Vi holder lukket henover påsken, men vender tilbage tirsdag d. 11 med et svar på din låneansøgning

Grundet tekniske problemer med vores telefonsystem kan vi i øjeblikket kun kontaktes på tlf: +45 89 87 37 04, email: support@qred.dk eller på hjemmesidens chat. Vi beklager ulejligheden!

Natten mellem den 22. og 23. august, opdaterer vi vores systemer. Det kan forkomme, at man ikke kan sende ansøgninger.  Opdatering er skemalagt at vare fra kl 23.00 til kl 02.00. Hvis i oplever dette bedes i forsøge igen efter dette tidsrum.

Lån til opstart af virksomhed

Er du iværksætter og drømmer om at opstarte egen virksomhed? Vi hjælper nye virksomheder i gang

Har du en iværksætterdrøm i maven og mangler finansiering til at realisere den?

Et erhvervslån til opstart af en ny virksomhed kan i mange tilfælde være en besværlig proces. Nyopstartede virksomheder tilhører højrisikogruppen i en kreditvurdering, hvorfor traditionelle banker og udlånsvirksomheder i mange tilfælde kræver, at virksomheder har haft mindst tre afsluttede regnskabsår, før de bevilger et lån til virksomheden.

Sådan får du et lån til opstart af virksomhed

Inden du ansøger om et erhvervslån bør du have foretaget et grundigt forarbejde. Hvad er det for en virksomhed, du ønsker at starte, og hvor mange penge har du reelt brug for for at komme i gang? Hav en realistisk forventning om, hvor meget du rent faktisk kan afdrage med hver måned. I opstartsfasen kan det tage noget tid, inden virksomheden reelt generer en indtjening, hvorfor du med fordel låner så få penge som muligt til selve opstarten. Kan du starte med et mindre varelager? Kan du undvære et kontor i opstartsperioden? Kan du klare dig med en facebookside i begyndelse og senere opbygge en hjemmeside?

Forskellige typer af lån til nye virksomheder

Traditionelt banklån passer bedst når virksomhed er kommet lidt længere i processen og kan fremvise har et etableret cash flow.

Erhvervslån hos Vækstfonden er et godt alternativ, hvis du har god tid og kan udfærdige en god præsentation med en grundig forretningsplan, budget og projektplan.

Erhvervslån fra Qred er egent hvis du har et midlertidigt likviditetsbehov. Qred er en af de få aktører i Norden, som låner penge ud til opstart af virksomheder.

Finansiering med egen kapital er egnet, når der findes et stort potentiale for, at virksomhedens værdi kan øges, men der er samtidigt også en stor risiko for, at det tager længere tid end planlagt.

Kreditvurdering i forbindelse med opstart af virksomheder

Når du ansøger om kredit til opstart af virksomhed, vil der ofte blive indhentet kreditoplysninger om virksomheden. Det er yderst udsædvanligt, at kreditvurdering er særlig høj, eftersom din virksomhed ikke har en lang historik, man kan foretage kreditvurderingen udfra. Din virksomhed får en høj kreditvurdering ved konsekvent at have stabile indtægter og overskud og samtidigt undgå alle former for betalingsanmærkninger.

Hos Qred har vi udarbejdet vores egen Qred Score, som tager hensyn til både forretningsideen og de personer, som står bag virksomheden og ikke alene mange års regnskabshistorik. Det betyder, at vi kan hjælpe nye iværksættere med et mindre lån i forbindelse med opstart af ny virksomhed.

Kontakt os gerne vores sagsbehandlere på 89 87 10 06, og få en professionel vurdering af, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed i gang.

Opstart af virksomhed

Læs mere

Sdan får du finansiering af din virksomhed

Lån penge til din virksomhed

Heading

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil