Lån til frisør og skønhedssalon

Erhvervslånet fra Qred hjælper dig med at investere i nyt udstyr, personale eller markedsføring.

Skønhedssaloner, frisører, massageklinikker og alle andre virksomheder indenfor skønhed og sundhed kan undertiden få et behov for en midlertidig kapitaltilførsel. Som iværksætter i skønhedsindustrien, står du over for en række udfordringer fra at tage sig af kunderne, tale med leverandører til at tage sig af personale og lokaler.

Qred passer helt perfekt til mindre virksomheder og forretninger, der har et pludseligt opstået behov for ekstra kapital.

Hvad kan jeg bruge erhvervslånet til?

Det er kun dig, der ved, hvorfor pengene er nødvendige, og vi stiller ingen krav til, hvordan du anvender vores lån. Vi har flere kunder fra skønhedsbranchen, og de mest almindelig formål med et lån er:

  • Indkøb af frisørstole
  • Ansætte personale
  • Renovering af lokaler
  • Indkøb af udstyr
  • Markedsføring
Lån til frisør og skønhedssalon

Hvordan finansierer jeg min skønhedsforretning?

At finde finansiering til en lille små virksomheder kan være vanskeligt – og det er sjældent banken kan hjælpe små virksomheder, da risikoen er stor, og gevinsten ganske lille, hvis du sammenligner med store etablerede virksomheder.

Nu er der mulighed for at få et erhvervslån – alt du skal bruge er dit NemId.

Ansøg nu – det tager kun ét minut, er helt gratis, og selvfølgelig ikke bindende. Så får du hurtigt et tilbud sendt til din e-mail. Her ser du, hvor meget du kan låne, og hvad det koster. Når du har accepteret lånet med dit NemID udbetales pengene straks.

Heading