Vækstlån til små virksomheder

Finansiering til at skabe vækst i din virksomhed

Vækstlån til små virksomheder

Det koster penge at tjene penge. Sådan lyder et kendt ordsprog i erhvervslivet. Og de fleste virksomhedsejere ved, at for at vokse har du ofte brug for at bruge penge. Det kan handle om et udvidet varelager, investeringer i udvikling, medarbejdere, markedsføring og des lignende.

Vær opmærksom: Vækst presser også virksomheden

Vækst er jo grundlæggende godt, men det er mildest talt også møgdyrt. I en vækstfase oplever man ofte øgede udgifter, da man ofte vil have flere penge bundet i fro eksempel et større varelager, flere lønninger, leverandører, udvikling. I bund og grund udgifter, som virksomheden har allerede inden salget er gået i gang og har givet afkast. I en vækstfase er det altså afgørende, at virksomhedsejerene har styr på virksomhedens likviditet – det vil sige de midler, virksomheden har til rådighed til at betale regninger her og nu. Især for mindre virksomheder kan det være en fordel og styrke af likviditeten at lade kunder betale forud, eller eventuelt dele betalingen op i rater for kunderne, således at virksomheden har modtaget en del af betalingen før leveringen af produktet.

Et godt råd: Glem ikke at have en buffer, som kan holder virksomheden kørende indtil afkastet er på kontoen.

Man kan illustrere dette ved for eksempel at kigge på en transportvirksomhed. For at øge omsætningen kan man købe endnu en lastbil og ansætte en chauffør. Men hvis man kun ansætter 1 chauffør, og fremfor at købe en ny lastbil, men i stedet kører længere med de lastbiler, man allerede har ved for eksempel at køre om aftenen og i weekenderne, så øger man ikke omkostningerne lige så meget, men indtjeningen bliver større.

Et godt råd: Hold omkostningerne nede, og sørg for at du udnytter dine investeringer bedst muligt.

Sådan får du finansiering til vækst af din virksomhed

Alle virksomheder har en gang være små. Og hos Qred er det vores fornemmeste opgave at hjælpe både små og nystartede virksomheder med at vækste. Har din virksomhed et finansieringsbehov i forbindelse med et ønske om vækst? Kontakt vores sagsbehandlere på 89 87 10 06 allerede i dag, og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vækstlån

Hvornår skal du bruge et vækstlån?

Vores vækstlån er egnet til at dække en række forskellige behov. Du bestemmer selv, hvordan din virksomhed bruger pengene, men der findes en række sædvanlige behov.

  • Investering i markedsføring
  • Indkøb af værktøj og maskiner
  • Rekruttering og uddannelse af personale

Har din virksomhed brug for et vækstlån? Vi hjælper virksomheder med at vækste. Ansøgningen tager ét minut, og vi udbetaler pengene samme dag, du godkender vores lånetilbud.

Heading