Eksklusivt IVN tilbud: 3 afdragsfrie måneder

Ansøg på få minutter

Udbetaling inden for 1 time

Ingen skjulte omkostninger

Få et uforpligtende tilbud på erhvervslån fra Qred Bank

Hvor meget vil du gerne låne?

kr0

Jeg har forstået og accepterer, at Qred Bank behandler mine personlige oplysninger i overensstemmelse med deres fortrolighedspolitik.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
En god dialog med Qred gjorde, at vi kunne sparke i gang.

- Carsten, Daugbjerg kalkgruber
Takket være Qred kunne jeg holde virksomheden kørende i en hård periode.- Rudi, Genstarthjertet
Qred er en samarbejdspartner for virksomheden. - Nader, Rajissimo

Ekspandere eller investere?

Uanset hvad, hjælper vi dig og din virksomhed!

Ansætte flere hænder

Øge eller udvikle produktionen

Sige ja til flere kunder allerede i morgen

Erhvervslån op til 2 millioner

Til dig, der er klar til at vækste i dag!
Ansøg og få udbetalt pengene inden for et døgn.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er renten på et lån hos Qred?

Hvad er rente?

Når du tænker på ‘lån’, tænker du sikkert også på ‘rente’. Renten er prisen, som du betaler for at låne penge. Den angives som regel i procent og svarer til en procentdel af det lånte beløb. Renten kan være enten fast eller variabel, og afhænger af faktorer som:

 • Låntagers kreditværdighed
 • Låntagers økonomi
 • Lånets løbetid
 • Det aktuelle lånemarked

Hvad er renten på et Qred lån?

Hos Qred bank opererer vi ikke med renter, men i stedet for med et fast månedsgebyr.

Månedsgebyret for et lån er meget individuelt for hver enkelt låntager og afhænger af en Q-score baseret på faktorer såsom:

 • Låntagers kreditværdighed
 • Låntagers økonomi
 • Virksomhedens omsætning
 • Lånets løbetid
 • Lånebeløbet

Månedsgebyret er den eneste omkostning ved at optage et lån til erhverv hos Qred, og den betales kun så længe lånet er aktivt.

Indfri dit lån før tid og spar penge

Måden vi fastsætter dit månedsgebyr, er ved at kigge på blandt andet de ovenstående faktorer. Herudfra udregnes et samlet beløb for, hvad det vil koste at låne pengene. Det samlede beløb fordeles derefter jævnt ud på antallet af måneder, som lånet vil løbe over.

Men siden du kun betaler et månedsgebyr for de måneder, hvor lånet er aktivt, så kan du ved en tidlig tilbagebetaling spare månedsgebyret for hver måned, som du ikke længere har dit lån.

Lad os kigge på et eksempel:

Hvis lånebeløbet er 120.000 kr. med en løbetid på 18 måneder og en samlet omkostning på lånet på 27.000 kr., svarer det til et månedsgebyr på 1.500 kr.

Indfrielse efter 18 måneder:

18 måneder x 1.500 kr. = 27.000 kr.

Indfrielse efter 12 måneder:

12 måneder x 1.500 kr. = 18.000 kr

Ved indfrielse af lånet før tid, har du derved sparet 9.000 kr.

Hvad er forskellen på de traditionelle banker og Qred?

Der findes et væld af muligheder, når du skal ud på lånemarkedet. Derfor er det godt at vide, hvad forskellene er, når du skal vælge en långiver.

De traditionelle banker

De traditionelle banker har ofte mulighed for at tilbyde fordelagtige renter på dine lån, og det kan være rart at tage et lån hos en bank, hvor du i forvejen har en relation. Til gengæld kan det være svært for små- og mellemstore virksomheder at blive godkendt til et lån, og hvis man har held med at få banken i tale, er ansøgningsprocessen ofte en langtrukken affære. Dette skyldes blandt andet at de traditionelle banker er underlagt strenge krav og retningslinjer, som skal opfyldes, for at de kan godkende et lån.

Processen kan være en tabubelagt og nedslående oplevelse for særligt nye og små virksomheder, som er særligt sårbare overfor økonomiske udfordringer.

Qred bank

Qred Bank er en alternativ låneudbyder, der på trods af at have en banklicens ikke er underlagt lige så stramme retningslinjer og krav som de traditionelle banker. Det betyder, at der generelt er en større omkostning ved at optage et lån. Til gengæld er ansøgningsprocessen kort, hvilket kan være afgørende for om en virksomhed kan tage imod nye kunder, øge sin omsætning eller måske bare få lov til at eksistere.

