Lån til enkeltmandsvirksomhed

Enkeltmandsvirksomhed er den mest almindelige virksomhedsform. En stor del af vores kunder er enkeltmandsvirksomheder.

Hvad er en enkeltmandsvirksomhed?

Enkeltmandsvirksomheder er blandt de mest almindelige former for virksomheder i Danmark.

En enkeltmandsvirksomhed skal registreres, hvis den har pligter i form af for eksempel moms, lønsumsafgift og ansatte. Det er gratis at registrere sin enkeltmandsvirksomhed.

En enkeltmandsvirksomhed er kendetegnet ved, at den kun har én ejer, og at ejeren hæfter personligt for, at virksomheden opfylder sine forpligtelser.

Hvordan finder jeg finansiering til en enkeltmandsvirksomhed?

Som eneejer har du andre typer af udfordringer end dem, der er ansat eller driver for eksempel et aktieselskab. Du hæfter personligt for virksomheden og dens aktiviteter. Behovet for finansiering opstår i de fleste virksomheder. Især i et nyt selskab, eller når virksomheden vokser.

Hos Qred elsker vi at arbejde med dygtige iværksættere i alle brancher. Mange af disse er enkeltmandsvirksomheder. Når der opstår behov for midlertidig finansiering, er det godt, at vi er her. Det tager nemlig et minut til at ansøge om vores erhvervslån, og du kan have pengene på din konto samme dag. Ansøgning om lån er også helt gratis og naturligvis ikke bindende.

Hvor længe skal jeg have haft min virksomhed for at ansøge om lån?

Det spiller ingen rolle, hvor længe du har haft din virksomhed. Vi låner også penge til nyoprettede virksomheder. Det vigtige er, at virksomheden har en pengestrøm, som gør det muligt for dig at tilbagebetale lånet. Optag aldrig et større lån, end du kan betale tilbage, og tænk grundigt over, hvordan pengene skal bruges.

Hvilke brancher kan få et erhvervslån?

Vi låner penge til virksomheder i alle brancher. For eksempel har vi lånt penge til restauranter, tømrere, frisører, tandlæger, advokater, fitnesskonsulenter, cafeer, butikker, musikere, fotografer, cykelforhandlere, piloter, massører, it-eksperter og meget mere. Ring til os, og fortæl os, hvad din virksomhed laver!

Lån til enkeltmandsvirksomhed

Læs mere

Virk.dk om at starte egen virksomhed

Erhvervsstyrelsen om personligejede virksomheder

Heading