Lån til den selvstændige konsulent

Enkel ansøgning

Hurtig svar

Udbetaling samme dag

Få et uforpligtende tilbud

Hvor meget vil du gerne låne?

kr0

Jeg har forstået og accepterer, at Qred Bank behandler mine personlige oplysninger i overensstemmelse med deres fortrolighedspolitik.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lån til konsulent

Ansøgningen tager kun 1 minut, du får besked inden for 1 time, og pengene bliver udbetalt samme dag. Fantastisk, ikke?

Hvordan får jeg et erhvervslån som konsulent?

Det er ganske enkelt! Du laver en gratis og uforpligtende ansøgning hos os i Qred. Det er sådan, det fungerer:

  1. Ansøgningen tager 1 minut
  2. Du får besked inden for 1 time
  3. Pengene bliver udbetalt samme dag

Lånet har også...

  • Ingen bindingsperiode
  • Ingen opstartsgebyrer
  • Ingen skjulte omkostninger

Ansøg om et erhvervslån hos Qred som konsulent, og få svar inden for 1 time, samt pengene udbetalt samme dag. Vores lån har ingen bindingsperiode, ingen opstartsgebyrer og ingen skjulte omkostninger. Uanset om du er enkeltmandskonsulent eller har ansatte, kan lånet bruges til at ansætte personale, håndtere perioder med lav fakturering, betale for certificeringer og øge markedsføringen.

Hvordan får man et erhvervslån?

Det er super enkelt og hurtigt at ansøge om vores erhvervslån. Vi kontakter dig inden for en time indenfor normal kontortid. Efter at du har underskrevet med dit MitID vil pengene blive udbetalt til din erhvervskonto inden for få timer.

Alt indgår i månedsgebyret! Vi tager ikke renter, startgebyr eller skjulte omkostninger. Samtidig betaler du alene for de måneder du anvender lånet.

Driver du eget konsulent firma? Så ved du det kan være svært at håndtere både kunder, leverandører, salg og ansatte på en og samme tid. Indimellem rækker pengene måske heller ikke til det hele? Det er her vi er til.

Ingen konsulent virksomheder er ens!

I dag findes der konsulenter indenfor alle brancher. Det er et moderne og fleksibelt sted at arbejde. Det giver dig mulighed for at arbejde med flere kunder på en gang. Og det er oplagt for den der har brug for ekspert viden, at kunne indkøbe en tjeneste for en begrænset periode. Konsulenter er altid klar til at flytte sig efter hvor efterspørgslen er størst.

Vi hjælper konsulenter indenfor alle brancher.

Fortæl os hvad dit konsulentfirma gør, så hjælper vi med at finansiere virksomhedens vækst.

Enkeltmands konsulent eller har din virksomhed ansatte?

Mange konsulent firmaer starter som enkeltmands konsulenter eller et makkerpar som vælger at starte et konsulentfirma op. Når man begynder at opbygge en fortrolig kundebase og efterspørgslen stiger, kan det være nødvendigt med at ansætte. At gå fra ene-mand til ansatte er et stort skridt. Så skal der i højere grad tænkes over at der skal være en buffer til at håndtere udsving og måske en kunde der ikke betaler til tiden. Da kan et erhvervslån passe til din virksomhed, særligt når der ingen bindingstid er.

Hvordan kan et erhvervslån til en konsulentvirksomhed anvendes?

Der findes en masse forskellige anvendelsesområder. Nogen af vores kunder har fx anvendt til at

  • Ansætte og uddanne personale
  • Håndtere perioder med lav fakturering
  • Betaling af forskellige certificeringer
  • Markedsføring for at øge efterspørgslen.

Om Qred Bank

Vores historie

Qred Bank blev grundlagt i 2015 af iværksættere for iværksættere og er ifølge Financial Times en af Europas hurtigst voksende fintech-virksomheder. Qred har leveret profitabel vækst fra starten og er markedsleder i Norden med Danmarks mest tilfredse kunder, ifølge Trustpilot.

Med aktiviteter i Danmark, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Norge, Tyskland og Brasilien har Qred udstedt hundredtusindvis af lån til små virksomheder. Med et fuldautomatisk kreditvurderingssystem har Qred Bank mulighed for at tilbyde dig en hurtig og konkurrence finansieringsmulighed.

Om Qred Bank og vores historie

Har du spørgsmål?

Tag en snak med os om dine muligheder.
Alle hverdage kl. 8–17