Erhvervslån uden sikkerhed

Man kan nemt ende i en situation, hvor ens virksomhed har brug for yderligere kapital for at holde driften kørende. Hos Qred kan du få et erhvervslån uden krav om sikkerhed.

Erhvervslån uden sikkerhed

De fleste virksomhedsejere har oplevet at stå i en situation, hvor man har brug for ekstra kapital for at holde driften kørende. Det kan være du har brug for nyt udstyr, ansætte personale eller investere i markedsføring. Men især for virksomhedsejere af små eller nyoprettede virksomheder kan det være svært at få et lån i banken. Især hvis du ikke kan stille sikkerhed for lånet.

Hos Qred fokuserer vi på små danske virksomheder. De er rygraden af det danske erhvervsliv, og de vil vil gerne hjælpe dem med at vokse. Hos Qred kan du låne penge uden krav om sikkerhed. Vi kræver dog, at du hæfter personligt for lånet som selvskyldnerkautionist.

Hvorfor er det nødvendigt at hæfte personligt?

Den, der låner penge ud vil være sikker på, at den person, der lånte pengene, rent faktisk betaler lånet tilbage. Hvis virksomheden ikke kan stille sikkerhed, er det næsten altid påkrævet, at ejeren hæfter personligt for gælden.

Kræver Qred, at man hæfter personligt?

På Qred stiller vi ikke krav om sikkerhed til vores låntagere. Men vi kræver altid, at man hæfter personligt for lånet som selvskyldnerkautionist. For os er iværksætteren bag virksomheden mindst lige så vigtig som virksomheden, og en dygtig iværksætter er vores bedste garanti for at få pengene tilbage.

Erhvervslån uden sikkerhed

Heading