Lån til butik og webshop

Investeringer i virksomhed med nyt personale, markedsføring eller udvidelse af lageret? Kontakt os, og se hvad vi kan gøre for dig.

Erhvervsfinansiering for dansk handelsliv

Som erhvervsdrivende i handelsbranchen ved du, at det kræver sin mand eller kvinde at drive en forretning samt hårdt arbejde at få succes. Nogle gange er det også nødvendigt med yderligere kapital. Uanset om du har en traditionel butik eller driver en e-shop, hjælper vi gerne dig med at indfri dine mål og ambitioner.

Hvordan kan jeg finansiere min butik?

Desværre er det blevet svære for små virksomheder at få et erhvervslån i banken efter finanskrisen, men det ændrer ikke på. at stadig kan opstå situationer, hvor du virkelig har brug for mere kapital. Det kan være alt fra at købe varer til lageret til den kommende sæson til at håndtere uforudsete udgifter. Ofte opstår behovet pludseligt og uventet. Det er her, hvor Qred kommer ind. Vores erhvervslån passer nemlig perfekt til at opfylde midlertidlige behov.

Det er nemt at ansøge om vores erhvervslån. Du skal bare udfylde firmaoplysninger, og det tager kun et øjeblik. Så er det helt gratis og naturligvis ikke bindende. Normalt vil du få svar på din låneansøgning allerede indenfor en time. Du får et tilbud sendt via e-mail. Når du har besluttet dig, accepterer du lånet med dit NemId, og derefter udbetaler vi straks pengene til din konto.

Lån til butik og webshop

Hvad kan jeg bruge lånet til?

Det er op til dig, hvad du bruger pengene til. Vi har rigtig mange kunder i detailhandlen, og her er et par eksempler på, hvad lånet kan bruges til:

  • Investera i lager forud for kommende sæson
  • Finansiere en ny hjemmesiden til din e-butik
  • Ansætte personale og forbedre kundeoplevelsen
  • Investering i markedsføring for at få flere kunder
  • Digital markedsføring på Google, Facebook og Twitter

Men det er dig, der ved, hvordan du bedst bruger pengene. Vi er her for at hjælpe din butik med at vokse – både on og offline!

Heading