Finansiering
til din virksomhed

Virksomhedsfinansiering til små og mellemstore virksomheder

Ansøg her!
Trænger din virksomhed til
finansiering til vækst?
nyt udstyr?
at renovere lokaler?
driftkapital?
at investere i markedsføring?
projektfinansiering?
at investere i varelager?
kapital til nye ansatte?

Hvordan fungerer det?

Søg på få minutter

Udfyld ansøgningskemaet på få minutter, og vi tager kontakt indenfor kort tid.

Hurtig udbetaling

Underskriv aftalen med MitID. Pengene er på din konto indenfor få bankdage.

Uforpligtende

Det er gratis at søge om et lån, og tilbuddet er uforpligtende.

Ingen start omkostninger
Ingen skjulte gebyrer
Ingen bindingsperiode

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er renten på et erhvervslån?

Erhvervslånet er rentefrit. Du betaler et fast månedsgebyr for de måneder, du bruger lånet. Det vil sige du for hver påbegyndt måned, betaler et månedsgebyr. Der kommer ikke yderligere gebyr oveni.

Månedsgebyret baseres på en individuel kreditvurdering af virksomheden samt virksomhedens ejere. Virksomhedens kreditvurdering baseres på flere forskellige parametre, og vi foretager en vurdering og analyse af hver enkel ansøgning.

Hvad sker der, hvis ikke jeg kan tilbagebetale lånet?

Du vil først modtage en venlig påmindelse om, at vi mangler din betaling. Løbende vil du modtage flere rykkere. Vi opfordre dig til at kontakter os, så snart du kan se, du har problemer med en betaling, således vi i fællesskab kan finde en løsning der passer begge parter.

Såfremt der ikke indgås en aftale, vil vi være nødsaget til at overdrage sagen til inkasso via vores advokatforbindelse.

Hvordan adskiller Qred sig fra andre erhvervslån?

Qred tilbyder en alternativ og fleksibel løsning til erhvervslivet. Ved hjælp af moderne teknologi og algoritmer kan vi analysere data fra hundredvis af kilder, og på den baggrund foretage en solid vurdering af ansøgerens virksomhed. Hurtigt og effektivt. For de danske virksomheder betyder det, at det nu kun tager ét minut at ansøge om et erhvervslån, og at pengene udbetales hurtigt efter underskrift. Ingen anden virksomhed bevilger og udbetaler erhvervslån hurtigere end Qred. Derudover tilbyder Qred en ny tilbagebetalingsløsning, som betyder, at man kun betaler for lånet i den tid, man rent faktisk har det. Du er altså aldrig bundet af et lån hos os, og kan til enhver tid indfri lånet uden ekstra omkostninger.

Hvem kan ansøge om et lån?

Alle danske aktieselskaber, anpartsselskaber, enkeltmandsvirksomheder, personligt ejede mindre virksomheder og interessentselskaber kan ansøge om et lån. Det har ingen betydning, om din virksomhed er ny eller gammel, stor eller lille - for vi har hjulpet virksomheder i alle brancher. Vi foretager en individuel kreditvurdering af alle virksomheder. Det vigtigste for os er, at der findes et godt og sundt forretningskoncept og dygtige iværksættere bag virksomheden.

40 000 + finansierede virksomheder

Med en fleksibel finansieringsløsning kan Qred hjælpe dig med at opfylde din drøm.
Se hvad vores kunder  siger om os.

Finansiering for små og mellemstore virksomheder

Enkel og fleksibel finansiering

Vi hjælper dig med at finde den beste løsning for din virksomhed, uanset hvad slags udfordringer og behov virksomheden har.

Hjælp når du har brug for det

Vores fantastiske team står til din rådighed. Kontakt os via telefon, e-mail eller chat. Vi garanterer dig personlig service.

Stærke kunderelationer

Vi er engageret i at skabe gode og langvarige kundeforhold. Derfor gør vi vores yderste for at få dig til at føle dig godt behandlet.

Kontakt os

Vi elsker små virksomheder. Kontakt os og fortæl hvordan vi kan hjælpe din virksomhed!
08:00 - 17:00 (man-fre)

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil