Lån til anpartsselskaber

Læs hvordan vores lån til anpartsselskaber (ApS) fungerer

Hvad er et anpartselskab?

Et anpartsselskab er en virksomhedsform med en eller flere ejere. For at starte et anpartselskab skal der indskydes en selskabskapital på mindst 40.000 kr. i form af kontanter eller andre værdier, fx. maskiner, biler eller inventar. Ligeledes skal selskabet have en direktion. Som ejer af et anpartselskab hæfter du ikke personligt for selskabets gæld og forpligtelser, ligesom selskabets værdi er selskabets og ikke ejerens.

Hvordan finder jeg finansiering til et anpartsselskab?

Når først man har startet et anpartsselskab, så kommer næste udfordring – at få kapital, der kan få virksomheden til at vokse. Man kan anvende opsparede penge, men det er desværre ikke altid, det er nok. Og det kan være svært at få et lån hos banken som et nyoprettet selskab. Det skyldes, at der er en ganske stor risiko forbundet med nystartede virksomheder, hvorfor banken måske ikke så interesseret i mindre kunder.

Hos Qred arbejder vi kun sammen med små danske virksomheder. Vi elsker små virksomheder, og vi ved at iværksættere og virksomhedsejere ikke har tid til komplicerede ansøgningsprocesser og lange svartider.

Hos os tager det kun ét minut at ansøge, og du får hurtigt svar på din låneansøgning. Ofte allerede indenfor en time!

Kan man få et lån til nystartet anpartselskab?

Ja, det spiller ingen rolle, hvor længe du har haft din virksomhed. Vi låner også penge til helt nystartede virksomheder. Det vigtigste for os er, at din virksomhed har et fornuftigt cash flow, som gør det muligt for dig at tilbagebetale lånet. Tag aldrig et større lån, end du kan betale tilbage, og tænk grundigt over, hvordan pengene skal bruges.

Lån til anpartsselskaber

Læs mere

Om at stifte et anpartsselskab

Heading