Vi holder lukket henover påsken, men vender tilbage tirsdag d. 11 med et svar på din låneansøgning

Grundet tekniske problemer med vores telefonsystem kan vi i øjeblikket kun kontaktes på tlf: +45 89 87 37 04, email: support@qred.dk eller på hjemmesidens chat. Vi beklager ulejligheden!

Natten mellem den 22. og 23. august, opdaterer vi vores systemer. Det kan forkomme, at man ikke kan sende ansøgninger.  Opdatering er skemalagt at vare fra kl 23.00 til kl 02.00. Hvis i oplever dette bedes i forsøge igen efter dette tidsrum.

Grønne investeringer

Grønne investeringer

Sanne Holmvang

Marketing Manager, Danmark
24/8/2022
3
minutter

I takt med at der kommer mere og mere fokus på miljøbevidsthed og bæredygtige virksomheder og produkter er der også kommet flere grønne eller miljøorienteret finansiering og investering muligheder. 

Formålet med grønne investeringer

Danmark har sat en række mål for at håndtere klimaændringerne, der gradvist sker globalt set. Disse mål dækker bl.a. over at mindske udslippet af CO2. 

Såfremt der ikke bliver grebet ind overfor klimaændringerne mener forskere at vi vil se en stigning af verdenshavene og områder vil blive oversvømmet, dyr vil uddø grundet den øgede temperatur og flere ekstreme vejr fænomener som storme, oversvømmelse, tørke, massive mængder regn vil blive mere og mere almindeligt, fordelt over kloden. 

For at komme i mål med 2030 målene, er det derfor nødvendigt at vi alle bidrager. I den forbindelse tilbyder Qred nu også fordelagtig finansiering til grønne investeringer til virksomheder. 

Der er de seneste år kommet mere og mere fokus på hvordan vi i det private kan mindske vores CO2 udledning hver i sær. Men for at vi virkelig rykker på skalaen er vi også som virksomheder nødt til at tænke på den grønne omstilling.

Qred er en grøn virksomhed

De senere år er Qred organisationen gået aktiv ind i kampen for at styrke kloden. Vi kører et samarbejde med den svenske støtte organisation der hjælper og støtter kvinder i Afrika med at starte deres egen virksomhed, og på den måde øger levevilkårene og er med til at mindske fattigdom. 

Vi har de seneste år deltaget i “Breakit Impact Challenge”, hvor der har været særligt fokus på at mindske vores klimaaftryk. Det har vi gjort gennem mere opfordring til at tage cyklen eller gå på arbejde, bedre affaldssortering på arbejdspladsen, vægtet klimaorienteret leverandør og på den måde optimeret på alle de mindre ting som samme løber op og gør en stor forskel. 

Nu ønsker vi at tage endnu et skridt ved at tilbyde lån til miljø optimerende tiltag ude hos små og mellemstore virksomheder. 

Hvad kan et grønt lån bruges til 

Normalt kan et lån hos Qred bruges til hvad som helst. Men med vores Grønne lån skal det være målrettet en miljø optimerende forbedring. Men listen er fortsat lang, vi tilbyder bl.a. lån til: 

  • Finansiering i forbindelse med elbil 
  • Klima optimeringer i bygninger 
  • Udbetaling til solcelleanlæg 
  • Varmepumpe 
  • Omlægning af emballage til bæredygtig emballage 

De traditionelle bankers mulighed

Nu til dags tilbyder langt de fleste banker grønne lån til både private og virksomheder. Via de grønne lån gives der mulighed for at skabe miljøforbedringer inden for mindskning af CO2-udledning, udvikling af miljøvenlig teknologi samt grønne omstillinger i samfundet. I den forbindelse følger der også en rækker kriterier med man skal opfylde. Dette skyldes at når banker låner penge ud sker det typisk gennem en række obligationer som investorer kan købe. Og her sker det så ved at investorer investere i grønne obligationsfonde. På de fleste platforme til at handle med værdipapir er det muligt at finde de forskellige bankers grønne investeringsfonde. 

Er du klar til at tage skridtet mod en mere bæredygtig virksomhed, så ansøg om et Grønt lån her.

Related posts

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil