Lån til transportvirksomhed

Er det tid til at investere i nye køretøjer eller tilbehør? Eller har du brug for at komme igennem lavsæsonen?

Få det lån, du behøver for at fortsætte farten

At drive en transportvirksomhed er ikke nogen nem sag. Du skal som ejer af en virksomhed holde mange bolde i luften og blandt andet forholde dig til store udgifter til indkøb og drift. Nogle gange hænder det også, at man får uventede reparationsomkostninger. Uanset hvad dit behov er, så hjælper Qred gerne med finansiering af din transportvirksomhed.

Det er nemt at ansøge om vores lån, og du får som oftest svar på din låneansøgning indenfor en time.

Hvad kan jeg bruge et erhvervslån til en transportvirksomhed til?

Kun du ved, hvordan man bedst bruger pengene. Vi har mange kunder i transportbranchen. Her er nogle eksempler på, hvad vores lån er blevet brugt til:

Finansiering med det formål at købe nye lastbiler eller andre transportkøretøjer

Lån til ny lastbil er et formål vi ofte ser hos transportvirksomheder. Ofte er vores lån kombineret med finansiering fra forhandleren, hvor vores erhvervslån kan bruges som lån til udbetaling, når de køber eller leaser en ny lastbil.

Reparationskredit er en kredit for uventede reparationer. Vores lån er ideel, fordi du får et hurtigt svar og kan have penge i banken samme dag. På den måde undgår du dyre driftsstop.

Ansætte nyt personale er dyrt, og her bruger man ofte udgifterne, før man får afkastet af sin investering. Men uden nye medarbejdere, kan din virksomhed ikke vokse. Vi vil hjælpe dig med at komme over dine kortsigtede behov.

Lån til udstyr, dæk, plove, trailere, brændstof … Listen bliver ved og ved. Kontakt os, og fortæl os om dine behov.

Lån til transportvirksomhed

Hvordan får man et erhvervslån til en transportvirksomhed?

Det er nemt at ansøge om et lån hos os. Det tager kun et øjeblik, og du får et hurtigt svar. Vi kræver ikke, at du stiller sikkerhed for vores lån. Vi kræver dog, at du hæfter for lånet som selvskyldnerkautionist.

Heading