Virksomhedsfinansiering

Vi har stor erfaring med virksomhedsfinansiering af små og nyoprettede danske virksomheder. Læs mere om, hvordan vores virksomhedsfinansiering fungerer.

Virksomhedsfinansiering

Der er flere forskellige måder at skaffe virksomhedsfinansiering på. Den første tanke hos de fleste virksomhedsejere er at gå i banken. Det er en ganske udmærket løsning, hvis man er en større virksomhed, med mange års historik og høj kreditværdighed. Men for små danske virksomheder kan det være noget besværligt at få et lån hos de traditionelle banker. Virksomhedsfinansiering af små virksomheder er både høj risiko samtidigt med gevinsten er lille – sammelignet med finansiering af større veletablerede virksomheder. Derfor får de små danske virksomheder ofte et nej, når de henvender sig hos banken med håbet om virksomhedsfinansiering.

Hos Qred fokuserer vi udelukkende på virksomhedsfinansiering af små danske virksomheder. Vi forstår, at du som virksomhedsejer ofte ikke kan vente i uger eller måneder på finansieringen. Derfor har vi lavet en forenklet ansøgningsproces. Det tager maks ét minut at ansøge. Du får svar på din låneansøgning indenfor en time. Udbetaling sker samme dag.

Sådan finder du den rigtige virksomhedsfinansiering

Når du som virksomhedsejer har behov for virksomhedsfinansiering er der en række parametre, du bør overveje, vurdere og undersøge – inden du optager et erhvervslån. Undersøg markedet. Hver enkelt virksomhed har forskellige behov for finansieringen. Find det lånetilbud, der sikrer, din virksomhed opnår succes. En ting er at sammenligne renter og udgifter på lånet, men vurdér også lånebeløbets størrelse samt løbetiden – det vil sige, hvor meget er låneudbyderne villige til at låne dig, samt hvor hurtigt forventes det, at du kan betale pengene tilbage.

Heading