Lån til et tømrerfirma

Er du en håndværker med behov for penge til at starte eller udvide din virksomhed? Uanset om du skal investere i nyt udstyr, personale eller markedsføring, så hjælper vi med et erhvervslån

Uanset hvad du bygger, så er opbygningen af din virksomhed det vigtigste projekt

Markedet for boligbyggeri og renovering vokser hurtigt. Behovet for nye boliger er større end nogensinde, og mange virksomheder i byggebranchen ser mulighed for at vokse. Det stiller krav til nye investeringer i maskiner, værktøj og ansatte.

Mange byggefirmaer oplever desuden og et ustabilt cash flow på grund af store projekter eller sæsonmæssige variationer. Det kan skabe et midlertidigt behov for ekstra kapital til at betale regningerne uden for bygge sæsonen.

Hvordan kan jeg få finansiering til mit byggefirma?

Mange byggefirmaer afstår fra at tage nye opgaver, som kræver ekstra kapital til at komme i gang. Bankerne er desværre for langsomme til at godkende et lån, og mange i byggebranchen fortæller om en ringe forståelse af små bygge- iværksætternes situation fra bankerne. Selv hvis din ansøgning vil blive godkendt, kan det tage flere uger, før det sker. Og så er det muligvis for sent.

Hos Qred kan vi hjælpe dig og din håndværkervirksomhed med et enkel og sikkert erhvervslån. Vores erhvervslån til små virksomheder passer perfekt til fx tømrervirksomheder, blikkenslagere, elektrikere, tømrere og malere. Send din ansøgning, og få svar er allerede indenfor en time. Pengene udbetales samme dag.

Lån til et tømrerfirma

Hvad kan jeg bruge et erhvervslån til?

Vores lån passer til mange forskellige behov og hjælper med at udvikle din virksomhed.

  • Indkøb af maskiner og værktøj
  • Indkøb af køretøjer
  • Ansætte og udvikle personalet

Hos Qred er vi stolte over at kunne hjælpe små virksomheder med at vokse.

Heading