Virksomhedslån er er lettere end nogensinde

Det skal ikke være besværligt eller langsommeligt at få et virksomhedslån til drift af virksomhed eller opstart af virksomhed. Qred tilbyder virksomhedslån til små danske virksomheder.

Sådan får du et virksomhedslån

En række danske små og mellemstore virksomheder oplever problemer med at blive godkendt til et virksomhedslån hos de traditionelle banker. Det samme gælder for nystartede virksomheder. Det skyldes, at risikoen for at låne penge til små virksomheder er høj – og samtidigt er indtjeningen på de mindre lån lav, hvorfor det ofte ikke kan svare sig for bankerne at låne penge til små virksomheder, og de derfor kun tilbyder virksomhedslån til store veletablerede virksomheder.

Qred er tilbyder en ny type virksomhedslån, og vi fokuserer udelukkende på små danske virksomheder. Det er ganske nemt at ansøge om et virksomhedslån, man får svar på sin låneansøgning indenfor en time, og udbetaling af lånet sker som oftest indenfor 24 timer.

1. Hvad koster et virksomhedslån?

I takt med at det er blevet svære for mindre virksomheder at låne penge hos traditionelle banker, er der også kommet flere låneudbydere på markedet. Og prisen er ganske varierende. Renten er forskellige, ligesom der kan være store forskelle i gebyrer og afgifter. Og prisen vil altid være afhængig af kreditvurderingen af din virksomhed. Jo bedre kreditvurdering, des lavere risiko er der forbundet, og dermed bliver renten eller afgiften også lavere.

Hos Qred har vi ikke renter på vores lån, men i stedet en fast månedsafgift. Og en ansøgning er heller ikke bindende. Det betyder, at når du får vores lånetilbud, får du det fulde overblik over, hvad det vil koste dig at låne penge hos os. Dermed risikerer du ikke at takke ja til et lånetilbud uden indsigt i, de omkostninger, der er forbundet med at optage lånet.

2. Undersøg forskellige alternativer

Banklån til virksomheder er den mulighed, at de fleste virksomhedsejere har som første prioritet. Problemet er, at de traditionnelle banker kun er interesseret i at tilbyde lån med meget lille risiko, og at de har gamle systemer og procedurer, som er meget dyrt. At tilbyde små virksomheder et lån er sjældent en rentabel forretning for banken, som hellere vil låne hundredvis af millioner eller milliarder til store virksomheder. Siden finanskrisen er det at låne penge til små virksomheder desværre svære end nogensiden.

Fakturering of fakturabetaling kan være en mulighed, hvis du har en mange regninger, og hvor betalerne har en god kreditvurdering. Er du en lille virksomhed, og regningerne er hos andre små virksomheder eller enkeltpersoner, er det vanskeligere og dyrere at bruge fakturering.

Egenkapital er en god mulighed, hvis du har brug for penge i det lange løb, og du ikke har startet virksomheden og kan påvise et stabilt cash flow.

Lån til virksomhed online er et smidigt og enkelt alternativ, hvis din virksomhed har brug for at låne pengen, og beløbet ikke er så stort. Ofte er det meget nemt at ansøge om lånet, og du får hurtig besked. Qred lover dig svar på din låne ansøgning samme dag.

3. Virksomhedslån rente

Udgifterne til virksomhedslån adskiller sig meget, afhængigt af hvem du henvender dig til. Renten er vigtig, men faldgruberne er mange. Udover renten er der en del udgifter, som de forskelligere långiver lægger oven på. Er er særlige ting, du bør være opmærksom på:

Rente på virkomhedslån udtrykkes normalt som procent af det udestående lån. Renten på erhvervslån varierer meget, men ofte er den 10 – 20 procent om året.

Oprettelsesafgift er en afgift som de fleste långivere tager for at give et lån. Det kan være op til fem procent af lånebeløbbet.

Adviseringsagift er en afgift for at sende fakturaen. Den kan variere mellem 30-60 kr. pr, måned.

Afgift for at indfrielse af lånet før tid er en afgift, du betaler, hvis din virksomhed vil betale lånet tilbage før tid. Det kan handle om meget store omkostninger.

Ansøgningsafgift er en afgift som useriøse aktører tager bare for at ansøge om et erhvervslån.

Månedsafgift er en afgift som Qred tager hver måne. Qred har kun en fast månedsafgift og ingen renter, ingen oprettelsesgebyr, ingen afgifter or at indfri lånet før tid og ingen skjulte gebyrer.

4. Lav en plan for tilbagebetaling

Når du har udforsket mulighederne, er det tid til at tænke over det næste skridt – hvordan lånet vil blive tilbagebetalt? Lav en simpel beregning. Der er masser af skabeloner online, men de kan desværre være svære at forstå. Det behøver ikke at være sofistikeret, men det er vigtigt, at man tænker på virksomhedens fremtidige situation. Sørg for, at du har en lille margin på dine beregninger, og overvej forskellige muligheder. Hvad sker der, hvis du f.eks mister en kunde, eller hvis et projekt er forsinket?

Jo bedre forberedt du er, jo mere sandsynligt er det, at din virksomhed vil blive bevilget et erhvervslån og får succes i fremtiden!

Heading