Qreds kundeservice er specialiseret i lån til små- og mellemstore virksomheder, hvilket betyder at vi kan møde vores ansøgere og kunder med en helt anden forståelse og vejledning.

Kort sagt kan et lån hos Qred Bank være en afgørende faktor for en virksomheds eksistens.

Hvis du ønsker at vide mere, kan du læse vores FAQ.

Mangler du penge til cashflow eller højsæsonen, kan du ansøge i dag og have pengene allerede i morgen.

Hvis du stadig overvejer, om et lån er den rigtige løsning for dig, er du velkommen til at kontakte os på support@qred.dk eller 89 87 10 06.

Hvad sker der, hvis ikke jeg kan tilbagebetale lånet?

Du vil først modtage en venlig påmindelse om, at vi mangler din betaling. Løbende vil du modtage flere rykkere. Vi opfordre dig til at kontakter os, så snart du kan se, du har problemer med en betaling, således vi i fællesskab kan finde en løsning der passer begge parter.

Såfremt der ikke indgås en aftale, vil vi være nødsaget til at overdrage sagen til inkasso via vores advokatforbindelse.

Hvordan adskiller Qred sig fra andre erhvervslån?

Qred tilbyder en alternativ og fleksibel løsning til erhvervslivet. Ved hjælp af moderne teknologi og algoritmer kan vi analysere data fra hundredvis af kilder, og på den baggrund foretage en solid vurdering af ansøgerens virksomhed. Hurtigt og effektivt. For de danske virksomheder betyder det, at det nu kun tager ét minut at ansøge om et erhvervslån, og at pengene udbetales hurtigt efter underskrift. Ingen anden virksomhed bevilger og udbetaler erhvervslån hurtigere end Qred. Derudover tilbyder Qred en ny tilbagebetalingsløsning, som betyder, at man kun betaler for lånet i den tid, man rent faktisk har det. Du er altså aldrig bundet af et lån hos os, og kan til enhver tid indfri lånet uden ekstra omkostninger.

Hvem kan ansøge om et lån?

Alle danske aktieselskaber, anpartsselskaber, enkeltmandsvirksomheder, personligt ejede mindre virksomheder og interessentselskaber kan ansøge om et lån. Det har ingen betydning, om din virksomhed er ny eller gammel, stor eller lille - for vi har hjulpet virksomheder i alle brancher. Vi foretager en individuel kreditvurdering af alle virksomheder. Det vigtigste for os er, at der findes et godt og sundt forretningskoncept og dygtige iværksættere bag virksomheden.

Vi har gjort det enkelt

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om et virksomhedslån hos Qred. Du slipper for skjulte gebyrer og uventede omkostninger ved at nøjes med at betale en fast månedsafgift.

Enkelt og fleksibelt
Personlig service
Hurtig udbetaling

Har du spørgsmål?

Tag en snak med os om, hvad du har brug for.
Alle hverdage kl. 08:00 - 17:00
Telefon
89 87 10 06

E-mail
support@qred.dk

Chat
Skriv til os

Det har aldrig været nemmere at få et lån til erhverv!

Hos Qred foregår alt digitalt, og det tager ikke mere end et par minutter at udfylde en ansøgning, uanset branche eller størrelsen på din virksomhed.

Hurtig ansøgningsproces

Det tager få minutter at udfylde en ansøgning, og gør du det inden for åbningstid, vender vi tilbage inden for en time. Hvis alt ser fint ud, modtager du et tilbud med det samme. Så snart du har underskrevet lånetilbuddet med MitID, udbetales pengene inden for 24 timer.

Fleksibelt

Der er ingen grund til at trække tingene i langdrag, så har du mulighed for at indfri lånet før tid, er det intet problem!

Trygt

Vi opfylder de samme sikkerhedskrav som alle andre banker.

Al kommunikation er krypteret af Geotrust, som er førende inden for cybersikkerhed på nettet. Du kan læse mere om vores sikkerhedspolitik længere nede på siden, og hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad kan jeg bruge et lånet til?

Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge pengene til. Vi hjælper dig med at slukke brande, lige så vel som vi hjælper dig med at vækste og opnå dine drømme og ambitioner. Vi har blandt andet hjulpet andre virksomheder med at:

 • Fylde varelageret op til højsæson
 • Købe værktøj og materialer
 • Investere i lokaler eller firmabiler
 • Renovere
 • Betale regninger
 • Uddanne personale
 • Booste markedsføringen

Kan jeg forhøje mit eksisterende lån?

