vil tage imod tilbuddet, når du har fået svar på din låneansøgning. Godkender du lånet, udbetales pengene sædvanligvis samme dag.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil