Vi holder lukket henover påsken, men vender tilbage tirsdag d. 11 med et svar på din låneansøgning

Grundet tekniske problemer med vores telefonsystem kan vi i øjeblikket kun kontaktes på tlf: +45 89 87 37 04, email: support@qred.dk eller på hjemmesidens chat. Vi beklager ulejligheden!

Natten mellem den 22. og 23. august, opdaterer vi vores systemer. Det kan forkomme, at man ikke kan sende ansøgninger.  Opdatering er skemalagt at vare fra kl 23.00 til kl 02.00. Hvis i oplever dette bedes i forsøge igen efter dette tidsrum.

Lån til it-virksomhed

Uanset om din virksomhed udvikler software, arbejder med hjemsider eller infrastruktur, så opstår der ind i mellem et behov for ekstra kapital. Vi har hjulpet mange danske mindre it-virksomheder med finansiering.

It-virksomheder udvikler Danmark

Digitalisering er den mest revolutionerende forvandling, der har fundet sted i vores samfund. Det kan sammenlignes med opdagelsen af ild, hjulet, eller industrialisering. Når du står midt i stormen, er det vanskeligt at forstå, hvor hurtigt det går. Men tænk i 10 år frem, og du vil se, hvor hurtigt det går.

Store muligheder

Danmark har den digitale føretrøje på, og for virksomheder i it-branchen er vækstpotentialet stort. Det er kun dig, der sætter grænser. For at at vokse, er du nødt til at investere. Det kan f.eks inddrage investering i

  • Ansætte og udvikle personale
  • Indløb af servere og programmer
  • Udvikling af apps og hjemmesider
Lån til it-virksomhed

Hvordan kan jeg finansiere min it-virksomhed

Hos Qred har vi stor erfaring med at arbejde med alle typer af små it-virksomheder. Vores erhvervslån passer til mange forskellige typer af behov.

Det, der har gjort vores erhvervslån ekstraordinært værdsat er, at alt er inkluderet i det månedlige gebyr, dvs. vi ikke tager noget oprettelsesgebyr, renter eller andre underlige afgifter. Derudover betaler du kun for de måneder, du bruger lånet. Kontakt os, eller lav en ansøgning for at fortælle mere. Vi lover at give dig et hurtigt svar!

Heading

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil