Lån til konsulentvirksomhed

Driver du egen konsulentvirksomhed? Qred har hjulpet en række konsulentvirksomheder med finansiering. Se, om vi også kan hjælpe dig.

Ingen konsulentvirksomheder er ens

Konsulenter findes i dag i alle brancher. Det er en moderne og sjov måde at arbejde. Det giver dig mulighed for at arbejde med flere kunder på samme tid. Og det er godt for dem, der køber de ydelser, fordi de kan de eksperter, der er nødvendige for en begrænset tid. Konsulenter har en kæmpe fordel blot ved konstant at flytte hen, hvor efterspørgslen er størst.

Lån til konsulentvirksomhed

Enmandskonsulent eller medarbejder?

Mange konsulentvirksomheder starter ud med kun én eller få konsulenter, der starter sammen. Når du føler, at du har fået kundernes tillid og efterspørgslen stiger, kan det være tid til at ansætte flere. At gå fra blot at være den eneste til at få medarbejdere er en stor forpligtelse. Så er du nødt til konstant at holde dig for øje, at du har en buffer til at klare forandringer og stadig være i stand til at betale lønudgifterne. I enkelte situationer kan du derfor få behov for et tilskud i form af et erhvervslån.

Hvordan kan erhvervslån til en konsulentvirksomhed bruges?

Der er mange forskellige anvendelsesmuligheder. Nogle af vores kunder har til eksempel anvendt lånet til at:

  • Ansætte og udvikle personale
  • Komme i gennem perioder med lav fakturering
  • Markedsføring for at skaffe flere kunder

Du kender sikkert bedst, hvordan din virksomhed kan bruge en ekstra forsyning.

Hvordan får man et erhvervslån?

Det er nemt og hurtigt at ansøge om vores erhvervslån. Vi giver dig svar indenfor en time indenfor normal kontortid. Når du har godkendt lånet og underskrevet med dit NemId, udbetales pengene med det samme.

Alt er inkluderet i det månedlige gebyr. Vi tager ingen renter, ingen oprettelsesgebyr og har ingen skjulte afgifter. Og selvfølgelig betaler du kun for de måneder, du rent faktisk bruger lånet.

Heading