Lån til cafe- eller restaurantejer

Ansøg på få minutter

Udbetaling inden for 1 time

Ingen skjulte omkostninger

Få et uforpligtende tilbud

Hvor meget vil du gerne låne?

kr0

Jeg har forstået og accepterer, at Qred Bank behandler mine personlige oplysninger i overensstemmelse med deres fortrolighedspolitik.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lån til restaurant og cafe

Ansøgningen tager kun 1 minut, du får besked inden for 1 time, og pengene bliver udbetalt samme dag. Fantastisk, ikke?

Hvordan får jeg et erhvervslån som konsulent?

Det er ganske enkelt! Du laver en gratis og uforpligtende ansøgning hos os i Qred. Det er sådan, det fungerer:

 1. Ansøgningen tager 1 minut
 2. Du får besked inden for 1 time
 3. Pengene bliver udbetalt samme dag

Lånet har også...

 • Ingen bindingsperiode
 • Ingen opstartsgebyrer
 • Ingen skjulte omkostninger

Hos Qred Bank kan du nemt ansøge om et erhvervslån som konsulent, og få pengene udbetalt samme dag uden bindingsperiode, opstartsgebyrer eller skjulte omkostninger. Vi tilbyder også erhvervslån til restauranter, der kan bruges til renovering, nyt udstyr, markedsføring og personale. Vores lån hjælper med at håndtere sæsonudsving og andre økonomiske udfordringer, så din virksomhed kan vokse og trives.

Hvordan kan jeg finansiere min restaurant?

Traditionelle storbanker kan ofte være skeptiske, når det kommer til at give lån til restauranter. De anses for at være en risikofyldt branche. Uanset om restauranten har fine kundeanmeldelser, god smiley ordning, lang historik og uden betalingsanmærkning, er det ikke en garanti for at komme i nærmere betragtning til finansiering hos bankerne.

Hos Qred vil vi hjælpe dig uden om bankerne og tage et kig på mulighederne for et erhvervslån til din restaurant. Vores erhvervslån til mindre virksomheder passer perfekt til bl.a. restauranter, caféer og pizzeriaer. Lav en ansøgning, så hører du fra os inden for en time og får pengene udbetalt samme dag. Vi sørger for at du får det nødvendige lån - op til 2.000.000 kr.

Behøver du at investere i nyt udstyr, personale eller markedsføring? Vi har lånet til dig!

Hvorfor skal jeg låne penge til min restaurant?

At drive en restaurant er ikke let. Det kræver at du kan håndtere kunder, leverandører, markedsføring, personale og mad samtidig. Danmark er fuld af små fantastiske virksomheder indenfor restaurationsbranchen.

Der findes mange anledninger til hvorfor Qred er så populær blandt restaurant ejere. Ofte variere cashflowet, det kan fx være påvirket af sæson. Der kan også opstå behov når du renovere, ansætter personale eller markedsfører din restaurant. Så kan det være smart at tage et erhvervslån.

Hvad kan jeg anvende et lån til

Vores lån passer til mange forskellige behov, og hjælper dig til at drive din restaurant. Det vores lån typisk bliver brugt til er:

 • Renovering og ombygning
 • Indkøb af nyt køkkenudstyr
 • Lager og inventar
 • Investere i ny markedsføring
 • Ansætte og uddanne nyt personale
 • Komme igennem store sæsonudsving

Hos Qred er vi stolte af at kunne hjælpe små virksomheder, og særligt dem i restaurationsbranchen!

Om Qred Bank

Vores historie

Qred Bank blev grundlagt i 2015 af iværksættere for iværksættere og er ifølge Financial Times en af Europas hurtigst voksende fintech-virksomheder. Qred har leveret profitabel vækst fra starten og er markedsleder i Norden med Danmarks mest tilfredse kunder, ifølge Trustpilot.

Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Norge, Tyskland og Brasilien har Qred udstedt hundredtusindvis af lån til små virksomheder. Med et fuldautomatisk kreditvurderingssystem har Qred Bank mulighed for at tilbyde dig en hurtig og konkurrence finansieringsmulighed.

Om Qred Bank og vores historie

Har du spørgsmål?

Tag en snak med os om dine muligheder.
Alle hverdage kl. 8–17