Ja, det kan du sagtens! Du kan enten ansøge via hjemmesiden eller give os et kald, for en snak om den bedste løsning for dig og din virksomhed. Det koster ikke noget at forhøje lånet og du låner på samme vilkår som dit eksisterende lån.

Hvilke krav er der til forhøjelse af lånet?

Vi skal gerne kunne se, at du har overholdt forfaldsdatoerne på dine tilbagebetalinger. Derudover kan du tilføje en kautionist for at øge dine muligheder for at få bevilget en forhøjelse af dit lån.

Skal jeg så til at holde styr på to lån?

Nej, vi slår de to lån sammen, så du kun behøver at holde styr på ét lån. Vi vil gøre dig opmærksom på, at når du søger om forhøjelse, så udbetales differencen mellem dit nuværende lån og beløbet på din forhøjelse. Har du for eksempel et resterende lån på 30.000 kr. og søger om en forhøjelse på 100.000 kr., så får du udbetalt 70.000 kr.

Kan jeg indfri mit lån før tid?

Ja da! Det vil endda spare dig penge! Du kan til enhver tid indfri dit lån uden ekstra omkostninger. Hvis du indfrier dit lån før tid, sparer du den faste månedsafgift, som ellers ville blive opkrævet i den resterende løbetid.

Afdragsfrihed

Visse perioder er udgifterne ekstra høje. Derfor har vi ofte mulighed for at tilbyde afdragsfrihed i en begrænset periode. I de afdragsfrie måneder nøjes du med at betale den faste månedsafgift.

Kan jeg ansøge om lån, selvom jeg er registreret i RKI?

Nej, så længe du står i RKI går det desværre ikke at tage et lån hos os. Når du ikke længere er registreret i RKI, er du altid velkommen til at sende os en uforpligtende ansøgning. Svaret på din ansøgning bestemmes ud fra en helhedsvurdering af din økonomi.

Hvilke overvejelser skal jeg gøre mig, inden jeg ansøger?

Det er altid klogt at gøre dig nogle overvejelser, inden du ansøger om et lån til erhverv. Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som er vigtige at stille dig selv:

 • Er det nu den rette tid at investere i min virksomhed?
 • Er min forretning moden til at vækste?
 • Er der plads i mit budget til tilbagebetaling?

Som virksomhedsejer er der mange parametre at holde styr på. Ikke mindst når det kommer til økonomien. Alt fra tidsfrister for indberetning og indbetaling af skat, moms, ATP, Feriekonto til indtægter og udgifter.

Har du til gengæld styr på økonomien, er du også bedre i stand til at vurdere om der er plads i budgettet til at investere, udvide eller satse på nye produkter og markeder.

Når du ansøger om et lån, er det derfor vigtigt at overveje på forhånd, hvor meget du egentlig har brug for, og hvad du eventuelt har til rådighed fra egen kapital.

Uanset om det drejer sig om at fylde varelageret op til højsæson, skrue op for markedsføringen eller at investere i flere kvadratmeter, er du nødt til at have et overblik over, hvordan din økonomiske fremtid vil se ud.

Desto flere overvejelser du har gjort dig om, hvad pengene skal bruges til, jo bedre kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

3 konkrete  ting at have styr på, inden du ansøger om et lån til erhverv:

 1. Hvad skal pengene bruges til?
  Vil det øge min omsætning med det samme eller vil der gå noget tid, før jeg kan høste fortjeneste af investeringen?  
 2. Hvordan påvirker tilbagebetalingen af lånet mit budget?
  Lav en realistisk plan for, hvor lang tid du har brug for at indfri dit lån. Sæt hellere beløbet lidt for lavt og tilbagebetalingsperioden lidt for højt, så du ikke ender i en situation, hvor du ikke kan betale dine regninger. Hvis du får mulighed for at indfri lånet før tid, kan du gøre det helt uden ekstra omkostninger.

 3. Har jeg mulighed for selv at spare op til en del af beløbet?
  Det er altid bedst at være på forkant, så hvis du allerede har projekter på tegnebrættet, er det selvfølgelig en god idé at begynde at spare op allerede nu. Det giver dig bedre forudsætninger for at skaffe det beløb, du får brug for, forhåbentlig med et mindre lån.

Skulle uheldet være ude?

Hvis du får problemer med at betale i en måned eller to, så giv lyd! Det er meget nemmere at kigge på en løsning, end at skulle døje med rykkere og truslen om RKI og inkasso. Vi har ofte mulighed for at justere i betalingsperioden, og vi ønsker frem for alt at være en støtte og ikke endnu en stressfaktor for dig.

Læs mere
Hurtig proces
Transparent
Ingen startomkostninger