Investeringslån til virksomheder

Små virksomheder kan ansøge om investeringslån. Hos Qred tager det mindre end ét minut at ansøge!

Hvorfor er virksomheden nødt til at investere?

Traditionelt set har man skelnet mellem investere og spendere, hvor en investering giver en varigt fremtidig værdi, betragtes det at spendere eller bruge penge oftes som “sløseri”. En investering forventes at give et fremtidigt afkast i form af en højere omsætning, reducere omkostningerne og/eller give en højere profit. I nogle tilfælde er en investering et spørgsmål om overlevelse for virksomheden.

Hvad skal jeg tænke på, når virksomheden skal investere?

Du bør først tænke igennem, hvilket formål din investering har. Hvad kan din virksomhed kan opnå med investeringen sammenlignet med, hvad investeringen koster dig.

Herefter foretager du en beregning af din investering. Det er nemmere, end det lyder. Det er en lille beregning, som viser, hvor meget mere du tjener, hvis du gør investeringen, end hvis du ikke gør investeringen.

Hvis din virksomhed investerer 100.000 kr, som medfører en gevinst på 25.000 kr om året, så er tilbagebetalingsperioden fire år. Jo lavere tilbagebetalingstid, jo bedre investering.

Hvad kan et investeringslån anvendes til?

Det er kun dig, som ved, hvad din virksomhed har brug for for at investere for at imødekomme fremtidens udfordringer. Et par eksempler på, hvordan virksomheder typisk anvender investeringer er:

  • Investering i nye maskiner og udstyr
  • Investering i nye lokaler eller renovering
  • Investering i markedsføring
  • Investering i nyt personale

Finansiering af investering i små virksomheder

Hos Qred tilbyder vi finansiering til investeringer på op til 250.000 kr. Ansøg om vores erhvervslån, så kan du have pengene på din konto allerede i dag. Vi har ikke renter, men en fast månedsafgift. Du betaler ikke oprettelsesgebyr, ligesom du heller ikke er bundet af lånet. Det betyder, at du til enhver tid kan indfri lånet uden ekstra omkostninger. Og du betaler selvfølgelig kun månedsafgiften i de måneder, du rent faktisk har lånet.

Investeringslån til virksomheder

Heading